Ljiljana Smajlovic: "Mnogo se izvinjavamo"!!!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kad bolje razmislim, neću da branim Katarinu Đorđević, novinarku „Politike” koja je izazvala onoliku srdžbu „borkinja” za ženska prava samo zato što se zanimala za nizak priraštaj u Srbiji. U pravu je Biljana Srbljanović, to je čist fašizam.

Šta se „Politike” tiče kolika je stopa nataliteta? Samo nacionalisti brinu takve brige. Zar je kosmopoliti važno gde se rađaju deca, i što bi se tu Srbija gurala?

Lepo piše zapadna štampa da je Putin nalik Hitleru: trebalo je to da shvatim čim je Rusija počela sa merama za dizanje nataliteta pa se, prvi put u novijoj istoriji, rodilo više dece nego što je umrlo starih.

Zato bih želela da se u ime redakcije izvinim Svetislavu Basari ako su novinari „Politike” nekog naveli da pomisli da je „bolje da nas bude više”. Ma kakvi bolje: u pravu je Basara, to bi tek bilo zlo i naopako.

Izvinjavam se Vesni Pešić što je „Politika” patrijarhalna. I što u januaru puni 111 godina. Lepo nam Basara juče u „Danasu” poručuje da stanemo na branik starosti, a ne nataliteta. Da smo mladi kao „Danas”, ne bismo NATO bombardovanje zvali agresijom, već bi se sa njegovim urednikom Zoranom Panovićem složili da NATO nikad nije bombardovao „nijednu normalnu zemlju”.

Izvinjavamo se i Aleksandru Vulinu što nije hteo i nas da „celofanira” kad je onomad budžetskim parama obaveštavao čitaoce NIN-a i „Pečata” o 100-godišnjici Kolubarske bitke. Prvo sam se ljutila, a sad vidim da je Vulin u pravu – „Politika” je o toj bici izveštavala pre sto godina, pa što sad da se pravi važna.

Mnogo se izvinjavamo i Zorani Mihajlović što je „Politika” zakerala kad je ona tu skoro u Zakonu o bezbednosti saobraćaja propisivala medijima kako da pišu. I neka nas je Agencija za bezbednost saobraćaja kaznila tako što je budžetski novac za kampanju „Veži pojas” dala samo tabloidima. I to samo onima koji se štampaju latinicom, i samo onima koji krše Kodeks novinara Srbije.

Izvinjavamo se opoziciji što je „Politika” porodični list i što ne koristimo reč „stoka”.

Mnogo se izvinjavamo Aleksandru Vučiću što još ne znamo ko nam je vlasnik i što je pre dve godine obećao da će to da istraži do kraja. Takođe se izvinjavamo i onima koji su „Politiku” krišom prodali tajanstvenom vlasniku, kog možda nervira što se mi toliko raspitujemo.

Izvinjavamo se Jeleni Milić i Petru Lukoviću što objavljujemo Miroslava Lazanskog koji ih toliko nervira.

Lično se izvinjavam Ištvanu Kaiću što sam mu objavila samo 100.000 slovnih znakova, a on je hteo još. Svečano obećavam da više neću ni slova. Ujedno se izvinjavam i Kaićevom društvu u Institutu za javnu politiku Vladimira Bebe Popovića.

Izvinjavam se i čitaocima što sam morala da se „izvinjavam” gorepomenutima.Ljiljana Smajlović
objavljeno: 24/12/2014

Jaka trojka...
Ali...Ono što nervira nekog ko više i ne čita te novinčuge udbaško-solipsističke,
a i vesti i dnevničetine s telke tek s pola ušketa čuje i koji ne pripada tom
punom sebe ljudske nadutosti od predsmrtnih gasova, intelektualnom mejnstrimu
klimakteričnih baba-devojaka i deda-momaka na dižućim hemiskim preparatima jer
ih mejnstrimska depresija boemska ubiva ko bolhe lisićije-to je naklonost bilo čemu
što je ljudska civilizacija porodila,bolje reći -pobacila u ovoj troposferi Edena zvanog planeta Zemlja...
Dakle,dragi Zemljaci,Zeme moje drage,pozdravite mi elokventnu i lucidnu laprdaljku Ljilju Smailović i
možete joj preneti da i pored svih simpatija erektivnih,ne mogu da zaboravim koliko oštre imamo zube
i proždiremo u ovom Edenu dok boemski lamentiramo nad sudbinom kletom potamanjenih nam istovrsnih
raptora ljudskih širom šara s izgledima da se i ti ruski prenamnože i kosti nam izedu!
Od tih baba Ljilja,prosto ne znam koju bih pre...ižljubio od navale emocija cija ja...:zstidljivko:

