kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.787
ok.Meni je saksofon ubica erekcije. Ako mi pusti saksofon ja zaspim. Moze da se grlimo i da me mazi po kosi ovako celavog i pricamo o nekoj depresiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok.Meni je saksofon ubica erekcije. Ako mi pusti saksofon ja zaspim. Moze da se grlimo i da me mazi po kosi ovako celavog i pricamo o nekoj depresiji.
Ma, ok, ali znam da ne bih ni uz jednu numeru dzonija stulica mogao da imam seks. Pricam o ukusu, ne ono koja muzika je za seks a koja ne. Sta god da te radi.nisam reko tresnje visnje prjehavsi u zagreb povuci rucnu ne udubljuj se, alo kochi!
rekoh jednu numeru....
lele lele
ok !Ma, ok, ali znam da ne bih ni uz jednu numeru dzonija stulica mogao da imam seks. Pricam o ukusu, ne ono koja muzika je za seks a koja ne. Sta god da te radi.
Kao romantika moze. Da sedimo, cirkamo, caskamo, ide azra, sta znam, sto da ne, prisetimo se 90 ih.
Isto mi je i sa saksofonom. Nekako mi je filmski. Njih dvoje, veliki prozor na grad Chihago, piju crveno vino, ona cvrenu haljinu. Ona je sva intrigirana njegovom nekom mracnom istorijom. I na kraju neka scena u polumraku, saksofon, oni u zanosu, dahcu ko da im neko sipa kipecu vodu na stopala, ono ah fa aaah haaa faaaa i to je to.

rekoh prikoci ...Ili jos kod nas neki mix pa presalta na zdravka colica. Majko rodjena. Cipelice, suklnjice, cirkoncici, curice tana tana ajmo ruke gore. Zamisli legnes tako sa nekom a ona zamisljen pogled i zna sve reci. Bacilo je negde u proslost. Koju proslost jbte? Bila si na koncertu?
Ili neki yu rok.
Bijelo dugme. Hehe dugmici...
Ajde curice da te smotam u plastu sena, imam ikola odvescu te tamo pod mjesecinom. I onda rif - el gitara tanaaaaan baaam eve i mi znamo rok. Malo rok malo slannice, samo nek je vjeselo.

znamo za taj fazon branka djurica u gostovanju kod debilcine ivana ivanovica
Sve jedno, dobro ih je provalioznamo za taj fazon branka djurica u gostovanju kod debilcine ivana ivanovica
Evode si Milance
Ma i ja, zavrsavam neki projekat nego materijali niako da stignu da zavrsim a petak. madafakaz.Evo
Kuliram
Radio sam nešto pre podne pa sad malo pauza
Ti?