LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate ja sam jutros ustao.Istrčao svojih pet kilometara.Došao skuvao kafu probudio ženu.Malo se zezao ovde.Odradio trening.Sad ću da se kupam.Pojedem onu svoju zobenu kažu sa dodatkom dve vrste praška.
Deset je sati.Dan je tek počeo.Realno. :/
Šta ću više.

poseti svog licnog lijecnika da vidis sta jos mozes od hemije da nabijes u svoje vitko telo :lol:

mmmneeEE.
Neće.
Ne.
Neće.
Ostaviću trag svog postojanja.
Zauvek.
Živeću večno kroz svoje potomke.
Zauvek!
Imam dvoje dece.Treće je na putu da se rodi.I odmah posle ćemo ići na četvrto.
Ali.To nije sve. :heart:
Rekao sam ti dosta puta.Jedine dve bitne stvari u životu su deca i novac.Novac radi dece.Deca upravo zbog gore navedenog.
Žene su tu sporedna stvar.
Meni ne znam sta je bitno. Uradicu neki brutalan open source program i zaradicu milione >P

mmmneeEE.
Neće.
Ne.
Neće.
Ostaviću trag svog postojanja.
Zauvek.
Živeću večno kroz svoje potomke.
Zauvek!
Imam dvoje dece.Treće je na putu da se rodi.I odmah posle ćemo ići na četvrto.
Ali.To nije sve. :heart:
Rekao sam ti dosta puta.Jedine dve bitne stvari u životu su deca i novac.Novac radi dece.Deca upravo zbog gore navedenog.
Žene su tu sporedna stvar.

neces ziveti vecno ni ti ni ja ni bilo ko od nas ... deca su sama po sebi planete za sebe.
Nisu nase kopije.
Ako zelis da budu tvoje kopije imas opasan problem da priznas sebi da si vise gresio u zivotu nego napravio dobrih stvari.
Ima vremena da se opametis.
Kada budemo hranili golubove i igrali sah videces da sam bio za neke stvari pametniji od tebe !
A to sto sam Dzaba hat ... to mi je plus , bar se gladi ne plasim. Rodjen sam sit nikada gladan

Brate ja sam jutros ustao.Istrčao svojih pet kilometara.Došao skuvao kafu probudio ženu.Malo se zezao ovde.Odradio trening.Sad ću da se kupam.Pojedem onu svoju zobenu kažu sa dodatkom dve vrste praška.
Deset je sati.Dan je tek počeo.Realno. :/
Šta ću više.
brate ja lego u tri nocas, probudio se krmeljiv jer neki debil hiltijem razvaljuje zidove, cimno na eks glenn, reko onoj sto oce jos jednom da kupi prnje jer mi se jos zivi, smutio nes i dobio upalu misica od mucenja, gledam u prazan frizider i razmisljam de da se danas ogrebem za rucak, pustio milesov stari snimak iz bostona i smoto duvku jer mi je dan vec zavrsen, posto zivnem tek predvece. kroz dim gledam onfreovu knjizicu o cinizmu i razmisljam dal da naprezem oci koji mi trebaju da buljim na beogradjanke u letnjim haljinicama......kud sam ustajo uopste.

brate ja lego u tri nocas, probudio se krmeljiv jer neki debil hiltijem razvaljuje zidove, cimno na eks glenn, reko onoj sto oce jos jednom da kupi prnje jer mi se jos zivi, smutio nes i dobio upalu misica od mucenja, gledam u prazan frizider i razmisljam de da se danas ogrebem za rucak, pustio milesov stari snimak iz bostona i smoto duvku jer mi je dan vec zavrsen, posto zivnem tek predvece. kroz dim gledam onfreovu knjizicu o cinizmu i razmisljam dal da naprezem oci koji mi trebaju da buljim na beogradjanke u letnjim haljinicama......kud sam ustajo uopste.
Eto.
Vidiš.
Sve to možeš da promeniš trenutno zahvaljujući isključivo svojoj volji.
Ako želiš.
Treba samo da želiš.Dovoljno jako.

Meni je fascinantna jedna stvar da imaom privatnog motivacionog govornika ovde pristutnog baba Darta.
Jel realno covece da svima solis pamet kao da niko nista u zivotu prosao nije ?
Samo ti zivis i padas i ustajes i pokupio si sve zivotne mudrosti?

Najjjadnije sto radis je od svih nebuloza je upiranje prstom u ljude koje ne poznajes sa pitanjem gde su vam deca?
Ocekujes da ti bilo ko normalan odgovori jel?

Meni je fascinantna jedna stvar da imaom privatnog motivacionog govornika ovde pristutnog baba Darta.
Jel realno covece da svima solis pamet kao da niko nista u zivotu prosao nije ?
Samo ti zivis i padas i ustajes i pokupio si sve zivotne mudrosti?

Najjjadnije sto radis je od svih nebuloza je upiranje prstom u ljude koje ne poznajes sa pitanjem gde su vam deca?
Ocekujes da ti bilo ko normalan odgovori jel?
Da me motivise neko ko hefta babe za pare? Pre bih se obesio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back