Poslednja izmena:
Kaze se>svo vreme.

Kaze se sve vreme

Стандардно је СВЕ ВРЕМЕ. Средњи род сво (време, благо, имање, знање, сирће, село…), често се појављује у говорном језику, али га норма не прихвата. П10, т. 34в, прописује: све (нпр. све село, све време, у току свег тог времена), а не сво. Слично формулише и И. Клајн у Речнику језичких недоумица.

Nego ovo nije prica o standardnom srpskom jetiku nego o ovoj uvlakacici iz Politike koja se uvek dodvoravala vlastima.
zena bez srama i stida. I sta je poenta tog njenog teksta? Sviranje qrtzu, kao i obicno.
Prekjuce drvi, kao ozbiljno o skandalu u Skupstini, ali je za nju skandal samo Zivkovic jer je i u naslovu clanka on i izraz " Stoka".

Kome nije jasno koja je to skotina od novinara, ja mu pomoci ne mogu.

Iju, ja mislio u Srbiji cenzura.:lol:

Ma kakva cenzura? Eno sve tv i sve novine pokazale narodu kako se u Lucanima SNS bori za svaki glas. Demokratski, onako bas proevropski. "Potisi izjavicu da si izmanipulisan, podrzi Vucica i listu SNS, prevedi sve u SNS, dobices kvotu koliko glasova moras obezbediti za SNS i...kada se budu primali vatrogasci dobices posao i 60.000". Da bi ga uverio dodao je da ce "stranackog zaposljavanja tek biti".

Forumasi odavde su mi reknuli da je nemoguce videti ovakve tekstove u medijima.

Zato sam i otvorio temu. Jer, kada se ovako nesto dogodi u Vucicevoj Srbiji to je ekskluzivitet. Rezultat ovoga ce uskoro biti vidljiv. Nece Ljilja biti tu gde jeste. Naravno, ne zbog ovog teksta. Zna to Vucko uviti u celofan.

"Gotovo polovina žena u Beogradu koje imaju između 30 i 35 godina ne odaziva se na ime „mama”."

Za ovo i treba da se izvini. Postoje žene koje ne mogu da rode iz objektivnih rzaloga. Mogu misliti kako su se osećale kada su pročitale ovu rečenicu.
Zasto bi se te zene osetile prozvanim ili neugodno? Verovatno te zene (ili bar neke od njih pate sto su u grupi onih na koje mogu a nece da ih zovu najlepsom i najuniverzalnijom reci na svetu=mama.

Kaze se sve vreme

Стандардно је СВЕ ВРЕМЕ. Средњи род сво (време, благо, имање, знање, сирће, село…), често се појављује у говорном језику, али га норма не прихвата. П10, т. 34в, прописује: све (нпр. све село, све време, у току свег тог времена), а не сво. Слично формулише и И. Клајн у Речнику језичких недоумица.

Nego ovo nije prica o standardnom srpskom jetiku nego o ovoj uvlakacici iz Politike koja se uvek dodvoravala vlastima.
zena bez srama i stida. I sta je poenta tog njenog teksta? Sviranje qrtzu, kao i obicno.
Prekjuce drvi, kao ozbiljno o skandalu u Skupstini, ali je za nju skandal samo Zivkovic jer je i u naslovu clanka on i izraz " Stoka".

Kome nije jasno koja je to skotina od novinara, ja mu pomoci ne mogu.

Osim doprinosa gramatici i pravopisu, ostali deo ti je bio nepotreban u ovakvom stilu. Mozes ti to i kulturnije i bez tolike ostrascenosti!

