ivanae
Domaćin
- Poruka
- 4.166
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vlasnik Liverpula je takodje izuzetno bogat covek. Nisu Suarez i ostali dovedeni za klikere.
Realno,kao okoreli navijač MU i ne možeš da podnosiš Liverpul ali sad je lako kada su vam sve lađe potonule ovako reći.

Kad ste pregurali ono kada ste se podelili na ovaj MU i onaj tz.novoosnovani koji nije prihvatao vlasnika,onda nećete nikada potonuti.Ova sezona jeste katastrofalna, ali ne bih pričao o potonulim lađama dok ne vidim šta će biti sledeće.
Jedna neuspješna sezona se može izgurati, ali ako je UTD na putu da postane Arsenal ili još gore, ono što je bio Liverpul svih ovih godina...e to bi već bio problem.
Doduše, poveli smo po pitanju broja titula, pa vam se jedna i može nekako oprostiti![]()
Realno, ne podnosim Liverpool, ali kada vidjeh Džerarda kako plače...***** mu mater, ma i bolje da osvoji Liverpool, bar će fudbal kao sport a ne biznis pobijediti.

Ludačka utakmica. Samo takva priliči Enfildu.Bravo momci.
![]()

Borini

Mislim da ste od veceras komotno sampioni. Jes da sam slomila daljinski, ali da budem potpuno iskrena steta bi bila da igrac kakav je Stevica okaci kopacke o klin bez osvojene premijer lige. A i nije nezasluzeno. Sa najmanjim budzetom, odlicna igra tokom citave sezone. Istina da smo svi ostali igrali veci broj meceva zbog LS, ali to nije opravdanje. Rodzersu svaka cast.

Polako sa cestitkama
Stoji i to za Noric, doduse imaju i utakmicu manje od Kardifa, ali opet imaju uzasno tezak raspored do kraja tako da ocekujem da grebu i rukama i nogama da makar X izvuku. Sa druge strane, Liverpul kao da ima krila, oseca se zelja za titulom nakon toliko godina i imaju to nesto sto ih nosi, tako da ja mislim da nece imati vecih problema.
Moze se reci da smo najblize u poslednjih 24 godine.Sutra je strasno bitan dan.Noricu gori pod nogama i sigurno da ce ujedati.Nece uopste biti lako.