bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
dobro jutro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih samo iskoristio ovu priliku da poželim lep i uspešan dan svim damama sa velkim grudima...
Moze samo kad dete legne, dakle 4-6 ujutro.j. ebi zenu uvjek pred spavanje. istrosi se umori. dok ne regulises to spavanje
i zwvnuces ko beba i utonuti u san.
Легенда каже:
Мушкарац ће само једном у животу потпуно, искрено плакати због жене.
Након тога његова душа му никад више неће дати да воли целим срцем.
А ми што имамо ману па немамо тета Шану..?!
kolko ti scer ima godina?Moze samo kad dete legne, dakle 4-6 ujutro.
Pogledajte prilog 1386089
Ćao Zdravkić'де сте *ичке, стиг'о Здравко Чолић!![]()
Nisi baš mnogo saosećajan ni uljudane moj maxo...
usra ti zivot drogom pa sad kad te niko na poso nece ko bivseg narkosa a ti aj u IT jer si za fizicki poso mator...
a brboco si ovde da si bio u rezervi mupa... ti ko narkos ili bivsi?
aj daj mi podatke u inbox dacu ja tebi moje. da proverim to za rezervu...
mnogo ti lupetas ovde i lazes
Budno je do 2-3. Necu valjda da je teram u pola 8 da leze ko sto su mene terali? Pa to mi je jedan od mnogih najtmera u detinjstvu"DETE mi budno do 4 ili 6 ujutru pa ne mozemo zena i ja da se volimo jel..."
pa sto je dete budno do 4 il 6 ujutru pobogu???
ne u pola 8Budno je do 2-3. Necu valjda da je teram u pola 8 da leze ko sto su mene terali? Pa to mi je jedan od mnogih najtmera u detinjstvu
Dete je na raspustu, ne ogranicavam dete, ne kaznjavam. Jednom sam je kaznio sat vremena bez interneta,ne u pola 8
al do 12 krevet i kraj price.
jesi napisao do 4 ujutru? pa rekoh pobogu
i do 3 nocu je lose po imunitet i organizam pobogu
pitaj joj lekara opste prakse pa ces cuti sta ce reci za dete
do 12 plafon..
uzas...
Imam 31 godinu programerskog staza, radim od 1992.nisi programirao uvek i pre 20 god...
nicim klevecao nisam vec samo iz tvog napisanog.Imam 31 godinu programerskog staza, radim od 1992.
Dakle, opet kleveces.
Džaba MaxoImam 31 godinu programerskog staza, radim od 1992.
Dakle, opet kleveces.
To dete ide da vozi bicikl, ide na bazen i bavi se fizickim aktivnostima. Nista joj ne fali...e tu je onda potrebno i psiholozi , jer ako neko pada u fras zbog ogranicavanja interneta NA SAMO SAT VREMENA tj tako strasno to dozivi onda moj prikane to je ozbiljna stvar...
Dao sam celu biografiju, al evo za tebe opet:nicim klevecao nisam vec samo iz tvog napisanog.
PonavljamTo dete ide da vozi bicikl, ide na bazen i bavi se fizickim aktivnostima. Nista joj ne fali...
Dao sam celu biografiju, al evo za tebe opet:
https://forum.krstarica.com/threads/programeri-predstavite-se.925505/
bravo.To dete ide da vozi bicikl, ide na bazen i bavi se fizickim aktivnostima. Nista joj ne fali...