LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam reko tresnje visnje prjehavsi u zagreb povuci rucnu ne udubljuj se, alo kochi!

rekoh jednu numeru....

lele lele
Ma, ok, ali znam da ne bih ni uz jednu numeru dzonija stulica mogao da imam seks. Pricam o ukusu, ne ono koja muzika je za seks a koja ne. Sta god da te radi.
Kao romantika moze. Da sedimo, cirkamo, caskamo, ide azra, sta znam, sto da ne, prisetimo se 90 ih.

Isto mi je i sa saksofonom. Nekako mi je filmski. Njih dvoje, veliki prozor na grad Chihago, piju crveno vino, ona cvrenu haljinu. Ona je sva intrigirana njegovom nekom mracnom istorijom. I na kraju neka scena u polumraku, saksofon, oni u zanosu, dahcu ko da im neko sipa kipecu vodu na stopala, ono ah fa aaah haaa faaaa i to je to.

Ili jos kod nas neki mix pa presalta na zdravka colica. Majko rodjena. Cipelice, suklnjice, cirkoncici, curice tana tana ajmo ruke gore. Zamisli legnes tako sa nekom a ona zamisljen pogled i zna sve reci. Bacilo je negde u proslost. Koju proslost jbte? Bila si na koncertu?

Ili jos kod nas neki mix pa presalta na zdravka colica. Majko rodjena. Cipelice, suklnjice, cirkoncici, curice tana tana ajmo ruke gore. Zamisli legnes tako sa nekom a ona zamisljen pogled i zna sve reci. Bacilo je negde u proslost. Koju proslost jbte? Bila si na koncertu?
rekoh prikoci ...

ok kotnam ja da ti na ovu semu pokazujes koliko si bogat humorom, zanimljivim vokabularom i sve to,al molim te ok !

shvatio sam poentu, ok

saksofon jedna numera j.ebote led ...

evo ubio me led bas ako ikad vise spomenem i saksofon i azru i pm...

Sve bi ih muchio sad brate. Obukao u onu haljinu za udavanje kako se zvase i morala bi da stoji tako sat vremena mirno. Ko neki ukras. Ko torta od margarina i secera sa slagom.
Dok ja privredjujem. Igram igrice. Pam pam pam vidi kako sam ga skembao a bejbe?
Sto stojis tu budalo jedna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back