ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.400
Srbija u finalu, Aleksandar u belim hulahopkama imao noćas stomačne probleme. Bravo Srbijo, bravo Ljubota!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dosadan siMaksimoviću,da li je bilo kakvih seksualnih aktivnosti tokom noćnih časova?
Što bre?Dosadan si
Dosadan si.Što bre?
Lik je dobar,navijam za njega,tema je prava,pitanje u skladu sa temom...
I jesi dosadan!Maksimoviću,da li je bilo kakvih seksualnih aktivnosti tokom noćnih časova?
JokMaksimoviću,da li je bilo kakvih seksualnih aktivnosti tokom noćnih časova?

Nijednog ne gotivim kao maxu.I jesi dosadan!
Okomio si se na Maksu a znaš da mu je narušeno zdravlje.
Imaš ti ovde dosta kuronja, zašto ne prozivaš njih?
pa dobro,rekao sam da ću pozdraviti i dame sa malim grudima,tamo negde krajem martaDosadan si.
Kao i sa onim
D jutro zelim damama sa vecim grudima
Ljubota bre zeni se. Da imas redovnog sexa a ne da ti je to stalno u glavi..i takve teme ma kolko prave bile
Pozz kafani i sexuNova tema za reći svašta na forumu Ljubav i sex
ili Ljubavni kafić
(a ne Sex kafić jer neki stalno misle na sex, a to nije u redu)
Pogledajte prilog 1373753
I jesi dosadan!
Okomio si se na Maksu a znaš da mu je narušeno zdravlje.
Imaš ti ovde dosta kuronja, zašto ne prozivaš njih?

Ne, danas sam u humanitarnom radu. Angažovala nas je starija dama, čija je brvnara, da iznenadi supruga sa zabavom, povodom 50 godina braka. Suprug još ne zna. Kolega i ja smo došli prvi, postavljamo klupe, ložimo vatru, spremamo ražanj i roštilj, da bi smo pekli svinjske rolade, ćevape i slično. Pozvala je oko 50 tak prijatelja. Prvi put sam ovde i prelepo je.Jesi li nabacio neku golu zensku tu da pozira kraj brvnare? Fazon pokrila dude i piku sisarkama
Sve od drveta, šteta što ne mogu da ti postavim video ovde direktno. Ovo je sa srcem pravljeno.Lepa terasa u prizemlju. Volim dobar namestaj napopju a ne one plasticne stolice sto zuljaju dupe posle pola sata.
Pa to. Vidim da je radjeno za gust. Cesto nailazim na tako neke varijante gde useru terasu/letnju sa losim namestajem. Ili drvenim tvrdim klupama bez naslona i jastucica. To treba da je tako uradjeno da mozes da ostanes do jutra.Sve od drveta, šteta što ne mogu da ti postavim video ovde direktno. Ovo je sa srcem pravljeno.