Ne zna se ko je gori...dal Ljiljana, dal ovi što ih je u ovom tekstu spominjala...

Sve moj do mojega...
Vidi, ovi koje pominjala u tekstu takvi su , kakvi su, tu izmene i pomoci nema.
Medjutim , Basara ( konkretno on) omiljen je i knjizevnik i kolumnista, beskrajno lucidan, duhovit, usput je covek i iz Srbije,
ne krije ni svoje politicko opredeljenje, a sta ona radi? Ko je ona?

U vezi masne guske

(Predrag Koraksić - Corax 25. 2. 2012 . list Danas)

Navešću nekoliko činjenica koje se odnose na tekst gospođe Ljiljane Smajlović, objavljen u listu Danas 22. februara ove godine. Ne sećam se da sam ikad gospođu Smajlović crtao kako jaše na metli i da je na nekoj od mojih karikatura mahala „svastikom".

Gospođa Smajlović tvrdi i da sam je na drugoj karikaturi nacrtao „kao masnu gusku". Očigledno, gđa Smajlović, na moje ogromno iznenađenje, ne razlikuje gusku od - kvočke. Na crtežu je - kvočka u čije perje su se udobno ušuškali Baletićka, Mila Štula, Tijanić, Nino Brajović, Hadži Antić, Vučelić...

Nemam ništa protiv da predsednica UNS-a polemiše sa porukom koju ima ova karikatura, ali ne razumem zašto je gđa Smajlović odlučila da se bavi - masnom guskom. Ne bih da se mešam u to kako gospođa Smajlović sebe doživljava, ali moram da primetim da se ovako ozbiljan problem percepcije pojavljivao i kod Slobodana Miloševića. Za to sam čuo u razgovoru koji sam imao sa bivšim predsednikom Milanom Milutinovićem. Milutinović mi je rekao da je Milošević bio nezadovoljan što sam njegovu suprugu Miru Marković crtao kao debelu, baš u vreme kad je ona imala kuru mršavljenja. Takođe, Milošević je bio ljut što crtam Miru sa cvetom u kosi kad ga ona više ne nosi. Milošević takođe nije razumeo (ili nije hteo da vidi) poruke koje su imali moji crteži.

Inače, nacrtao sam nekoliko karikatura na kojima se pojavljuje gospođa Ljiljana Smajlović i prilažem ih da cenjeni čitaoci jasno vide koja su javno zastupana stanovišta gđe Smajlović bila povod za moje crteže. Na primer, u vreme kada je uhvaćen Milorad Ulemek Legija gospođa Smajlović izjavila je da bi ona veoma rado intervjuisala Legiju. Navodno i Legija zna da svira klavir, pa sam na crtežu gospođu Smajlović predstavio kao novinarku sa notesom i kao deo Legijine verne publike.

Na karikaturi sa NATO simbolom koji zajedno sa likovima formiraju kukasti krst radi se o potpuno jasnoj poruci. Tu nema nikakvog mahanja kukastim krstom, pa je ovde ponovo isti problem nerazumevanja poruke. Takođe, na karikaturi gde gospođa Smajlović drži metlu (a ne jaše) zajedno sa gl. urednikom Večernjih novosti Manjom Vukotićem, ona pokušava da minimalizuje štetu koju su režimski mediji napravili za vreme režima Slobodana Miloševića, što ona i sada čini osporavajući odluku Apelacionog suda u vezi podele vlasništva Doma novinara između UNS-a i NUNS-a.

Od NUNS-a do UNS-a: Teza o kadrovima u politici

(Dragoljub Žarković, objavljeno u listu Vreme)

Koja je to nesreca i tuga da je u Srbiji nemoguce da neko ko nije iz Bosne i nema prezime Smajlovic ili tako neko " elitno"
ne moze da ima uspeha.

Poslednja izmena od moderatora:
Baba Smajlovicka usla u klimaks treci put....da mnogo se izvinjavam devojcicama u pubertetu sto otkidaju na celavka Putina.

