Lizanje devojke

Generalno devojke ne vole da ih neko liže dole, ako misliš da ih to pali, u zabludi si.
Potvrđujem (za sebe).
Zar se devojke/žene nisu dovoljno igrale svojim klitorisom , zar treba ponovo on da bude centar pažnje? :D
Booooring.
Da bi je napalilo za to morao bi da budeš opasno dobar frajer i da znaš da je opustiš.
...mada nema veze sa tim.
Iskreno, po pitanjima deluješ onako blago ometeno, pa možda to i nije za tebe. Naravno, postoje i druge stvari za lizanje, ne treba očajavati ;)
:mrgreen:

Ako ne znate djevojke su opet pocele da pustaju dlake na vaginama to je opet trend
O hvala bogu...
Jbga smeta. Ono, mozes da istrpis ali lepi se i tako to, moze i da se oseca i da bude malo odbojno, moj ti je savet da nabacis pre nego se i dohvatite da volis da je depilirana. Ako je pametna uradice to i plus ce biti uzbudjena, ako nije, nije ni za to jbga. Isto i ako ona tebi trazi da obrijes dole, obrij brate, hoce jaja da ti polize. Uzivaj.
Ja volim šumarak ❤️😊

Pa ok, ja pricam iz svoje perspektive.
aVWBAgP_460s.jpg

Pa, upravo to. Osećaj je najbitniji i uživanje.
Nikad dobar ljubavnik od muškara koji se prebira u glavi da li je dobro to što radi, ili žene koja usavršava "tehniku".. meni lično su to bili najdosadniji ljubavnici, bukv za odbaciti. Ako ne uživa u tome što radi to je u svakom slučaju loš seks.
Slažem se, ali iz mog iskustva ovo oslanjanje na "osećaj" može da zavara. Npr. početkom godine sam bio sa nekom curom i krenem da ližem. Znači, ronim, kupam se u njoj, vidim ona sva crvena, grči se... Kontam jbt kako uživa. Posle par minuta je pitam da li je ok. Ona kaže da je jako osetljiva pa joj prija samo jezikom oko klitorisa. Tako da ja uvek tražim od cure da me vodi tokom lizanja. Nisam ja tu da se pokazujem kako sam je*ač već želim i da ona uživa.
Sve su cure različite. Neke vole bradu, neke ne, neke vole da ih ljubiš po butinama okolo, neke su užasno škakljive, itd.

Generalno devojke ne vole da ih neko liže dole, ako misliš da ih to pali, u zabludi si.

Da bi je napalilo za to morao bi da budeš opasno dobar frajer i da znaš da je opustiš.

Iskreno, po pitanjima deluješ onako blago ometeno, pa možda to i nije za tebe. Naravno, postoje i druge stvari za lizanje, ne treba očajavati ;)
Ti bi joj sigurno lizao i cmar
Ma fuj

Back