Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako danas ne igraju Henderson i Staridž, daćemo se Plavcima kao na tacni.
Znam da ćete reći da mračim, ali tačno se video nedostatak još jednog fudbalera koji bi trebao da pomogne Džerardu na sredini. Lukas i Alen su potpuno neupotrebljivi s loptom...

Kakva ironija...Da nas greska bas S.G.-a kosta titule.Nemozemo da im damo gol jos 10 dana da se igra.Vasljivi Murinjo i njegov "katanaco" :sad2:

Суарезу се посерем у статистику. И не, није најбољи играч Премијера. Кад треба, против јаких да покаже шта зна, напуни гаће....ништа ново, ово сам и очекивао. Људи се испримали, као Мурињо не игра са најјачим саставом, **** се њему, могао је клинце да избаци, сагорели су Црвени, уместо стрпљиво да играју, изложе се и приме га...

напунили гаће као последњи лузери. каутињо дно, као што сам ономад зборавао...суарез 0...стариџа је убацио на 35 мин да игра, не видех га да је играо...ален очекивано лош..стив џи јбг, усрао је...очекивано нема шта.

Izgoreli smo u zelji. Kapiten tragicar i najgori pojedinac danas definitivno.
Ne mogu da krivim momke, zelja i trud su od pocetka sezone tu i mislim da niko nije ocekivao borbu za titulu...

Nazalost, sada nista ne zavisi od nas, treba uzeti dve pobede i nadati se da ce ili Everton ili Kristal Palas uzeti bodove Sitiju.

Izgoreli smo u zelji. Kapiten tragicar i najgori pojedinac danas definitivno.
Ne mogu da krivim momke, zelja i trud su od pocetka sezone tu i mislim da niko nije ocekivao borbu za titulu...

Nazalost, sada nista ne zavisi od nas, treba uzeti dve pobede i nadati se da ce ili Everton ili Kristal Palas uzeti bodove Sitiju.

Pa dobro, dvije pobjede od 10:0 bi mogle da poprave situaciju.

Steta, mislim da je LFC ovim porazom izgubio titulu ...Ipak,protiv ove Celzijeve taktike padali su i bolji od Liverpula...Bane je u potpunosti zatvorio Suareza,mozda je Rodzers trebao da povuce malo igru, i da razvuce igrace Celzija. Ovu tekmu je Murinjo u potpunosti dobio...

2rvyjqr.jpg

:bye:

Кривац: Роџерс
Молим да ми неко објасни логику да јуримо гол разлику?
Девет голова на два меч пре краја Сити има више.
Уз услов да дође до ситуације где гол разлика одлучује, Сити мора да победи 2 пута; што ће рећи следеће: 2 пута са минималном разликом од 1-0, то је 11 голова разлике.
Ливерпул јесте нападачка екипа, али има одбрану међу најгорим у лиги, што ће рећи да ових 11 голова не долази у обзир, Сити ће напунити Вилу.
Човек који игра са 2 штопера!!! 2 дефанзивца!!! и где Фланаган и Џонсон играју офанзивне фул бекове!!!
Џонсон велика 0!
Ауто гол, кривац за други гол!
Шкртел за 3 гол!
Себичност Стариџа, Каутиња (који је дно од играча уз сасвим солидну сезону коју је имао)
После свега, треба Ситију честитати, Ливерпул је када је било најпотребније скинуо гаће, и тако нагужен, никако титулу није заслужио. Ово је максимум ове екипе, чак и превише, ако се погледа играчки састав који осим одличног напада, ни по чему не завређује титулу најбољег, поготово ако се зна да је одбрана најбитнији елемент сваке екипе, а ако те Суарез и Стариџ целе сезоне спашавају, не мож очекивати да ће срећа бити на твојој страни. Нема без одбране ништа.

Back