Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
EUjAQsjXgAIyhBD.jpg

Nike dres...izgleda da je ovaj,o njemu pričaju na forumu....da kažemo da je ok ali očekivao sam više.

nike-liverpool-20-21-away-kit-2jpg-JS571915693.jpg

Ovaj užas je kažu away kit...ja se iskreno nadam da je treći dres a da ćemo dobiti iole pristojan gostujući beli komplet.

Mogu reći da sam prilično razočaran.

Žao mi je što se nisam domogao belog ovogodišnjeg....sprečila me korona već sam nanišanio u Pataji u oficijelnoj prodavnici,

Ovo izgleda kao da je neko ubacio paletu vodenih bojica u lavor pun vode a onda u njega umočio ovogodišnji beli gostujući dres.

A što se glavnog dresa tiče, ja sam video ovakvu varijantu ali sa belim debelim prugama sa strane zbog kojih dres izgleda crveno-belo umesto samo crveno. I ne znam otkud se pojaviše zelene linije kad su oduvek postojale po potrebi samo tanke bele ili tanke žute crtice na rubovima.

Sve u svemu, imamo još mesec dana nade da ovo nije istina. :D

Pa to je Footyheadlines objavio, obično pogađaju te dresove. Šta znam, meni nije loš taj gostujući. Domaći je lep. Glavna i u stvari jedina zamerka Najkiju je ta što oni imaju tu praksu da koriste generične dizajne, tj. da svi klubovi koje snadbevaju imaju isti dizajn, samo različite boje, shodno tome koji klub je u pitanju. Mada su kao sad navijačima obećali da će se truditi da budu originalniji.

Futi je objavio da je ova šahovnica dizajn za treći dres :confused:

Bez naslova.png

Priča se o Tijagu Alkantari dosta. Niko od engleskih novinara ne pominje, što naravno nije iznenađujuće, od leta 2018-e i Van Dajk sage ne puštaju nikakve informacije u vezi potencijalnih transfera novinarima kod kuće, izveste ih sve istovremeno tek kad se transfer obavi. Al zato Nemci, Španci i Argentinci pričaju.

Au koja promaja u odbrani večeras. Ovo smo izvukli jer su napravili glup penal ali generalno nemam neki dobar utisak.
Ja stalno kukam da je TAA defanzivno najblaže rečeno ispod proseka iako je verovatno najbolji ofanzivni desni bek ne u PL nego možda i uopšte(kada mu se igra pošto je danas bio van ritma) i kada VVD nema dan a eto i to se dešava to se vidi brutalno. On 1:1 sa bilo kim ko ima iole brzinu i tehniku definitivno ne može,automatski igrač manje.
Vajnaldum se izgleda odselio u mislima, Bobi užas, Mane u kontra ritmu.
Mo je Bog :worth: i Robertson je nadoknadio loš dan TAA ali da ne bi gluposti i neiskustava ovih u Lidsu pitanje je šta bi bilo. Ako ovako krenu na Čelzi biće masakr.

Tri se pišu...idemo dalje
scarf.gif

Au koja promaja u odbrani večeras. Ovo smo izvukli jer su napravili glup penal ali generalno nemam neki dobar utisak.
Ja stalno kukam da je TAA defanzivno najblaže rečeno ispod proseka iako je verovatno najbolji ofanzivni desni bek ne u PL nego možda i uopšte(kada mu se igra pošto je danas bio van ritma) i kada VVD nema dan a eto i to se dešava to se vidi brutalno. On 1:1 sa bilo kim ko ima iole brzinu i tehniku definitivno ne može,automatski igrač manje.
Vajnaldum se izgleda odselio u mislima, Bobi užas, Mane u kontra ritmu.
Mo je Bog :worth: i Robertson je nadoknadio loš dan TAA ali da ne bi gluposti i neiskustava ovih u Lidsu pitanje je šta bi bilo. Ako ovako krenu na Čelzi biće masakr.

