Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo je bilo nezasluženo...očajna igra. Salah u qrcu,Firminjo još gori. U odbrani ne pamtim da su toliko pogubljeni bilo u poslednje vreme.

Bilo kako bilo, 3 boda pišemo navijamo da toffees uzmu 2 boda sitiju :lol:

71043631_2340006629595744_7372132835021447237_n.jpg

Sudija znači....:koto: a onima iz VAR-a sve po spisku kada im ono nije bio faul.

Inače na stranu to iako od starta navlači vnogo od sudije....Klop je jajarsku taktiku postavio da igra na 0:0 umesto raspali mančester da stisne. Sada ako mu je izmena Hedreson-Milner onda da batalimo gledanje.Ako uopšte bude menjao.

Ovo je trebalo da se ide na pobedu ne na x. Nije bilo razloga da se ovako postavi igra i prepusti sredina Mun Utd. Previše ziheraški...to nam se obilo o glavu prošle godine...nadam se da ove neće.

Meni je uzivo (uzivo na TV, ne na usporenom) delovalo da nije bio faul na Origiju kod gola ManU, da se trznuo naknadno kad je osetio kontakt i video da nije dobro primio loptu. E sad, kontakta je bilo, ali mi nije delovao tako jak, i mislim da zato Etkinson ni posle VAR-a nije promenio odluku. To sa kontaktom je vec pitanje kriterijuma...

A da je Liverpul igrao kao u poslednjih 15min, pobedili bi lagano.

Firmino odbrusio Roju Kinu!

Brazilac ima svoje viđenje čitave stvari.

1571761415643.png

Legenda Mančester junajteda Roj Kin opleo je po igračima Junajteda i Liverpula koji su se srdačno pozdravljali i pričali pred sam početak meča u tunelu.

Ircu se to nije dopalo jer veliki engleski derbi smatra "ratom", ali njegovo mišljenje ne deli i napadač "redsa" Roberto Firmino.

"Ne želim da ulazim ni u kakvu raspravu ni sa kim, meni je sasvim normalno da se pozdravim one koje znam i pitam kako su i pre meča."

"Na utakmici je rivalstvo uvek veliko i na terenu nemam prijatelje"
, kazao je Brazilac.

David De Hea se pozdravio sa Alisonom, dok su se Fred, Andreas Pereira sa jedne i Fabinjo i Firmino sa druge strano srdačno ispričali što Kina nije ostavilo ravnodušnim.

Bomba leta, Salah mora da ode!

Odnosi nisu idilični, ni sa trenerom, ni sa saigračima, ali to nije glavni razlog. Liverpul će učiniti sve da ostvari transfer i da na taj način i ubedi Klopa da ostane.

1573230514739.png

Iz Engleske stižu priče da će Liverpul probati da na leto promeni stvari u napadu i da će tenzije između Klopa i Salaha rezultirati prodajom Egipćanina.

On ne igra na nivou prošlih sezona, ali svejedno, i kao takav postiže golove, mada većini saigrača smeta njegov sebičluk. Imao je problem sa Maneom, priča se da je par puta došao u sukob sa Klopom zbog nepoštovanja taktičkih zamisli trenera, a mnogi veruju da je odigrao svoje najbolje dane za "Redse".

Pojavljuje se Real kao jedna od solucija, Salah nema ništa protiv, on bi se vrlo rado preselio među "Los Blankose", međutim to neće biti lako.

Razlog je jednostavan, kao i Liverpul i "Los Blankosi" žele da dovedu Kilijana Mbapea.

Najtalentovaniji igrač na svetu će biti na prodaju, ako odbije ugovor, a Redsi smatraju da bi Mbape mogao da bude lice za novu deceniju i da još više poveća popularnost Liverpula u globalnim okvirima.

Ono što Real ne može je da garantuje ogromnu platu Mbapeu. Navodno, Liverpul planira da mu ponudi blizu 40 miliona evra po sezoni.

Klub je mnogo povećao zaradu, uz prodaju Salaha i eventualno još par igrača može sebi da priušti takvu zvezdu, a američki vlasnici veruju i da bi naterali Klopa da produži ugovor, ako budu ostvarili ovaj transfer iz snova.

Mbape bi srušio i svetski rekord, Liverpul bi ga platio oko 250 miliona evra, ili čak pokušao da i nekoga od igrača ubaci u posao, mada je to malo verovatno.

Tako bi Redsi posle najskupljeg golmana i do skora najskupljeg štopera na svetu, srušili i apsolutni svetski rekord. Osim Salaha, Real Madrid je zainteresovan za Firmina, ali njega bi se, kao i Manea, Klop teško odrekao.

Klop se jedino Hendersona i možda Vajnalduma ne bi odrekao :mrgreen:

Šalu na stranu.....ovo bi zaista bio dobar dil uz svo poštovanje za Moa čini mi se da je vreme i da je bolje i za nas i za njega da se izljubimo i pozdravimo kao ljudi dok je još moguće... ako naravno obezbede Mbapea ili nekog tog kalibra. Međutim sumnjam u ovakav rasplet, znajući filozofiju Klopa. Sad koliko odlučuje on a koliko FSG ekipa što se tiče transfera nisam siguran.

scarf.gif

9 bodova...a imaju Čelzi,Junajted,Arsenal pred sobom

Oliveru svaka dala jer je iskulirao one dve ruke i ko god je u VAR sobi bio :rotf:

Fabinjo golčina kakva se čekala, Mo napokon dobar u derbiju, Lovren bez kiksa za divno čudo...uživamo u pobedi ništa nije bitno drugo

Poslednja izmena:

Back