ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.402
Kakvom bre maštom?A ti, Maxa, hteo nešto na brzinu, ljubota te isprovocirao maštom?![]()
Ljuboti duša spava,a mora da radi do 13h,
Nema više otključane kapije posle ponoći
Zaebi to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvom bre maštom?A ti, Maxa, hteo nešto na brzinu, ljubota te isprovocirao maštom?![]()
Šta ti radiš?Kakvom bre maštom?
Ljuboti duša spava,a mora da radi do 13h,
Nema više otključane kapije posle ponoći
Zaebi to
haha,vanpire i krompirejebavaa vaNpire![]()
Koliko imaš sati efektivnog rada?jao,samo da se dočepam kreveta
Dođi ti kod nas u radionicu da vidiš šta je rad.skroz sam efektivan
Video sam, ono ne liči na radionicuDođi ti kod nas u radionicu da vidiš šta je rad.
Eee moj ti, uzmi da variš 80t svaki dan metalne konstrukcije, da brusiš, peskariš pa da vidiš šta je rad.Video sam, ono ne liči na radionicu
Sve to imamo i radimo i po par puta više, ali je sve čisto i uredno. Možeš jesti sa poda, a kod tebe spolovilo možeš slomiti dok prolazišEee moj ti, uzmi da variš 80t svaki dan metalne konstrukcije, da brusiš, peskariš pa da vidiš šta je rad.
Jak si, sva sreca da mi samo ruke i glava trebaju, na kompuTo optimuse,razbudio si me
daj bre lupi još neku od 80 tona dnevno,da izguram ovih sat i po do kraja smene,

Ebg.Sve to imamo i radimo i po par puta više, ali je sve čisto i uredno. Možeš jesti sa poda, a kod tebe spolovilo možeš slomiti dok prolaziš
Pogledajte prilog 1403633Pogledajte prilog 1403635Pogledajte prilog 1403636Pogledajte prilog 1403637
Bravo.Ma maxo poenta je da znaš što više,ovde ima puno cnc mašina i car si kad znaš da upravljaš sa njima i da ti one odrade sve što ti zamisliš.Od metalne ploče ili cevi napraviš nešto što će trajati doživotno.
Ja ovde programiram,crtam,radim na njima,ali umem svašta pored toga.
Stajanja nema,i ništa mi nije teško.
A upravo mi bio direktor,i sad sam se skroz razbudio.

eno moje Fruške gore preko