DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.561
Jel znas da zene znaju da kazu "ako me volis lizaces mi macu" a ako ne onda neces.Mada i ako kaze: ti joj reci, p lizem? v v volim te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel znas da zene znaju da kazu "ako me volis lizaces mi macu" a ako ne onda neces.Mada i ako kaze: ti joj reci, p lizem? v v volim te
Нехигијена или нека полна болест.Vidim da se dosta ljudi zali na taj neprijatan miris? Zbog cega se to desava?
Bolje da iebeš nego da vežbaš.Pa eto vidis, ovo mi je vrlo bitno sto si rekla da SVAKA ZENA VOLI DRUGACIJE. Znaci da ipak ima razlicitih tehnika i da moram mnooogo da vjezbam![]()
Ako je cista i zdrava, nema neprijatinih mirisa, ***** je slana kad se lize.Vidim da se dosta ljudi zali na taj neprijatan miris? Zbog cega se to desava?
Potvrđujem (za sebe).Generalno devojke ne vole da ih neko liže dole, ako misliš da ih to pali, u zabludi si.
...mada nema veze sa tim.Da bi je napalilo za to morao bi da budeš opasno dobar frajer i da znaš da je opustiš.
Iskreno, po pitanjima deluješ onako blago ometeno, pa možda to i nije za tebe. Naravno, postoje i druge stvari za lizanje, ne treba očajavati![]()
da ! a posle ona ode kod njih i na okupu svima im kaze to pa se onda smejutom logikom i kad je poljubis ujedno si popušio i nekoliko .l.![]()
U krajnjem slucaju tako misle i osecaju. A i ne krivim ih i ja to kazem za pusenje.Jel znas da zene znaju da kazu "ako me volis lizaces mi macu" a ako ne onda neces.
a sta tjemo sa devojkama koje prosto vole pusenje, bez nekih vecih smerchevaU krajnjem slucaju tako misle i osecaju. A i ne krivim ih i ja to kazem za pusenje.
To su ljubavne devojke bratea sta tjemo sa devojkama koje prosto vole pusenje, bez nekih vecih smercheva
Hmm...mislim da sam bio sa više devojaka od tebe pa mogu da te opovrgnem.Potvrđujem (za sebe).
Zar se devojke/žene nisu dovoljno igrale svojim klitorisom , zar treba ponovo on da bude centar pažnje?![]()
Fer enoughne mogu ja da mu pomognem,ni ja nisam nikad lizala zenu![]()
ja stajem u njihovu odbranuTo su ljubavne devojke brate
Nemam pojma.pa šta da ti kažem kada svaka žena voli drugačije,
treba da osetiš šta je pali dok to radiš
Kada sam čitala šta neke žene pišu da vole na nekoj temi, meni zvučalo neprihvatljivo
Priča o tehnikama je samo zamena za nesposobnost da nekog osetiš
O hvala bogu...Ako ne znate djevojke su opet pocele da pustaju dlake na vaginama to je opet trend
Ja volim šumarakJbga smeta. Ono, mozes da istrpis ali lepi se i tako to, moze i da se oseca i da bude malo odbojno, moj ti je savet da nabacis pre nego se i dohvatite da volis da je depilirana. Ako je pametna uradice to i plus ce biti uzbudjena, ako nije, nije ni za to jbga. Isto i ako ona tebi trazi da obrijes dole, obrij brate, hoce jaja da ti polize. Uzivaj.
Sto? Ko ih napada da ih branimo?ja stajem u njihovu odbranu
U kom smislu mlađa?U kom smislu smotana?
Pa ok, ja pricam iz svoje perspektive.O hvala bogu...
Ja volim šumarak![]()
Ko bre? Da bre?U kom smislu mlađa?
koi to pisePa ok, ja pricam iz svoje perspektive.
Pa ok, ja pricam iz svoje perspektive.
Slažem se, ali iz mog iskustva ovo oslanjanje na "osećaj" može da zavara. Npr. početkom godine sam bio sa nekom curom i krenem da ližem. Znači, ronim, kupam se u njoj, vidim ona sva crvena, grči se... Kontam jbt kako uživa. Posle par minuta je pitam da li je ok. Ona kaže da je jako osetljiva pa joj prija samo jezikom oko klitorisa. Tako da ja uvek tražim od cure da me vodi tokom lizanja. Nisam ja tu da se pokazujem kako sam je*ač već želim i da ona uživa.Pa, upravo to. Osećaj je najbitniji i uživanje.
Nikad dobar ljubavnik od muškara koji se prebira u glavi da li je dobro to što radi, ili žene koja usavršava "tehniku".. meni lično su to bili najdosadniji ljubavnici, bukv za odbaciti. Ako ne uživa u tome što radi to je u svakom slučaju loš seks.
Manemkoi to pise
ignoriran mie
Ti bi joj sigurno lizao i cmarGeneralno devojke ne vole da ih neko liže dole, ako misliš da ih to pali, u zabludi si.
Da bi je napalilo za to morao bi da budeš opasno dobar frajer i da znaš da je opustiš.
Iskreno, po pitanjima deluješ onako blago ometeno, pa možda to i nije za tebe. Naravno, postoje i druge stvari za lizanje, ne treba očajavati![]()