10413290_10153883292833539_5044476356620271406_n.jpg

Medjutim , Basara ( konkretno on) omiljen je i knjizevnik i kolumnista, beskrajno lucidan, duhovit, usput je covek i iz Srbije,

U vezi masne guske

Navešću nekoliko činjenica koje se odnose na tekst gospođe Ljiljane Smajlović, objavljen u listu Danas 22. februara ove godine. Ne sećam se da sam ikad gospođu Smajlović crtao kako jaše na metli i da je na nekoj od mojih karikatura mahala „svastikom".

Gospođa Smajlović tvrdi i da sam je na drugoj karikaturi nacrtao „kao masnu gusku". Očigledno, gđa Smajlović, na moje ogromno iznenađenje, ne razlikuje gusku od - kvočke. Na crtežu je - kvočka u čije perje su se udobno ušuškali Baletićka, Mila Štula, Tijanić, Nino Brajović, Hadži Antić, Vučelić...

Nemam ništa protiv da predsednica UNS-a polemiše sa porukom koju ima ova karikatura, ali ne razumem zašto je gđa Smajlović odlučila da se bavi - masnom guskom. Ne bih da se mešam u to kako gospođa Smajlović sebe doživljava, ali moram da primetim da se ovako ozbiljan problem percepcije pojavljivao i kod Slobodana Miloševića. Za to sam čuo u razgovoru koji sam imao sa bivšim predsednikom Milanom Milutinovićem. Milutinović mi je rekao da je Milošević bio nezadovoljan što sam njegovu suprugu Miru Marković crtao kao debelu, baš u vreme kad je ona imala kuru mršavljenja. Takođe, Milošević je bio ljut što crtam Miru sa cvetom u kosi kad ga ona više ne nosi. Milošević takođe nije razumeo (ili nije hteo da vidi) poruke koje su imali moji crteži.

Inače, nacrtao sam nekoliko karikatura na kojima se pojavljuje gospođa Ljiljana Smajlović i prilažem ih da cenjeni čitaoci jasno vide koja su javno zastupana stanovišta gđe Smajlović bila povod za moje crteže. Na primer, u vreme kada je uhvaćen Milorad Ulemek Legija gospođa Smajlović izjavila je da bi ona veoma rado intervjuisala Legiju. Navodno i Legija zna da svira klavir, pa sam na crtežu gospođu Smajlović predstavio kao novinarku sa notesom i kao deo Legijine verne publike.

Na karikaturi sa NATO simbolom koji zajedno sa likovima formiraju kukasti krst radi se o potpuno jasnoj poruci. Tu nema nikakvog mahanja kukastim krstom, pa je ovde ponovo isti problem nerazumevanja poruke. Takođe, na karikaturi gde gospođa Smajlović drži metlu (a ne jaše) zajedno sa gl. urednikom Večernjih novosti Manjom Vukotićem, ona pokušava da minimalizuje štetu koju su režimski mediji napravili za vreme režima Slobodana Miloševića, što ona i sada čini osporavajući odluku Apelacionog suda u vezi podele vlasništva Doma novinara između UNS-a i NUNS-a.

Koja je to nesreca i tuga da je u Srbiji nemoguce da neko ko nije iz Bosne i nema prezime Smajlovic ili tako neko " elitno"
ne moze da ima uspeha.

Kakve veze sada imaju misljenja prozvanih objavljeni pre nekoliko godina?
Mada, nije lose procitati o cemu se radi. Ljiljani se zamera svaki put kada se usudi da drugosrbijancima (a to su zagovornici Srbije bez Srba) kaze ono sto oni pokusavaju maskirati ili pravdati.
A, ovo o Bosni i prezimenu moze se podvesti pod eklatantan primer drugosrbijanstva. Kao, sta ima da traze ovde Srbi iz Bosne (Krajine, Crne Gore) i da otimaju posao nama gradjanima.
Da je neko drugi napisao ovako nesto u suprotnom smeru, ovi drugosrbijanci bi ga ocas posla proglasili za fasistu.

