LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ja znam od 10 sqti krece onaj hormon da se luci u mozgu, kako se zvase.
ujutru oko 7 krece lucenje kiseline recimo ... to je proces normalan... potreban... ti ga preskoci jednom dva put stalno...

dorucak treba od 7 do 9...

ti preskaci jer nocu vilenis do 4 ... ustaj ko maksa u podne...e tu onda sve odlazi i imunitet i pisha jer noc je za spavanje a dan je za aktivnosti...ne obrnuto....

obicna i ebena prosta zdrava logika koju ce svaki lekar napomenuti pogotovo za decu omladinu ali iza odrasle zbog imuniteta i svega...

aj za njega znamo da ovde piskara i do 5 ujutru, znamo i da se leci i ok znao sam to i mislio jebat ga nek se bar izleci ... al ovo za dete da mu budno do 4 ujutru...

da m udete dobije fras jel joj uskratio samo SAT vremena neta? ej fras...

to su ebeno ozbiljne stvari, mada misli mda preteruje kao i obicno u svemu pa i oko frasa...

ujutru oko 7 krece lucenje kiseline recimo ... to je proces normalan... potreban... ti ga preskoci jednom dva put stalno...

dorucak treba od 7 do 9...

ti preskaci jer nocu vilenis do 4 ... ustaj ko maksa u podne...e tu onda sve odlazi i imunitet i pisha jer noc je za spavanje a dan je za aktivnosti...ne obrnuto....

obicna i ebena prosta zdrava logika koju ce svaki lekar napomenuti pogotovo za decu omladinu ali iza odrasle zbog imuniteta i svega...

aj za njega znamo da ovde piskara i do 5 ujutru, znamo i da se leci i ok znao sam to i mislio jebat ga nek se bar izleci ... al ovo za dete da mu budno do 4 ujutru...

da m udete dobije fras jel joj uskratio samo SAT vremena neta? ej fras...

to su ebeno ozbiljne stvari, mada misli mda preteruje kao i obicno u svemu pa i oko frasa...
Ako si ti vodio računa o spavanju, o kiselini, hormonima i sl. onda Maxo ne treba da pusti dijete nikako da spava, neću ni ja više spavati-da ne budem ko ti kad omatorim. Maliciozan si, bezobrazan i ne znam kojim čudom nemaš trajni ban. Sjaši ljudima sa kičme, Bog te u šumu okrenuo..

To je sad. 90ih prosetas ulicama ono svi smrknuti pa se prenese u vazduh.
I mislio sam na 90-te. Kod slobe Karađorđa bilo čisto sve.

1690647355335.png
:mrgreen:
Popraviš sat kad kasno je Pretvoriš zid u jastuke I nije te stid kad pljujem te Finibrid dok tripuješ

Jbg, ja 90 tih samo automatsku i škorpion nosio, i u tenkove uskakao, dobijao sam svaku smenu po šteku cigara Bond ili LM, i delio saborcima, nikad droga, nikad cigare, alkohol, a bio sam najmladji vojnik tada. Mislio sam da sam normalan, sad baš i nisam siguran...
E moj ljuki, da ti je bila ova pamet. :lol: Mene bosanci u vojsci kad su delili cigare pitaju da li duvam. Reko, jok ali imam kući 50 grama. Nisi doneo?! popadali u nesvest. :lol: :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back