Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Ovo je žali Bože za gledati !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liverpul ima finu igru ali im fali pravi egzekutor, šatro suarez. Baloteli se ne uklapa u igru liverpula jer on tip napadača koji čeka u napadu da mu se dostavi, fox in the box kako bi se ono reklo. Staridž i Suarez su ipak nešto drugo, oni i zabijaju i asistiraju, nisu džaba bili najbolji napadački dvojac prošle sezone. Baloteli ima izgleda da se uklopi ali dotad može proći vozova i vozova, trebamo se moliti da se Staridž što prije vrati i da krene sa zabijanjem. Vjerujem da bi se i Balonja onda opustio i krenuo da zabija.
Uglavnom. jedino što je Rodžers pametno uradio jeste ono što je poslao onog Oriđija na pozjamicu u Lil, sudeći kako igra tamo brzo će ona na Anfield. Lallama je dobar, nije loš ni onaj Moreno, Mankvilo je još mlad da od njega očekujemo neke velike partije...
Procitao sam zanimljivo zapazanje koje kaze da se Baloteli koristi kao Rodzersov zrtveni jarac, tj. sta god da uradi citava medijska paznja se skrece na to a Rodzersove greske se bacaju u zapecak... cinjenice su da je u dve sezone dao preko 60 miliona funti na golmana i odbrambene igrace, da mu je ovo treca sezona u klubu, a tim i dalje ne zna da igra odbranu kako treba.
Ima tu neke istine u svakom slucaju.
Liverpul ima finu igru ali im fali pravi egzekutor, šatro suarez. Baloteli se ne uklapa u igru liverpula jer on tip napadača koji čeka u napadu da mu se dostavi, fox in the box kako bi se ono reklo. Staridž i Suarez su ipak nešto drugo, oni i zabijaju i asistiraju, nisu džaba bili najbolji napadački dvojac prošle sezone. Baloteli ima izgleda da se uklopi ali dotad može proći vozova i vozova, trebamo se moliti da se Staridž što prije vrati i da krene sa zabijanjem. Vjerujem da bi se i Balonja onda opustio i krenuo da zabija.
Uglavnom. jedino što je Rodžers pametno uradio jeste ono što je poslao onog Oriđija na pozjamicu u Lil, sudeći kako igra tamo brzo će ona na Anfield. Lallama je dobar, nije loš ni onaj Moreno, Mankvilo je još mlad da od njega očekujemo neke velike partije...

Na mišiće...za pohvalu je to što su grizli do kraja i dali sve od sebe da pobede.
Ali opet Markec katastrofalan
https://vine.co/v/OMvDzxv11Wb
Kod njega se vidi da mu fali samopouzdanja. Zna da nije u prvom planu, da se mora izborit za mjesto i izgleda da se teško nosi s tim. Tako mi djeluje, stalno u strahu od poreške.

Rodgers izgleda stvarno nije normalan, istrčao sa rezervnom postavom na Bernabeu.
Kako vidimo, eksperiment na Bernabeu se u potpunosti isplatio. Makar su danas igrom možda i zaslužili x. Ništa, nadat se da će sa Sturridgeom doći golovi, i da će Brendan možda kupiti centarfora na zimu. Lambertu svaka čast, ali to nije igrač za Liverpool. O Balotelliju se više ne isplati pričati. Ja sam prvi mislio da je njegovo dovođenje dobar potez, ali očito mu je odnos cijene i igračke kvalitete s razlogom takav kakav je. Al jedno sam ja, laik pred TV-om, a drugo je Brendan, manager Liverpoola, jednog od 5 najvećih klubova na svijetu. Katastrofalan prijelazni rok, katastrofalna igra, katastrofalni rezultati. Sva sreća pa je skupina u LP najlakša moguća, pa se do proljeća možda nešto i promijeni. Kako u Europi, tako i u Premiershipu. Srećom, sad dolaze 4 "lakše" utakmice u prvenstvu, ako ih tako možemo nazvati, s obzirom na formu L'poola. Crystal Palace (A), Stoke City (H), Leicester City (A), Sunderland (H). A onda 2 derbija; United vani i Arsenal doma. Valjda će do tada sve skupa počet ličit na nešto.
Edit: sad vidim da sam potpuno isto razmišljao i poslije utakmice s Newcastleom.
http://www.tvgolo.com/en/match-highlights-1415448735---40
http://www.whoscored.com/Matches/829592/Preview/England-Premier-League-2014-2015-Liverpool-Chelsea
Meni uopste nije jasno kako se Markec ne uklapa u ovaj stil igre. Ne znam dal se i on utopio u sivilo ekipe ili mu jednostavno ne odgovara engleski fudbal.
Meni uopste nije jasno kako se Markec ne uklapa u ovaj stil igre. Ne znam dal se i on utopio u sivilo ekipe ili mu jednostavno ne odgovara engleski fudbal.