Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Loše,odvratno,nikakvo,tužno,jadno,bedno...mi smo raspad teški :sad2:

Тешко ћемо ми поновити прошлогодишњи пласман. :think: Ем се распадамо, ем ове године играмо и Европу!

Балотели није лош да се каже, као ни Морено, ово остало у бункер.

Кад Балотели заређа са изласцима и лудовањем биће нам јасно да је промашена инвестиција! :bye:

Mislim da je nedavno bilo nešto slično. Samo se ne mogu sjetit gdje, Afrika možda, ne znam. Uglavnom, neko ozbiljno natjecanje.

Куп афричких нација, утакмица Камерун - Обала слоноваче. Гледао! :cool:

Karlo Anćeloti pred duel njegovog Reala protiv nas u LŠ:

"Дивим се Ливерпулу још од 1984. године и победе против моје Роме у финалу Купа шампиона у Риму. Има нешто посебно у томе када њихови навијачи певају „You'll never walk alone”. Сутра увече ћу раније изаћи на терен да још једном осетим уживо ту атмосферу".
Италијански стручњак, који је седео на клупи Милана у чувеном финалу у Истанбулу из 2005. године, када цу „црвени” надокнадили 0:3 и освојили трофеј каже да је управо та песма покренула ривала.
"Водили смо 3:0 на полувремену, отишли смо у свлачионицу са мислима да је све готово. Међутим, њихови навијачи нису престајали са песмом и онда се све преокренуло. Нећу рећи да смо изгубили због песме, али има нешто у томе."
Šta reći osim jedno VELIKO HVALA :D

Za Anćelotija,finale iz 2005:

Karlo Anćeloti pred duel njegovog Reala protiv nas u LŠ:

Šta reći osim jedno VELIKO HVALA :D

Za Anćelotija,finale iz 2005:

Nikad prezaljen poraz, al opet da se sve zavrsilo 3:0 ta utakmica ne bi otisla u legendu. Velika je cast biti deo ovog spektakla i oba kluba treba da budu ponosna. Verovatno bih jos uvek plakao da se dve godine kasnije nismo revansirali :per:

Bila su to lepa vremena mada i tada se naziralo da polako pocinjemo da zaostajemo za najbogatijim klubovima sto se kasnije ispostavilo kao potpuno tacno, pricam za Milan.

Kada je Šmicer smanjio na 3:2 mislio sam da će srce od radosti da mi iskoči...taj trenutak ću pamtiti do kraja života :D

Zar nije Šmicer izjednačio, a Alonso smanjio posle penala? :think:
Meni iz te sezone u pamćenju ostaje ovaj gol.

Koja erupcija oduševljenja sunce ti. :D
Inače, Liverpul toliko loše igra da stvarno ne verujem da može nešto više protiv Reala.

Mislim da sam već negde napisao, ali nije zgoreg ponoviti.
Liverpool beleži fantastične rezultate s obzirom na kvalitet igre koji pruža. Osim što su fizički spremniji, po svim ostalim kriterijumima su na nivou nekog našeg superligaša...

Liverpul bez Suareza igra kao prava trećerazredna ekipa :D

Nevezano za Ligu Sampiona sinoc, izgleda da je istina sto kazu da se prvenstvo osvaja protiv, uslovno receno, malih timova. Tacno se u takvim mecevima ove sezone vidi koliko je Suarez znacio Liverpulu. Nebitno sto protiv jacih ekipa nije imao neki ucinak, protiv ovih slabijih je bio bog i skoro da je doneo i titulu. Problem ove sezone svi znamo, to sto su pare od njegove prodaje otisle za polovnjake. Ispada da je Sautempton pametnije potrosio pare od prodaje Suareza nego sto je to ucinio Liverpul.

