Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sako i Lovren na smenu prave greske

--e--

Crni Baloteli sta sve promasi qq...

luppsf.gif

Poslednja izmena:
Moreno danas,blago rečeno - FANTASTIČAN :D
Lovern je mogao kod 0:1 da nas dva puta košta gola - nesiguran.
Stivi još uvek nije podigao sistem,odsutan je puno :sad2:

Ali nas je spasio nekoliko puta. On i onaj Sahko dobro rade u zadnjoj liniji, da smo izašli sa sastavom od prošle sezone iskreno mislim da bismo ovdje primili jedno 3 komada od totenhema. Analiziraj igru Morena i njegov gol, Džonson onako nije igrao ima dugo a onakav gol ne bi nikada postigao. Morenu je ovo druga tekma i dobrim se pokazao. Mankuilo je dobro igrao po drugoj strani, teško će se precjenjeni Flanagan izboriti s njim, dugo je bilo prošle sezone kada nije imao konkurencije pa je morao da igra. Mlad je, ima u njemu potencijala ali mora još pure da jede.

Sve u svemu dobra utakmica...

Škrtel i Ager su za Lovrena i Sakoa Franko Barezi i Marsel Desai glavom i bradom.

Ager jeste dobar ali Škrtel ne. Pa recimo da je bezbroj puta prošle sezone dao loptu protivničkom igraču u noge i iz te greške su proizašli mnogi liverpulovi primljeni golovi. Ćelavac jednostavno nije tip igrača koji nam treba, on je bio dobar prije nekih 3-4 sezone kada je još bio u prikladnim godinama (mada je i sada relativno mlad igrač). Agger bi još dobro poslužio...

Prelazak iz prosecnog u veliki klub je ogroman korak, mnogi sjajni igraci se jednostavno ne snadju. Cini mi se da Lovren nije igrac za velika dela. Sama cena ne govori nista, ne znam da li je Kerol njihov najskuplji napadac...ali znam da jeste najgori kad pogledamo odnos cene naspram ucinka.

Umesto što su kupili Lovrena bolje da su kupili odbranu i golmana Stouka i još bi im ostalo za žvake...

Ловрен је био познат као највећа киксара још у Олимпик Лиону!

Po ko zna koji put...

chicken-factory-530x325.jpg

Јој, највише волим кад њих одеремо! :lol: Поздрав за певце!
SS-LAZIO-FC.jpg

Каква голчина Морена! Браво! :super:

паре од њега су дате за такво сумњива појачања, све несигурно, све тмуц тмуц. повређено, килаво.
лоша политика клуба се обија о главу Роџерсу, који није неки велики тренер, али пристојан рецимо.

Очајно одрађен прелазни рок! :(
Ево сад доводе и Виктора Валдеза! Који ће нам он, још повређен??? :roll: Није ни прошао медицинске тестове у Монаку.

Balotelli po meni jedini vrijedi pare koje su za njega plaćene.

:think: Хмм... Видећемо!

Back