Tri se pišu...idemo dalje Pogledajte prilog 762859
Pa kada mu nije dan najverovatnije da bi i ja mogao da ga predriblam,a to se desava veoma retko....1/1 jedan od najboljih odbrambenih igraca,kakav igrac manje,gluposti...
Zato je potrebno da dovedu barem jos jednog koliko toliko pouzdanog centralnog odbrambenog pa kada VVD nije dan da moze da zakrpi rupe u odbrani..

Pa kada mu nije dan najverovatnije da bi i ja mogao da ga predriblam,a to se desava veoma retko....1/1 jedan od najboljih odbrambenih igraca,kakav igrac manje,gluposti...
Zato je potrebno da dovedu barem jos jednog koliko toliko pouzdanog centralnog odbrambenog pa kada VVD nije dan da moze da zakrpi rupe u odbrani..

Hajde pročitaj još jednom celu rečenicu pa ukapiraj ko je glavni objekat priče . VVD je pomenut u kontekstuda ne može da ga pokriva stalno kada ispadne.
Klasičan primer izvlačenja iz konteksta...još spojio dve različite rečenice.... da nisi iz Kurira? :lol:

Poslednja izmena:
Hajde pročitaj još jednom celu rečenicu pa ukapiraj ko je glavni objekat priče . VVD je pomenut u kontekstuda ne može da ga pokriva stalno kada ispadne.
Klasičan primer izvlačenja iz konteksta...još spojio dve različite rečenice.... da nisi iz Kurira? :lol:
On 1:1 sa bilo kim ko ima iole brzinu i tehniku definitivno ne može,automatski igrač manje.
Ovo mi nije najjasnije,coveka valjda godinu dana u ligi sampiona nije niko predriblao...
Kako onda moze igrac manje u odbrani....?

On 1:1 sa bilo kim ko ima iole brzinu i tehniku definitivno ne može,automatski igrač manje.
Ovo mi nije najjasnije,coveka valjda godinu dana u ligi sampiona nije niko predriblao...
Kako onda moze igrac manje u odbrani....?

Koji Liverpul ti gledaš?

TAA= Trent Aleksander Arnold o njemu je reč da ne bude više zabune.

Koji Liverpul ti gledaš?

TAA= Trent Aleksander Arnold o njemu je reč da ne bude više zabune.

Moja greska,mislio sam da pises o VVD.....

Grujic ostaje celu polusezonu...ja sam vjerovatno njega najveci fan ovde i idalje ocekujem iskorak i da se u nekom dobrom klubu nametne kao nosilac igre...ali ovo je los potez...trebo je isforsirati transfer...

Priča se o Tijagu Alkantari dosta. Niko od engleskih novinara ne pominje, što naravno nije iznenađujuće, od leta 2018-e i Van Dajk sage ne puštaju nikakve informacije u vezi potencijalnih transfera novinarima kod kuće, izveste ih sve istovremeno tek kad se transfer obavi. Al zato Nemci, Španci i Argentinci pričaju.

Al bukvalno svi u razmaku od par minuta javili. Pol Džojs, Melisa Redi, Džejms Pirs, Dominik King, Dejvid Linč, Kris Baskomb, Dejvid Medok, Nil Džons, lokalni Liverpul Eho... i praktično iste rečenice - 20 miliona funti + 5 za bonuse, ugovor 4 godine, nosiće broj 6.

Ko da ih pozovu na kao conference call i saopšte im svima lol. Da je verovati njihovom izveštavanju pre samog transfera, Liverpul ne bi nikog doveo zadnje 3 godine. Kad se setim da je Pirs tvrdio da nema ništa od Alisona i da će Deni Vord biti prvi golman hahahaha sirotilja jadna.

Žotu platiše previše jbt, 45 miliona funti. Al kao plaćaće ga na još više rata, pa su zato pristali, ove prve godine daće Vulverhemptonu 5 miliona.

Vulverhempton pristao jer će na kraju dobiti više para nego što je inicijalno tražio, 35 su valjda tražili za njega. Što mi je i dalje malo mnogo.

Back