Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Keane je kostao 20 milki ne zbog ogromnog kvaliteta , nego jer je bio najbolji igrac tottenhama i njihov kapiten koliko se sjecam...

kako god, kostao bi, u normalnijim okolnostima oko 10tak miliona...dobar igrac...(odgovaram na konstataciju crnog da ne kosta 20 milki)

Poslednja izmena:
676cz6.png
vs1lh3na8.gif
westbromwichalbionsn9.png

Liverpool vs West Bromwich Albion
3 : 0

Pre Match Video

Match Preview
Click Here for Video

GOALS

First Goal for Liverpool by Keane - Great Goal ! 34
Click Here for Video

Second Goal for Liverpool by Keane 42
Click Here for Video

Thirs Goal for Liverpool by Arbeloa 92
Click Here for Video

EXTRAS

Nice Skill & Backheel by Keane 25
Click Here for Video

Dangerous Chance for Liverpool by Benayoun 29
Click Here for Video

Dangerous Freekick for WBA left to Goal 71
Click Here for Video

Keane for Torres
Click Here for Video

Robbie Keane: Bilo je samo pitanje vremena kada ću zabiti

Irski napadač Robbie Keane u ljetnom je prijelaznom roku pojačao redove Liverpoola prešavši iz londonskog Tottenhama za 20 milijuna funti...
Ali unatoč visokim očekivanjima, prvi gol u Premiershipu za novu momčad nije postigao sve do subotnjeg ogleda 12. kola s West Bromwichem, kada je zatresao mrežu dva puta u visokoj pobjedi svoje momčadi 3-0.
- Nisam bio zabrinut jer nisam postigao gol do 12. kola. Bilo je to samo pitanje vremena. Kada sam bio mlađi zabrinjavao sam se oko takvih stvari, ali sada ne. Uostalom važno je kako momčad igra, a ne ja, a momčad je i dosad igrala dobro – rekao je 28-godišnji Irac.

Nogometni magazin

Benitez na pragu četverogodišnjeg produljenja

Španjolski menadžer nogometaša Liverpoola Rafa Benitez sljedećeg će tjedna gotovo sigurno potpisati produljenje ugovora, a News of the World navodi da se radi o četverogodišnjem mandatu...
Benitezov aktualni ugovor s Liverpoolom istječe 2010. godine, a španjolski se stručnjak želi dugoročno osigurati za budućnost.
Pod Benitezovim vodstvom Liverpool je doživio zvjezdane trenutke osvajanjem Lige prvaka 2005. godine, a trenutačno se nalazi na vodećem mjestu Premiershipa tri boda ispred Chelseaja (uz utakmicu više).
News of the World navodi da će novi ugovor Benitezu donositi oko 5 milijuna funti po sezoni, čime bi postao drugi najplaćeniji engleski menadžer (iza Luiza Felipea Scolarija).
Trenutno Benitez zarađuje 3.5 milijuna po sezoni, milijun manje od Arsenea Wengera i Alexa Fergusona.

Nogometni magazin

Torres: Volio bih se vratiti u Atletico Madrid

Španjolski 24-godišnji napadač Fernando Torres prošlog je ljeta prešao u Liverpool iz Atletico Madrida, ali ne isključuje povratak na Vicente Calderon...
Torres je u Atleticu započeo svoju nogometnu karijeru 2001. godine i u 214 odigranih utakmica zabio je 84 pogotka. Sredinom tjedna Liverpool i Atletico remizirali su u četvrtom kolu Lige prvaka 1-1, a Torres je utakmicu odgledao s tribina zbog ozljede koljena.
- Za mene je Atletico bio poseban klub i volio bih se jednog dana vratiti. Naravno da ne znam hoću li karijeru završiti tamo, ali znam da bih se volio vratiti jer imam nekog nedovršenog posla. Međutim. trenutno uživam u Engleskoj i nemam ju namjeru napustiti tako skoro. Sada me zanima samo Liverpool, niti jedan drugi klub - izjavio je Torres za Radio Marcu, dodavši da je transfer na Anfield bio ispravna odluka jer se njegova bivša momčad počela previše oslanjati na njega.

Nogometni magazin

Samo za Vase oci ;)

Uspostavio sam kontakt sa ovom milacikom i došlo je do kratkog spoja :mrgreen:
Gde ste bwe ljudovi...imam neke rezove sa dial-up vezama tako da ću ređe dolaziti dok se ne to ne reši.....gazimo,to je najbitnije (dobro,morao je i nama jednom "Totenhem" da dođe) a kad i kum vrati formu eto nas usamljenih na liderskoj poziciji.