Poslednja izmena:
Ma kakva cenzura? Eno sve tv i sve novine pokazale narodu kako se u Lucanima SNS bori za svaki glas. Demokratski, onako bas proevropski. "Potisi izjavicu da si izmanipulisan, podrzi Vucica i listu SNS, prevedi sve u SNS, dobices kvotu koliko glasova moras obezbediti za SNS i...kada se budu primali vatrogasci dobices posao i 60.000". Da bi ga uverio dodao je da ce "stranackog zaposljavanja tek biti".

Zato sam i otvorio temu. Jer, kada se ovako nesto dogodi u Vucicevoj Srbiji to je ekskluzivitet. Rezultat ovoga ce uskoro biti vidljiv. Nece Ljilja biti tu gde jeste. Naravno, ne zbog ovog teksta. Zna to Vucko uviti u celofan.

Zasto bi se te zene osetile prozvanim ili neugodno? Verovatno te zene (ili bar neke od njih pate sto su u grupi onih na koje mogu a nece da ih zovu najlepsom i najuniverzalnijom reci na svetu=mama.

Osim doprinosa gramatici i pravopisu, ostali deo ti je bio nepotreban u ovakvom stilu. Mozes ti to i kulturnije i bez tolike ostrascenosti!

Аудио снимак са јутјуба без видео записа, и било каквог могућег препознавања ко прича је стварно релевантно и штета је што тога нема више по медијима који су и онако туга.

Аудио снимак са јутјуба без видео записа, и било каквог могућег препознавања ко прича је стварно релевантно и штета је што тога нема више по медијима који су и онако туга.

Верујем ја да би тај Дверјан радо укључио и камеру, да се све лепо забележи али у ситуацији кад га напредњак напиње, једино му је преостало да укључи аудио снимање на мобилном. При том, ни ти сам не сумњаш у аутентичност снимка али ето...хоћеш на тај начин да бациш сумњу на истину коју сви знамо.

ne moze da ima uspeha.

Čekaj malo Rajela, ako uzimaš nečije poreklo kao osnov za ocenu podobnosti ili podelu na bolje ili lošije to je čista diskriminacija. Možeš se sa nekim ne slagati, ali ga pokušavati diskvalificirati zbog porekla, to je najblaže rečeno pogrešno.

U vezi masne guske

ne moze da ima uspeha.
Mogao bih da savetujem Koraksa da bolje kljuka otu gusku,ali neće tako rešiti stvari...
Jer ostaje ono "S kim si -taki si..."
A za Basaru važi da mu pametnije ići na reku,pa makar pizdio na Marka što mu bućka,
nego se majati oko poslova grada...politike...Baciš buvu i -crta!:hahaha:

- - - - - - - - - -

Kaze se>svo vreme.
Mejbi pa ruski...z:mrgreen:

Čekaj malo Rajela, ako uzimaš nečije poreklo kao osnov za ocenu podobnosti ili podelu na bolje ili lošije to je čista diskriminacija. Možeš se sa nekim ne slagati, ali ga pokušavati diskvalificirati zbog porekla, to je najblaže rečeno pogrešno.

Ako ovde na forumu moje poreklo sluzi za podyebavanje, ako je moje zivotno iskustvo u Srbiji takvo da sam uvek ja iz Zajecara bila diskrimisana bas u samoj Srbiji
zbog svog srpskog porekla, sto ne bih i ja malo o poreklu ljudi koji su bas zbog porekla dobijali funkcije, plate, elitna radna mesta?

Medjutim, ovde sada bas i nije njeno poreklo najvaznije.
Ona drvi o natalitetu, ona nikada nije napisala neki valjan clanak, ona se uvlaci u düpe svakome ko je na vlasti u Srbiji, ona je covek bez ikakvog kredibiliteta.
E sada je ovde opalila po Srbljanovicki, Lukovicu , Basari i naravno da tu srpsko nacionalno bice odmah dozivljava prijatne erekcije i orgazme.
Ali sta je sustina toga? Pa po njima zare i pale vec decenijama raznorazni picopevci. Ovo je kao nesto novo, Kolumbo je otkrio Ameriku?

