LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolji je Bumble. Imao sam ga jedno vreme, rekao bih da su zenske koje ga pohode nesto probranije u usporedbi s Tinderom. I 'vode glavnu rec', sto je mozebitno zgodnije za muskarca, ne gubis vreme jer one moraju da zapocnu konverzaciju. Jedino ne znam koliko je popularan u Srbiji.
Ma ni ovo ne koristim skoro u opste. Nego ukljucih iz zezanja. Vise mi dodje ko majnsviper.

volite s ljudi svakog casa moze biti kraj sveta...

Makso ... kraj sveta je od kad znam za sebe od 1980tih pricaju da samo sto nije ...
Ti si makar obrazovan covek ne verujes u svaku "novinarsku patku" koju plasiraju ?

Kad iskocim iz ekrana i kada sam u RL ... kao i mnogi odavde, zivim normalan koliko toliko sredjen zivot.
Da li delis moje misljenje da je previse ljudi koji zive samo ovde u "ekranu" na forumu , na drustvenim mrezama?

Secas li se kad je leto a mobilni nije postojao ni na filnu izadjes napolje, kod klupica, u sestercu, u skolskom, uvek smo se lako nalazili
tako i ovde...par kukolja ne moze da zatruje zito.

Vecina ljudi odavde je sjajna. Ali ne bi dosli do izrazaja da nema ovih par ekstrema :D

Makso ... kraj sveta je od kad znam za sebe od 1980tih pricaju da samo sto nije ...
Ti si makar obrazovan covek ne verujes u svaku "novinarsku patku" koju plasiraju ?

Kad iskocim iz ekrana i kada sam u RL ... kao i mnogi odavde, zivim normalan koliko toliko sredjen zivot.
Da li delis moje misljenje da je previse ljudi koji zive samo ovde u "ekranu" na forumu , na drustvenim mrezama?

Secas li se kad je leto a mobilni nije postojao ni na filnu izadjes napolje, kod klupica, u sestercu, u skolskom, uvek smo se lako nalazili
tako i ovde...par kukolja ne moze da zatruje zito.

Vecina ljudi odavde je sjajna. Ali ne bi dosli do izrazaja da nema ovih par ekstrema :D
Mislim na mogucnost nuklearnog rata, koji neki ovde prizeljkuju misleci da ce da prezive.
Ja zivim sa porodicom, ali vecinu vremena provodim na forumu, a sad kad mi daju
invalidsku, onda opet. Jedino sad ako smognem snage malo u setnju :>P
Verujem da dobro uvek moze da pobedi. I jos jedna stvar ne smem bas sve da pricam :>P

Ti ćeš da budeš Han Solo.
Daaaa..
@-Jelena- će da bude princeza Leja.
@Sensei hoćeš ti da budeš Čubaka?
:rotf:
Ono kao moćno dlakavo čudovište. :rotf:
Što da ne. Evo mi za profilnu
1690531656250.png

Sta god da radis sve ce prekriti sneg i shash...
mmmneeEE.
Neće.
Ne.
Neće.
Ostaviću trag svog postojanja.
Zauvek.
Živeću večno kroz svoje potomke.
Zauvek!
Imam dvoje dece.Treće je na putu da se rodi.I odmah posle ćemo ići na četvrto.
Ali.To nije sve. :heart:
Rekao sam ti dosta puta.Jedine dve bitne stvari u životu su deca i novac.Novac radi dece.Deca upravo zbog gore navedenog.
Žene su tu sporedna stvar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back