Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
BlHntv8CUAEqXrx.jpg

Realno,kao okoreli navijač MU i ne možeš da podnosiš Liverpul ali sad je lako kada su vam sve lađe potonule ovako reći.

Ova sezona jeste katastrofalna, ali ne bih pričao o potonulim lađama dok ne vidim šta će biti sledeće.
Jedna neuspješna sezona se može izgurati, ali ako je UTD na putu da postane Arsenal ili još gore, ono što je bio Liverpul svih ovih godina...e to bi već bio problem.

Doduše, poveli smo po pitanju broja titula, pa vam se jedna i može nekako oprostiti :lol:

Ova sezona jeste katastrofalna, ali ne bih pričao o potonulim lađama dok ne vidim šta će biti sledeće.
Jedna neuspješna sezona se može izgurati, ali ako je UTD na putu da postane Arsenal ili još gore, ono što je bio Liverpul svih ovih godina...e to bi već bio problem.

Doduše, poveli smo po pitanju broja titula, pa vam se jedna i može nekako oprostiti :lol:
Kad ste pregurali ono kada ste se podelili na ovaj MU i onaj tz.novoosnovani koji nije prihvatao vlasnika,onda nećete nikada potonuti.

Realno, ne podnosim Liverpool, ali kada vidjeh Džerarda kako plače...***** mu mater, ma i bolje da osvoji Liverpool, bar će fudbal kao sport a ne biznis pobijediti.

Ovo sto si ti napisao je veoma retko cuti, jer mnogi navijaci tvog kluba koje licno poznajem pre bi da osvoji i City nego mi, zato ti se ja kao nezniji predstavnik ove male mahale zahvaljujem :cmok2:

Mislim da ste od veceras komotno sampioni. Jes da sam slomila daljinski, ali da budem potpuno iskrena steta bi bila da igrac kakav je Stevica okaci kopacke o klin bez osvojene premijer lige. A i nije nezasluzeno. Sa najmanjim budzetom, odlicna igra tokom citave sezone. Istina da smo svi ostali igrali veci broj meceva zbog LS, ali to nije opravdanje. Rodzersu svaka cast.

Mislim da ste od veceras komotno sampioni. Jes da sam slomila daljinski, ali da budem potpuno iskrena steta bi bila da igrac kakav je Stevica okaci kopacke o klin bez osvojene premijer lige. A i nije nezasluzeno. Sa najmanjim budzetom, odlicna igra tokom citave sezone. Istina da smo svi ostali igrali veci broj meceva zbog LS, ali to nije opravdanje. Rodzersu svaka cast.

:dzentlmen:

Moze se reci da smo najblize u poslednjih 24 godine.Sutra je strasno bitan dan.Noricu gori pod nogama i sigurno da ce ujedati.Nece uopste biti lako.

:dzentlmen:

Moze se reci da smo najblize u poslednjih 24 godine.Sutra je strasno bitan dan.Noricu gori pod nogama i sigurno da ce ujedati.Nece uopste biti lako.
Stoji i to za Noric, doduse imaju i utakmicu manje od Kardifa, ali opet imaju uzasno tezak raspored do kraja tako da ocekujem da grebu i rukama i nogama da makar X izvuku. Sa druge strane, Liverpul kao da ima krila, oseca se zelja za titulom nakon toliko godina i imaju to nesto sto ih nosi, tako da ja mislim da nece imati vecih problema.

P.S Walken :cmok2:

Nisam ni ocekivao nista lakse od ovoga!Bitna su 3 ogromna boda.
Moj utisak je da je sudija previse tolerisao strasno grubu igru Norica.Snodgras je morao da dobije crveni u prvom poluvremenu.Plus sto nekoliko dosta grubih faulova nije sankcionisao.
U svakom slucaju,jos jedno preznojavanje je iza nas ali navikli smo mi na to ove sezone :mrgreen:

Moj utisak je da smo se provukli na sreću i neku energiju koja nas vuče tih poslednjih 11 utakmica.
Ne mogu da verujem da smo takva truba bez Hendersona. Rodžers mora nešto mnogo bolje da smisli da nas Čelzi ne počisti. Lukaš i Alen su dva igrača manje...

Back