Uspostavio sam kontakt sa ovom milacikom i došlo je do kratkog spoja :mrgreen:
Gde ste bwe ljudovi...imam neke rezove sa dial-up vezama tako da ću ređe dolaziti dok se ne to ne reši.....gazimo,to je najbitnije (dobro,morao je i nama jednom "Totenhem" da dođe) a kad i kum vrati formu eto nas usamljenih na liderskoj poziciji.

Imas taj optimisticki duh,a to volem svaka ti cast i dolazi cesce!

sunce ti koje mi pajsere imamo medju rezervama
i dalje mi nije jasno kako smo uspeli da damo 2 komada
Rafa je uspeo dovodjenjem Kina da upropasti Babela
Ngog je pajsercina najobicnija, odbrana rasulo
i oni ovom strucnjaku za pretplacivanje prosecnih igraca nude novi ugovor

sarce, za te pare smo mogli da kupimo duplo boljeg igraca od Kina na poziciji kreatora igre, bacene pare

Mislim da ce polovina njih da leti u sledećem prelaznom roku.Zna Rafa šta valja činiti.Moraće da pojača klupu,ako hoćemo titulu.Sačekajmo sa pljuvanjem Kina.Osećam da će "šušnuti" kad bude najviše trebalo.
Daj bože u finalu L.Š.:worth::rtfm:

sarce, za te pare smo mogli da kupimo duplo boljeg igraca od Kina na poziciji kreatora igre, bacene pare

Da, to si dobro rekao...ovo za kreatora igre...

Kad je Gomes spoj nekoordiniranosti, dekoncentracije i kokošjeg sljepila....

Torres: Ništa me ne može natjerati da napustim Liverpool

Fernando Torres oglušio se na ponude Manchester Cityja i Chelseaja i poručio preko engleskih medija da želi ostati nogometaš Liverpoola.

- Ne zanima me nikakav transfer. Niti povratak u Španjolsku, niti odlazak u Italiju, a nisu mi interesantni niti drugi engleski klubovi. Nemam namjeru napustiti Liverpool. Ne znam jesu li iz Chelseaja poslali kakav službeni dopis, no i da jesu, ništa me ne može natjerati da napustim Liverpool - kazao je strijelac 36 golova za Redse u prošloj sezoni.

- Španjolski suigrači, Španjolski trener koji je imao povjerenja u mene i kapetan kojeg smatram jednim od najboljih igrača svijeta -u Liverpoolu postoji sve što mi može pomoći da postanem bolji igrač - zaključio je zadovoljni napadač Liverpoola i španjolske nogometne reprezentacije.

Nogometni magazin

Šeik preuzima Liverpool od američkih vlasnika?

Trener Liverpoola (koji je posljednji engleski naslov osvojio još 1990. godine) Benitezu i igračima danas ne prijete ni kriza igre, niti kriza rezultata, nego - globalna financijska kriza.

George Gillette i Tom Hicks, američki vlasnici kluba, mogli bi u siječnju prodati neke od najboljih nogometaša kako bi otplatili dio duga teškog 350 milijuna funta. Ako do 25. siječnja ne podmire kreditnu obvezu, Gillette i Hicks ovisit će o dobroj volji Royal Bank of Scotland i Wachovie, dviju banaka koje su teško pogođene posljedicama svjetske krize. Zadužujući se kod RBS i Wachovie, američki tajkuni uglavili su opciju da se rok podmirenja duga može produljiti za šest mjeseci, ali upitno je hoće li banke na kraju siječnja biti sklone aktivirati ovaj paragraf ugovora, s obzirom na to da su se našle u velikim problemima i spašene su injekcijama iz državnih rezervi.

Times piše da je britanski premijer Gordon Brown već savjetovao bankama da pritisnu Amerikance i ne dopuste odgodu plaćanja. To bi ponovno na vrata kluba moglo dovesti šeika Mohammeda, vladara Dubaija. On je svojedobno izgubio u licitaciji s Gilletteom i Hicksom, ali računa se da je u svakom trenutku spreman osvježiti svoju ponudu i za 500 milijuna funta otkupiti klub.

Dok Liverpool traži načine da amortizira posljedice financijskog potresa i spriječi rasprodaju najboljih igrača, u bliskom susjedstvu Manchester City se sprema za zimsku šoping-ofenzivu. Menadžer Mark Hughes otputovao je u Abu Dhabi na poziv šeika Mansoura, milijardera koji želi City uvesti u borbu za trofeje bez obzira koliko taj pothvat koštao. Engleski mediji nagađaju da će Hughes u siječnju potrošiti najmanje 35 milijuna funta na pojačanja te da na top-listi želja vode Santa Cruz, Diarra i Bridge (Chelsea).

Nogometni magazin

Back