Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Liverpul reagovao, ovo je odgovor Salahu!

1608642921168.png

E svašta i ti pitaš....:lol:
Bez obzira na krađu...očajni su. Izgubili su gomilu bodova protiv najgorih indijanaca i nastavlja se.
Klop "pecnuo" Junajted: Nemam pojma kako to može

Menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da je njegova ekipa oštećena u duelu sa Sautemptonom.

Pa čovek se ladno bacio i ispruženom rukom odbranio gol. Ruka u skroz "neprirodnom" položaju.
Druga situacija, ako je ono nad Pogbom bio penal, onda je moralo i ono nad Maneom. Samo što je Pogba čak šta više, zapeo o sopstvenu nogu što je očigledno.
Muka mi više od Mančestera i suđenja prema njima.

Klop je preporodio tim, osvojio LŠ i naredne sezone se prošetao prvenstvom, napravio je niz od 68 utakmica bez poraza na Enfildu... i najzad izgubi jednu utakmicu na domaćem terenu i odmah neko u jednoj LFC grupi na Fejsu stavi - Klopp out?! Budala... :dash:

Poslednja izmena:
U ovoj situaciju gde krpiš odbranu sa koca i konopca i gde samo čekam da ubaci ox-a i origija na štopere možda i nije realno očekivati da se nešto uradi. Ali on je kriv što nema tim na raspolaganju veći deo sezone. Preterano je bio lojalan nekima koji to nisu zaslužili, prosipani su bodovi, pojačanja prekasno stigla....
Prebaciti se na mod 2021/22 što pre. Ove sezone mislim da je gotovo jer city je u elementu a junajted se besramno gura.

U ovoj situaciju gde krpiš odbranu sa koca i konopca i gde samo čekam da ubaci ox-a i origija na štopere možda i nije realno očekivati da se nešto uradi. Ali on je kriv što nema tim na raspolaganju veći deo sezone. Preterano je bio lojalan nekima koji to nisu zaslužili, prosipani su bodovi, pojačanja prekasno stigla....
Prebaciti se na mod 2021/22 što pre. Ove sezone mislim da je gotovo jer city je u elementu a junajted se besramno gura.
Od trenera sve polazi ...

Back