Ja samo znam da me ona mnogo nervira jer nit smrdi nit mirise, covek kao jegulja, prvrtljiv i bez svog ja, ali sam sada malo guglala, pa stvarno
je neverovatno koja sve budala u Srbiji moze da bude kreator javnog mnjenja i da joj se budale jos i dive i klanjaju.

'Likom i delom'' predsednice Udruženja novinara Srbije, predsednice Saveta za štampu i glavne urednice Politike Ljiljane Ugrica Smajlović, bavi se urednik Tabloida Milan Glamočanin, bivši načelnik u saveznoj policiji.

Milan Glamočanin

Pokojni Tijanić je za života postao najbogatiji novinar u Evropi, a njegova nedela dugo će se pamtiti. Odluka Ljiljane Smajlović da posthumno dodeli nagradu za životno delo Aleksandru Tijaniću, bivšem JUL-ovom ministru informisanja, a potom savetniku Vojislava Koštunice, dok je bio savezni predsednik i nesmenjivom generalnom direktoru RTS-a, pokazuje strašno lice ništavila srpske novinarske organizacije. Pokojni Tijanić je, kao i Ljiljana Smajlović, bio blizak Vojislavu Koštunici, ali se od njega distancirao kada je postao batler Borisu Tadiću. Danas Ljiljana Ugrica Smajlović vedri i oblači u dnevniku Politika. Njen povratak naredio je Aleksandar Vučić, uveren da će njena ''veza sa jednim američkim novinarom'' i njemu pomoći!

Kada je prvi put oktroisana za glavnog urednika Politike, Ljiljana Ugrica Smajlović je sa sobom dovela grupu i novinara, ličnih prijatelja, poput Biljane Mitrinović, bivše supruge Željka Cvijanovića, koji je sa Ljiljanom bio perjanica propagande Radovana Karadžića, a Biljana je radila kao novinar na Palama. Dovedeni su dobili plate višestruko veće od novinara koji su ceo radni vek proveli u ovom listu, a ona je sebi dodelila platu od sedam hiljada evra Dovela je i kolumniste, poput Dragoljuba Žarkovića, koji je Smajlovićku udomio prilikom njenog dolaska iz Brisela, na novu misiju. I kolumnisti su dobili honorare koji su bili veći od tri mesečne plate uglednih novinara ovog dnevnika!

Povratkom u Politiku, Ljiljana dobija platu od deset hiljada evra! Dovodi za zamenika novinara nedeljnika NIN Batića Bačevića, i određuje mu platu od 350 hiljada dinara! Novinari Politike su ostali po drugi put zapanjeni, jer za zamenika urednika dobiju čoveka koji je životni i profesionalni marginalac, i koji nikada nije radio u dnevnim novinama! Ali, Ljiljana Ugrica Smajlović, sa svojih 43 kilograma i 550 grama, ide kao Tajson! Njoj ne sme niko da se suprotstavi. Politika tone u gubitke, a ni tajkun Miroslav Bogićević više nema snage da odvaja toliko novca za ovu posrnulu novinu, te se i Ljiljana sprema da odleprša.

Život u Beogradu, za nju postaje dosadan. Ona želi da ode u Otavu, u Kanadu, kao ambasador Srbije. Prvi put u tom naumu bila je sprečena odlukom Borisa Tadića da ne potpiše ukaz o njenom imenovanju, a ovog puta Tomislav Nikolić nema te kuraži da se usprotivi Vučićevom nalogu.

Sve što je dolaskom u Beograd te nesrećne 1993. godine činila, Ljiljana je delala protiv interesa Srbije. Naravno, vešto blefirajući da je u vezi sa ''jednim američkim novinarom''. Naime, Ljiljana stanuje u komfornom stanu na Dorćolu, sa sinom Nevenom, pudlicom Lili i Amerikancem, bivšim agentom CIA, koji je u invalidskim kolicima i stariji je od nje najmanje 25 godina! Ljiljana mu, ustvari, dođe kao dadilja, jer on ima visoku penziju. Njen sin Neven se često viđa kako čoveka ''koji je u vezi sa njegovom majkom'' gura u kolicima u obližnje kafiće.

