- Poruka
- 29.300
Idem da vežbam pa da se tuširam.Dok još nije počelo jako Sunce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ni ovo ne koristim skoro u opste. Nego ukljucih iz zezanja. Vise mi dodje ko majnsviper.Bolji je Bumble. Imao sam ga jedno vreme, rekao bih da su zenske koje ga pohode nesto probranije u usporedbi s Tinderom. I 'vode glavnu rec', sto je mozebitno zgodnije za muskarca, ne gubis vreme jer one moraju da zapocnu konverzaciju. Jedino ne znam koliko je popularan u Srbiji.
Darte. Ja ne dejtujem s parama nego zenama.Sa kojim parama bi dejtovao?
Prejak si ti.Darte. Ja ne dejtujem s parama nego zenama.
Ko je Han Solo i Princeza Leja?Masno Tkivo i Džaba Hat.![]()
Pa nisam prejak, nego sam naucio da je pravi izlazak sa pravom zenom a ne automatom za zetone. Toplo preporucujem.Prejak si ti.
... i zasto jedan zena da se ispreci izmedju nas...budi moj bicu tvoj ...zauvek... muskarcino 
Prejak,prejak.Da,daa..Pa nisam prejak, nego sam naucio da je pravi izlazak sa pravom zenom a ne automatom za zetone. Toplo preporucujem.
volite s ljudi svakog casa moze biti kraj sveta...
Mislim na mogucnost nuklearnog rata, koji neki ovde prizeljkuju misleci da ce da prezive.Makso ... kraj sveta je od kad znam za sebe od 1980tih pricaju da samo sto nije ...
Ti si makar obrazovan covek ne verujes u svaku "novinarsku patku" koju plasiraju ?
Kad iskocim iz ekrana i kada sam u RL ... kao i mnogi odavde, zivim normalan koliko toliko sredjen zivot.
Da li delis moje misljenje da je previse ljudi koji zive samo ovde u "ekranu" na forumu , na drustvenim mrezama?
Secas li se kad je leto a mobilni nije postojao ni na filnu izadjes napolje, kod klupica, u sestercu, u skolskom, uvek smo se lako nalazili
tako i ovde...par kukolja ne moze da zatruje zito.
Vecina ljudi odavde je sjajna. Ali ne bi dosli do izrazaja da nema ovih par ekstrema![]()
ako mislis da sam se usro jokЈел то била мала смрт.?
Никада те не упитах...
Pa živi ga onda.Poenta je sto je zivot svakako kratak pp meni.
Pazi kako se ponašaš sa @Sensei može da ti otkine ruku.Što da ne. Evo mi za profilnu
Pogledajte prilog 1385467

Brate ja sam jutros ustao.Istrčao svojih pet kilometara.Došao skuvao kafu probudio ženu.Malo se zezao ovde.Odradio trening.Sad ću da se kupam.Pojedem onu svoju zobenu kažu sa dodatkom dve vrste praška.vala kolko svi sedite za kompom i grickate gmo, konkurencija za dzabu ce biti opaka
Sta god da radis sve ce prekriti sneg i shash...Život uopšte nije kratak samo mora da se živi.
A ne da se gubi vreme,bleji i čeka nešto ili neko.
mmmneeEE.Sta god da radis sve ce prekriti sneg i shash...