Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Liverpul ima finu igru ali im fali pravi egzekutor, šatro suarez. Baloteli se ne uklapa u igru liverpula jer on tip napadača koji čeka u napadu da mu se dostavi, fox in the box kako bi se ono reklo. Staridž i Suarez su ipak nešto drugo, oni i zabijaju i asistiraju, nisu džaba bili najbolji napadački dvojac prošle sezone. Baloteli ima izgleda da se uklopi ali dotad može proći vozova i vozova, trebamo se moliti da se Staridž što prije vrati i da krene sa zabijanjem. Vjerujem da bi se i Balonja onda opustio i krenuo da zabija.

Uglavnom. jedino što je Rodžers pametno uradio jeste ono što je poslao onog Oriđija na pozjamicu u Lil, sudeći kako igra tamo brzo će ona na Anfield. Lallama je dobar, nije loš ni onaj Moreno, Mankvilo je još mlad da od njega očekujemo neke velike partije...

Koja fina crna igra...pa mi smo očaj živi - niti igre,niti agresivnosti,niti ideja.
Totalno pogubljeni,ne pamtim ovakvu odsutnost u igri kompletnog tima !

Procitao sam zanimljivo zapazanje koje kaze da se Baloteli koristi kao Rodzersov zrtveni jarac, tj. sta god da uradi citava medijska paznja se skrece na to a Rodzersove greske se bacaju u zapecak... cinjenice su da je u dve sezone dao preko 60 miliona funti na golmana i odbrambene igrace, da mu je ovo treca sezona u klubu, a tim i dalje ne zna da igra odbranu kako treba.

Ima tu neke istine u svakom slucaju.

Fascinanto je to kako Rodžers ne može da nađe dobar štoperski dvojac. Oživio je l'pool igrom, doveo je kutinja koji je promjenio koncept igre i izvukao iz suareza u jednoj sezone više nego što će Barcelona. Preporodio je liverpula ali kako se čini ima on još posla.

Liverpul ima finu igru ali im fali pravi egzekutor, šatro suarez. Baloteli se ne uklapa u igru liverpula jer on tip napadača koji čeka u napadu da mu se dostavi, fox in the box kako bi se ono reklo. Staridž i Suarez su ipak nešto drugo, oni i zabijaju i asistiraju, nisu džaba bili najbolji napadački dvojac prošle sezone. Baloteli ima izgleda da se uklopi ali dotad može proći vozova i vozova, trebamo se moliti da se Staridž što prije vrati i da krene sa zabijanjem. Vjerujem da bi se i Balonja onda opustio i krenuo da zabija.

Uglavnom. jedino što je Rodžers pametno uradio jeste ono što je poslao onog Oriđija na pozjamicu u Lil, sudeći kako igra tamo brzo će ona na Anfield. Lallama je dobar, nije loš ni onaj Moreno, Mankvilo je još mlad da od njega očekujemo neke velike partije...

Liverpul igra ko Javor u najboljem slučaju.
Imaju Škrtela koji mora da pokriva preostala tri igrača u odbrani i Alena, Džerarda koji je suviše star da bi mogao da spoji sredinu terena sa Balotelijem, a krila izuzev Sterling anisu dovoljno jaka da nešto sama iskreiraju i naravno da Baloteli, koji je inače navikoa da neko radi za njega, ne može da uvali gol.
Stvarno jako loša igra. S ovakvom igrom 7-9 mesto u PL su realnost.

Kod njega se vidi da mu fali samopouzdanja. Zna da nije u prvom planu, da se mora izborit za mjesto i izgleda da se teško nosi s tim. Tako mi djeluje, stalno u strahu od poreške.

Ta ga jedna pogreška sjebe totalno. On pruži dobru partiju, svaki put kad mu je rodžers pružio šansu on je dobro odigrao. Ali ta jedna greška kao da ga uruši, šta ti ja znam, biće da je to što si rekao. Želja da ne pogriješi...

Poslednja izmena:
Izgledaju bolje, ali Real drži utakmicu pod kontrolom od 1. minute. Čuva ih za Chelsea? Pa šta je ovo Community Shield ili Real u LP na Santiago Bernabeu? Što želi reć s ovom postavom, da se unaprijed predao? Jedini dobitak je Kolo Toure koji igra odličnu utakmicu. On i Mignolet ih drže u igri još uvijek.

Počela utakmica,ja bledo gledam,bez ikakve one prepoznatljive pozitivne treme...svu draž su mi ubili sa sramotnim igrama ove sezone...sve mi je nekako bledo ispred tv-a,kao da ne gledam voljeni Liverpul...
I tako je bilo na početku utakmice,tako se dešavalo za vreme utakmice i tako se završilo...
Ovo je tiha sahrana u srcima redsa !