Poslednja izmena od moderatora:
Nevezano za Ligu Sampiona sinoc, izgleda da je istina sto kazu da se prvenstvo osvaja protiv, uslovno receno, malih timova. Tacno se u takvim mecevima ove sezone vidi koliko je Suarez znacio Liverpulu. Nebitno sto protiv jacih ekipa nije imao neki ucinak, protiv ovih slabijih je bio bog i skoro da je doneo i titulu. Problem ove sezone svi znamo, to sto su pare od njegove prodaje otisle za polovnjake. Ispada da je Sautempton pametnije potrosio pare od prodaje Suareza nego sto je to ucinio Liverpul.

Naravno da jeste. Tadić je bolji od Kutinja i Lalane zajedno. Bacanje para na Lovrena i Markovića je posebna priča. Ager je izmislio fudbal za Lovrena.

Liverpul ima finu igru ali im fali pravi egzekutor, šatro suarez. Baloteli se ne uklapa u igru liverpula jer on tip napadača koji čeka u napadu da mu se dostavi, fox in the box kako bi se ono reklo. Staridž i Suarez su ipak nešto drugo, oni i zabijaju i asistiraju, nisu džaba bili najbolji napadački dvojac prošle sezone. Baloteli ima izgleda da se uklopi ali dotad može proći vozova i vozova, trebamo se moliti da se Staridž što prije vrati i da krene sa zabijanjem. Vjerujem da bi se i Balonja onda opustio i krenuo da zabija.

Uglavnom. jedino što je Rodžers pametno uradio jeste ono što je poslao onog Oriđija na pozjamicu u Lil, sudeći kako igra tamo brzo će ona na Anfield. Lallama je dobar, nije loš ni onaj Moreno, Mankvilo je još mlad da od njega očekujemo neke velike partije...

Oce neko da mi objasni zasto je Baloteli pogresio kada je razmenio dres sa igracem Reala? Zasto je time uvredio navijace kada se to svuda radi na samom terenu?

Procitao sam zanimljivo zapazanje koje kaze da se Baloteli koristi kao Rodzersov zrtveni jarac, tj. sta god da uradi citava medijska paznja se skrece na to a Rodzersove greske se bacaju u zapecak... cinjenice su da je u dve sezone dao preko 60 miliona funti na golmana i odbrambene igrace, da mu je ovo treca sezona u klubu, a tim i dalje ne zna da igra odbranu kako treba.

Ima tu neke istine u svakom slucaju.

Procitao sam zanimljivo zapazanje koje kaze da se Baloteli koristi kao Rodzersov zrtveni jarac, tj. sta god da uradi citava medijska paznja se skrece na to a Rodzersove greske se bacaju u zapecak... cinjenice su da je u dve sezone dao preko 60 miliona funti na golmana i odbrambene igrace, da mu je ovo treca sezona u klubu, a tim i dalje ne zna da igra odbranu kako treba.

Ima tu neke istine u svakom slucaju.

Procitao sam na nekom portalu da je razmenio dresove sa Pepeom na poluvremenu a ne na kraju i da su mu zato zamerili. Ne vidim nista uvredljivo u tome ali Engleska posla valjda. Baloteli kao i jos neka pojacanja ne da se ne isplacuju vec su u totalnom bunaru sto se tice forme. Ipak on prednjaci jer su golovi merilo njegove igre a golova nema. Osim toga deluje da se vucara po terenu kao neka mrcina, uopste nema borbenosti i zara u njegovoj igri.

Budaletina. Ja sam stvarno mislio da će biti dobra kupovina za Liverpool. U Milanu nije igrao loše,rekao je da je sretan što se vraća u Englesku, i bio je prilično jeftin. Al izgleda da ipak ništa od toga. Nije problem odigrati loše koju utakmicu, problem je što djeluje kao da ga boli ona stvar za sve. Protiv Reala je bio uvjerljivo najgori u 1. poluvremenu i s razlogom je zamjenjen. Ne vjerujem da izmjena ima veze sa dresovima. Nego je to očito raživciralo navijače, i zbog rezultata i zbog njegove igre. A trenutno 5. mjesto na tablici je premija s obzirom kako igraju. Još ako dobiju Hull+ što je City izgubio, situacija je odlična kakva je mogla bit.

Back