U emisiji RTS-a, OKO Magazin, od 8. januara, prikazana je emisija o uličnim sviračima, u kojoj je i gospodin Neven sa umetničkim prezimenom Kogović, izjavio da svira jer nema dovoljno novca za život! Oni koji ga poznaju tvrde da je reč o veom pristojnom, skromnom i obrazovanom momku, i da je sasvim izvesno da od majke ne dobija nikakvu apanažu, i ako ona slaže desetine hiljada evro mesečno. Najmanje.

Ali, svaka ptica svoga kopca ima, a novinari Politike veruju da će, konačno, padom Vučića, doći kraj i mahinacijama ove sićušne ženice, koja se, kao paun, godinama šepuri na medijskoj sceni, a da pritom, niko ne može da se seti makar pet njenih tekstova. Osim što su izloženi represiji koja je utvrđena Zakonom o javnom informisanju, Smajlovićka je osnovala i nekakav savet za štampu, koji najviše liči na Komisiji za ideološka pitanja pokojnog Saveza komunista Srbije. Taj Savet, kojim Ugrica i predsedava, koristi za kažnjavanje novinara koji, po njoj, ''krše Kodeks novinara''. Kao da kažnjavanja, koja svakodnevno izriču sudovi, nije dovoljno, te se Ugrica isprsila da se nađe vlasti na usluzi. Glava urednica Politike oterala je sa stranica lista sve umne ljude koji su sarađivali sa ovim listom, koje mnogi smatraju jednom od srpskih institucija. Nekoliko njih poslalo nam je i pismo, opisujući Smajlovićkinu bezobzirnost. U ovom broju objavljujemo izjave onih koji su bili na meti Ljiljane Smajlović...

Па баба шваба једино што има српско је пасош, а овде нам репрезентује ту надмоћну немачку културу крви и тла.

[/B]

Ako ovde na forumu moje poreklo sluzi za podyebavanje, ako je moje zivotno iskustvo u Srbiji takvo da sam uvek ja iz Zajecara bila diskrimisana bas u samoj Srbiji
zbog svog srpskog porekla, sto ne bih i ja malo o poreklu ljudi koji su bas zbog porekla dobijali funkcije, plate, elitna radna mesta?

Medjutim, ovde sada bas i nije njeno poreklo najvaznije.
Ona drvi o natalitetu, ona nikada nije napisala neki valjan clanak, ona se uvlaci u düpe svakome ko je na vlasti u Srbiji, ona je covek bez ikakvog kredibiliteta.
E sada je ovde opalila po Srbljanovicki, Lukovicu , Basari i naravno da tu srpsko nacionalno bice odmah dozivljava prijatne erekcije i orgazme.
Ali sta je sustina toga? Pa po njima zare i pale vec decenijama raznorazni picopevci. Ovo je kao nesto novo, Kolumbo je otkrio Ameriku?

Ja samo znam da me ona mnogo nervira jer nit smrdi nit mirise, covek kao jegulja, prvrtljiv i bez svog ja, ali sam sada malo guglala, pa stvarno
je neverovatno koja sve budala u Srbiji moze da bude kreator javnog mnjenja i da joj se budale jos i dive i klanjaju.

Rajela, zaista ne ulazim u razloge tvog odlaska u Nemačku, niti u odnose sa nekim forumašima.Ako zastupaš određene stavove steći ćeš i naklonjene istomišljenike i nenaklonjene protivnike. Takvih imam i ja, na različitim pdf na Krstarici. s nekima sam dobar, sa nekima prilično dobar, sa nekima sam na krv i nož. Ovde je počeo napad na Ljilju Smajlović kao osobu, što nema veze sa tekstom koji je napisala, a ovaj tekst iz tabloida ne želim ni da komentarišem. To je prime onog protiv čega bi ljudi sa stavom trebali da ustanu a ne da podržavaju. uostalom, kad se povede tema ljudima iz Bosne i hrvatske koji su došli ovde i sve pokvarili osetim se i lično prozvanim, pošto znam kroz što sam sve ja prošao i inzistiranje na nekoj mojoj privilegovanosti u odnosu na nekog Beogrđanina ili Zaječarca mi je totalni nonsens.

Back