LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
j. ebi zenu uvjek pred spavanje. istrosi se umori. dok ne regulises to spavanje

i zwvnuces ko beba i utonuti u san.
Moze samo kad dete legne, dakle 4-6 ujutro.
1690632044923.png

Легенда каже:

Мушкарац ће само једном у животу потпуно, искрено плакати због жене.

Након тога његова душа му никад више неће дати да воли целим срцем.

'начи ја могу само да чангрљам унутар дебла.. Осећања, јоК!?

Moze samo kad dete legne, dakle 4-6 ujutro.
Pogledajte prilog 1386089
kolko ti scer ima godina?

kolko se secam reko si tu negde do 15 jel...

a sad i dete se bavi sa IT pa nocu ko frilanser il sta si vec hteo ovim reci...

bre maxo imal kod vas nekih zdravih navika?

ti mesecaris nocu, brboces po netu u dva tri iza ponoci ustajes u 12 sto nikako nije normalno i zdravo do tebe je i uzrok tableta koje pijes i lecis se, kao proizvod na gluposti u mladosti s drogom...

i to kad neko sa 55 god stalno napominje DETE, ne mozemo od DETETA... pa sto nisi pravio decu na vreme a ne tu blizu 40...

a ona ako imatu do 15 goredole koji kur trazi budna do 4 ujutru??????

zdrave navike su joj neophodne. jer maxo organizam ima svoje obicaje , nocu da spava a ujutru odbudjenja sve krece i lucenje iz zeludca i potrebe za doruckom ma vreme i sve uostalom...

totalna nenormalna navika po organizam je to tvoje nocno a spavanje do 12...eto i dete se ugledwlo pa do 4 ne legne...

boze sacuvaj.

e moj maxo...

usra ti zivot drogom pa sad kad te niko na poso nece ko bivseg narkosa a ti aj u IT jer si za fizicki poso mator...

a brboco si ovde da si bio u rezervi mupa... ti ko narkos ili bivsi?

aj daj mi podatke u inbox dacu ja tebi moje. da proverim to za rezervu...

mnogo ti lupetas ovde i lazes
Nisi baš mnogo saosećajan ni uljudan

Ali to smo znali i prije

Budno je do 2-3. Necu valjda da je teram u pola 8 da leze ko sto su mene terali? Pa to mi je jedan od mnogih najtmera u detinjstvu
ne u pola 8
al do 12 krevet i kraj price.
jesi napisao do 4 ujutru? pa rekoh pobogu

i do 3 nocu je lose po imunitet i organizam pobogu

pitaj joj lekara opste prakse pa ces cuti sta ce reci za dete

do 12 plafon..

uzas...

To dete ide da vozi bicikl, ide na bazen i bavi se fizickim aktivnostima. Nista joj ne fali...
bravo.

preko dana makso, bazeni, pred vece ili uvece biciklo , dakle preko dana sve te fizicke aktivnosti su pozeljne. a noc je za odmaranje organizma i zdrav imunitet pogotovo je bitno redovan san na vreme , kod dece i omladine. ne u pola osma makso ne preteruj ni mi nismo tad isli u krevet mozda ko klinci od 5 godina... a ko deca posle 10 god sigurno ne

od ponoci makso treba da se spava... to ce svako nromalan reci a lekari to napominju potovo za njen uzrast a ne da ti kazes ne mogu da j.ebem zenu sve do 4 h dok mala ne legne..

pa to nije ni malo normalno. sam pricas makso sam pises i kad kazem nije normalno (ne samo sto ti nocu tumaras no i djete ) onda klazes klevecem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back