bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hmmmmmmJel zna neko pesmu gde refren ide: A sad kad imam para a nemam skim da trosim? Jedna od novotalasnih grupa sa pocetka 80ih.
Posalji ih kod meneu brate definitivno ce nas saraniti Rusi. Iznajmljuju stan u kraju za 1400 evra plus 100 evra parking mesto, sad cujemo pricaju komsije.
a kupili Rusi i stan u mojoj zgradi.
Jel zna neko pesmu gde refren ide: A sad kad imam para a nemam skim da trosim? Jedna od novotalasnih grupa sa pocetka 80ih.
koji si ti novovalni hronicar genije
Ultra srce za tebe. Slusao sam na kaseti, al nisam znao koja je grupa i pesma!
pazi ovoUltra srce za tebe. Slusao sam na kaseti, al nisam znao koja je grupa i pesma!

jednom u dve nedelje, ali! non stop mazenje!ozenjenima najlakse, ne mrdaju q samo ponekad spreme kavicu, jednom mesecno sexic i zena im ko tranzistor sretna.. dok se jedno jutro dama ne probudi i kaze a za koji q sam ja sa ovim![]()
Koje maženje brt.. !!!! Baš si romantičanjednom u dve nedelje, ali! non stop mazenje!
Nebo i Krokodiliovo je najmocnija Giletova :>P
ovo je najmocnija Giletova :>P
pazi ovo

Koja si ti budala. Pa ja tvoju maku sine vec davno pritego, sta nije ti rekla?evo sad ću.. samo da objasnim tvojoj mami kako se koristi četkica za zube.. ok brt 10 eura za BJ stvarno nije puno al preko štrokavih usta ne mogu da pređem!
Ovo je za kaznu Getzbi. Ja tako nesto nikada na forumu nisam napisao, niti nekog uvredio na ovako jeziv nacin. Zato od 2014. imam samo jedan ban.Koja si ti budala. Pa ja tvoju maku sine vec davno pritego, sta nije ti rekla?
sta cpnisam samo sam snalazljiv
uzmes sve reci koje zelis c/p i u pretragu YT i iskace pesma
eto kratak kurs kako naci pesmu a na vrh ti je jezika
hahahahahos da budes slobodan i hedonista
treba da crncis ko rudar
prvo da animiras i zavodis
pa da privodis
pa da u gajbi sve bude ko apoteka i svega dima
de da nema pa posle pukne bruka po krsti
uvek pice beljisi absinti duvke zabarski kuvar da budes jer sve vole testo
uvek neotpakvana cetkica za zube i pet pari tangi il jesenjih a i zimskih u svim velicinama ako nije mislila da ce da prespava
mjuz od cece do senberga kuj zna kaki ukus ima
pretplate od netflixa do diznija, sta znas sta voli
na to ide trosak pranja carsafa jastucnica pre i posle greha + struja za masinu
expres i lagani podizaci za zvek da ne ostane samo na emocijama vec da traje najmanje triput
osmeh kad ispracas ma kako da je bilo pre,to najteze
a ozenjeni, musav krmeljiv neokupan umoci u kujni dok ona kuva perklet drzi ga in 12 sec prdne i kaze au sto je zivot lep![]()
sta cp