- Poruka
- 72.612
To brate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha nisam znala za žanr dark diskoOvo vozi najs
da da i to je ovo italo. Reci jel gruva?haha nisam znala za žanr dark disko
da da...da da i to je ovo italo. Reci jel gruva?
kakva ti je tehnika za slušanje izvini što pitam intimna pitanjaJa svrljam. Ono sto me radi navucem se, ali dosta zanrova volim.
Poprilicno intimno.kakva ti je tehnika za slušanje izvini što pitam intimna pitanja
nikad čuo daj neki link da vidim šta jesanatajzeri

ima flaca na rutracker.org i na pajratbeju skoro sve što postoji, nikakvo cimanjea naci raw - barem wav format je cimanje.
Ma ja se zezam, zovem ih sanatajzer - mislim da se pise senheizer ili bese sa dva nnikad čuo daj neki link da vidim šta je
ok su dobre sluške al nema doživljaja dok ne zakucava u stomak![]()
ako se često seliš možda treba da imaš ovo:Ma ja se zezam, zovem ih sanatajzer - mislim da se pise senheizer ili bese sa dva n
pa budi malo ekscentrična katćeš ako ne sadNego mnogo mlad dečko 22 god baš bezveze![]()

Ma bro to kad zamcic budem digao, pa svoje dvoriste ogradjeno, treca stavka u koju budem ulozio ce biti ozvucenje. Ali to ce biti za celu kucu i dvoriste. I u kupatilu cu imati. Ortak mi je ing zvuka - na etf-u, ne znam gde se posle doskolavao. To ce biti uzitak. A naravno bice i centrala zvucni prostor. Ovo ostalo ce biti muzika koju cujes super ali komsije ne cuju dok se ne odvrne bas.ako se često seliš možda treba da imaš ovo:
https://www.mitrosmusic.com/proizvod/14066-Krk-RP6-G2/
malecko, jeftino, fantastično čisto i glasno
jel tako @eveline retzi mu