Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Ma nema golmana koji bi to obranio. I jucer katastrofalni Everton ode s bodom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Loše,odvratno,nikakvo,tužno,jadno,bedno...mi smo raspad teški![]()
Ем се распадамо, ем ове године играмо и Европу! Балотели није лош да се каже, као ни Морено, ово остало у бункер.

Mislim da je nedavno bilo nešto slično. Samo se ne mogu sjetit gdje, Afrika možda, ne znam. Uglavnom, neko ozbiljno natjecanje.

Šta reći osim jedno VELIKO HVALA"Дивим се Ливерпулу још од 1984. године и победе против моје Роме у финалу Купа шампиона у Риму. Има нешто посебно у томе када њихови навијачи певају „You'll never walk alone”. Сутра увече ћу раније изаћи на терен да још једном осетим уживо ту атмосферу".
Италијански стручњак, који је седео на клупи Милана у чувеном финалу у Истанбулу из 2005. године, када цу „црвени” надокнадили 0:3 и освојили трофеј каже да је управо та песма покренула ривала.
"Водили смо 3:0 на полувремену, отишли смо у свлачионицу са мислима да је све готово. Међутим, њихови навијачи нису престајали са песмом и онда се све преокренуло. Нећу рећи да смо изгубили због песме, али има нешто у томе."
Karlo Anćeloti pred duel njegovog Reala protiv nas u LŠ:
Šta reći osim jedno VELIKO HVALA
Za Anćelotija,finale iz 2005:

Kada je Šmicer smanjio na 3:2 mislio sam da će srce od radosti da mi iskoči...taj trenutak ću pamtiti do kraja života![]()

Ne,Šmicer je dao drugi gol a Alonsov penal je Dida odbranio i na odbitak Alonso daje treći gol.Zar nije Šmicer izjednačio, a Alonso smanjio posle penala?![]()
Liverpul bez Suareza igra kao prava trećerazredna ekipa![]()
Nevezano za Ligu Sampiona sinoc, izgleda da je istina sto kazu da se prvenstvo osvaja protiv, uslovno receno, malih timova. Tacno se u takvim mecevima ove sezone vidi koliko je Suarez znacio Liverpulu. Nebitno sto protiv jacih ekipa nije imao neki ucinak, protiv ovih slabijih je bio bog i skoro da je doneo i titulu. Problem ove sezone svi znamo, to sto su pare od njegove prodaje otisle za polovnjake. Ispada da je Sautempton pametnije potrosio pare od prodaje Suareza nego sto je to ucinio Liverpul.
Oce neko da mi objasni zasto je Baloteli pogresio kada je razmenio dres sa igracem Reala? Zasto je time uvredio navijace kada se to svuda radi na samom terenu?
Procitao sam zanimljivo zapazanje koje kaze da se Baloteli koristi kao Rodzersov zrtveni jarac, tj. sta god da uradi citava medijska paznja se skrece na to a Rodzersove greske se bacaju u zapecak... cinjenice su da je u dve sezone dao preko 60 miliona funti na golmana i odbrambene igrace, da mu je ovo treca sezona u klubu, a tim i dalje ne zna da igra odbranu kako treba.
Ima tu neke istine u svakom slucaju.