bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
ajde upisite se u temu "dal ste se danas seksal?". Upisujem se sutra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja primijetih razliku tog made in serbia i originala, ne mogu se porediti.
Sve to srpske pivare proizvode, kao i cigarete. Zato je sve jedno koje uzmes...Ja primijetih razliku tog made in serbia i originala, ne mogu se porediti.
Ako je zadnja etiketa na srpskom i pise proizvedeno u Srbiji, onda nije isto kao ovo sa etiketom na francuskom jeziku.Sve to srpske pivare proizvode, kao i cigarete. Zato je sve jedno koje uzmes...
No uvozna su 4 puta skuplja, pa i vise, ako nadjes...
Šta bi Maksimoviću? Kako je prošao boj?ajde upisite se u temu "dal ste se danas seksal?". Upisujem se sutra![]()
Pogledaj temuŠta bi Maksimoviću? Kako je prošao boj?

NisamMaksimoviću,jesi je otresao danas?
Jesi li je stresao ko medo krušku?

Maxa je dobar čoek,a dobrim ljudima treba uvek dati pravi savet u pravo vremeljubota master guru za seh ... a prva musterija Maxa ... pa sou zivi![]()
Ko nije na Krstarici?ljubota master guru za seh ... a prva musterija Maxa ... pa sou zivi![]()

Ajmo,sad je oko 5 sati,idemo ,samo hrabro..dobro vece, poslusacu ljubotu, pa cemo zornjak![]()
Moglo jeAjmo,sad je oko 5 sati,idemo ,samo hrabro..
Možeš ti to Maxo,verujem u tebe

Lego sam posle da spavam, a sad sam u penziji, zaistaopet ništa od maxe,opet ćorak
zreo za penziju

Odmaraj junače. Zaslužio si.Lego sam posle da spavam, a sad sam u penziji, zaista![]()
povez na oči i onda reci koja je kojaJa primijetih razliku tog made in serbia i originala, ne mogu se porediti.
Pogledajte prilog 1404170