Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
која брука од суђења.
ово ако је пенал...
онај Ловрен ни за љурац није, као што сам и казивао кад је дошао. чоек не вреди ни 2 милиона, класичан пањ од штопера који може да игра у екипи која се бори за опстанак и игра бункер. ПАЊИНА НИ ЗА ЉУРАЦ НИЈЕ!

Роџерс почиње да ми иде на љурац, додуше никада он није ни био неки "шампионски" менађер, али чоек ништа није променио у односу на меч са Астонком Вилом, исти састав осим што је Маркеца метно на клупу, еј лудаче па онај меч као да је 6 енглеска лига. Овај меч исти љурац.

ПОЈАЧАЊА 0. Балотели није лош да се каже, као ни Морено, ово остало у бункер.

Poslednja izmena od moderatora:

minjole - 5 (mogao bolje da reguje kod gola, kao izleće, golman koji izleti a ne pokupi LOPTU ili IGRAČA, nema šta da traži van linije!)
sako - 5 (nisam ga primetio)
moreno - 6
desni bek - 5
lovren 4 - (kriv za gol, TROM, potvrđuje moju izrečenu tezu o PANJU)
henderson 4 - (najveći KRŠ, oličenje današnjeg engleskog fuzbala (englezi su pokazali šta znaju na SP, a igrači poput ovog se veličaju, vidim da mu ovi novinari dadoše sve neke 7,8, alo bre, imao je milion nepreciznih pasova, bezidejan skot) PANJ
džerard - 6 (da nije dao gol ne bi se ni primetio, ne znam šta rodžers oće od njega, daj pomeri ga bliže golu, nešto poput lamparda nekad, zaturio ga na lukasovu poziciju, idiot rođers )
kautinjo - 1 (bez dileme )
sterling - 6 (trudi se, trčkara)
lalana - 4 (dno, đe je ta kreativnost leb ti izem?)
baloteli - 7 (trudi se, slab pregled igre, bira često loša rešenja, da nije dao gol bila bi ocenja za 2 manja)

Poslednja izmena:
Koji trubaduri. Lovrena ne bih u balon zvao na fudbal. Nije ni ostatak ekipe nista bolji, da ne ispadne sad da samo Hrvata pljujem. Mozda je jos rano za analize, ali cini se da je Rodzers potpuno promasio prelazni rok.

Naravno da je promašio. Mislio sam da je Tottenham uludo ulupao pare od Balea, al Rodgers je to digao na jedan sasvim novi nivo. Vezni red ne liči na ništa, jedan Downing je djelovao kao Hazard protiv ovih panjeva. Ne znam kako nije vidio da mu fali vezni igrač koji može nešto iskreirati. U biti vidio je, on je valjda mislio da je to Lallana. Coutinho jednostavno nije ta kvaliteta igrača, odigra utakmicu dobro, pa ga u 3 nema. Gerrard se muči od početka sezone, a prošle godine je na sadašnjoj poziciji igrao odlično. Balotelli je za sada dobar. A Zvijezda večeri je po meni Sakho, prvo je Lovrenu razbio glavu, a onda je za kraj intervenirao za hendikep West Hama. Sjajno.
Jedino pozitivno je što od ovoga teško da može gore. Kad se vrati Sturridge valjda ce se nešto pokrenuti. Je Suarez bio daleko najbolji i najbitiniji igrač prošle sezone, ali ne boriš se za naslov do zadnjeg kola u EPL samo na jednom igraču.

Poslednja izmena:
Mislim da je nedavno bilo nešto slično. Samo se ne mogu sjetit gdje, Afrika možda, ne znam. Uglavnom, neko ozbiljno natjecanje.

EDIT: Mislio sam na Zambija- Obala Bjelokosti, al sad vidim da to nije ni blizu ovom. Al svejedno se sjećam nekog raspucavanja 11-10, ili tako nešto. Al ne mogu se sjetit di i kad, jbg.

Poslednja izmena:
Kakav šok na kraju !
Taman sam pomislio da i ova igra nije nešto bila loša (ali može to još mnogo bolje) i taman da napokon pohvalim igru Lovrena i Sterlinga kad ono bum.
Možda ide ovaj gol na dušu Minjolea (previše nesiguran) ali mislim da je lopta bežala od Minjolea i da je bilo neodbranjivo...strašno jak šut.

Back