Kako vidimo, eksperiment na Bernabeu se u potpunosti isplatio. Makar su danas igrom možda i zaslužili x. Ništa, nadat se da će sa Sturridgeom doći golovi, i da će Brendan možda kupiti centarfora na zimu. Lambertu svaka čast, ali to nije igrač za Liverpool. O Balotelliju se više ne isplati pričati. Ja sam prvi mislio da je njegovo dovođenje dobar potez, ali očito mu je odnos cijene i igračke kvalitete s razlogom takav kakav je. Al jedno sam ja, laik pred TV-om, a drugo je Brendan, manager Liverpoola, jednog od 5 najvećih klubova na svijetu. Katastrofalan prijelazni rok, katastrofalna igra, katastrofalni rezultati. Sva sreća pa je skupina u LP najlakša moguća, pa se do proljeća možda nešto i promijeni. Kako u Europi, tako i u Premiershipu. Srećom, sad dolaze 4 "lakše" utakmice u prvenstvu, ako ih tako možemo nazvati, s obzirom na formu L'poola. Crystal Palace (A), Stoke City (H), Leicester City (A), Sunderland (H). A onda 2 derbija; United vani i Arsenal doma. Valjda će do tada sve skupa počet ličit na nešto.
Edit: sad vidim da sam potpuno isto razmišljao i poslije utakmice s Newcastleom.

http://www.tvgolo.com/en/match-highlights-1415448735---40

http://www.whoscored.com/Matches/829592/Preview/England-Premier-League-2014-2015-Liverpool-Chelsea

Poslednja izmena:
Kako vidimo, eksperiment na Bernabeu se u potpunosti isplatio. Makar su danas igrom možda i zaslužili x. Ništa, nadat se da će sa Sturridgeom doći golovi, i da će Brendan možda kupiti centarfora na zimu. Lambertu svaka čast, ali to nije igrač za Liverpool. O Balotelliju se više ne isplati pričati. Ja sam prvi mislio da je njegovo dovođenje dobar potez, ali očito mu je odnos cijene i igračke kvalitete s razlogom takav kakav je. Al jedno sam ja, laik pred TV-om, a drugo je Brendan, manager Liverpoola, jednog od 5 najvećih klubova na svijetu. Katastrofalan prijelazni rok, katastrofalna igra, katastrofalni rezultati. Sva sreća pa je skupina u LP najlakša moguća, pa se do proljeća možda nešto i promijeni. Kako u Europi, tako i u Premiershipu. Srećom, sad dolaze 4 "lakše" utakmice u prvenstvu, ako ih tako možemo nazvati, s obzirom na formu L'poola. Crystal Palace (A), Stoke City (H), Leicester City (A), Sunderland (H). A onda 2 derbija; United vani i Arsenal doma. Valjda će do tada sve skupa počet ličit na nešto.
Edit: sad vidim da sam potpuno isto razmišljao i poslije utakmice s Newcastleom.

http://www.tvgolo.com/en/match-highlights-1415448735---40

http://www.whoscored.com/Matches/829592/Preview/England-Premier-League-2014-2015-Liverpool-Chelsea

Ma biće golova kada je Staridž vrati, željan je on igre i dokazivanja i to još kako. Mora porvratiti svoje mjesto u ekipi jer je prošlo dugo od njegove posljednje tekme. Vjerojem da će nakon toga liverpool konačno proraditi u napadu još ako dovedu onog oriđija, biće tu svega. Imam neki loš osjećaj da će nam ove sezone otići sterling ali to daje prostora markecu da se ubaci u prvi plan.

Rodžers itekako razmišlja o budućnosti tima, sad ga je, ******, uhvatila mala kriza...

Meni uopste nije jasno kako se Markec ne uklapa u ovaj stil igre. Ne znam dal se i on utopio u sivilo ekipe ili mu jednostavno ne odgovara engleski fudbal.

Odigrao je on fino na početku, ono kada je ušao protiv sitija kada su on i moreno uradili onu akciju koja nažalost nije završila golom. Vrlo vjerovatno da mu je samopouzdanje opalo...

Meni uopste nije jasno kako se Markec ne uklapa u ovaj stil igre. Ne znam dal se i on utopio u sivilo ekipe ili mu jednostavno ne odgovara engleski fudbal.

Vrlo jasno - imamo brdo veznjaka koji jedino što znaju je da pletu mrežu na oko 30-40 metara od gola neznajući šta sa loptom da rade kada nemaju klasične napadače.
Sa klasičnim napadačima,Markec bi dobio prostor za ubacivanje.

Back