Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Стварно дебилизам, ја гледам и крстим се, воде 3-0 и као узимају лопту и враћају на центар?!
Големо неискуство.

Искрено, Џонсон је за мене и даље енигма. Рупа тешка.

BnEQUw4IQAA_XYu.jpg

Titula je obezbedjena, tajni agenti su na zadatku :mrgreen:

BnEQUw4IQAA_XYu.jpg

Titula je obezbedjena, tajni agenti su na zadatku :mrgreen:

Sve lađe su mi potonule...pa čak ni ova vest ne može barem malo da me oraspoloži:

Trener Vest Hema kaže: "Sa neutralne pozicije mogu da kažem da svi sigurno žele da Liverpul osvoji titulu."
"Što se mene lično tiče, voleo bih da Džerard osvoji titulu. To je jedino što nije osvojio sa Liverpulom i mislim da je zaslužio."

Posle utakmice sa Celzijem mi je bilo jasno da od titule nema nista.Imao sam jos neke nade do tekme Everton - Siti ali posle nje sam se totalno pomirio sa cinjenicom da je Siti prvak.
Iskreno,ocekujem da danas protiv Vest Hema uguraju bar 5,6 komada.Bice to zverska punjaza.
Nama je,realno,puna kapa i drugo mesto.Mnogo nam je skripalo ove sezone u defanzivi.Pogotovo na bekovskim pozicijama.Dzonson i Flanagan su veoma korisni kao pomoc u ofanzivi ali su zato suplji kao svajcarski sir a Koutinjo i Sterling koji bi kao krilni igraci trebali da im pomazu su operisani od odbrane.
Mislim da bi Rodzers morao poprilicno da se pozabavi time pred sledecu sezonu.

Да сумирамо утиске.
Сезона која није за жал, која је донела и више него што се ико надао. Истина је да је Ливерпул могао до наслова првака, али шта да се ради, искуство, повреда Хендерсона(играч којег сам до јуче мрзео, и за кога сам имао само лоше речи, данас се може казати да је напредовао), кикс Стив Џија ономад против Плаваца, и ето, све кад се сабере то је.
Лепо би било да Суарез остане, ту је ЛШ, и зна се шта значи име Црвених у најелитнијем такмичењу Јевропе. Да се подхитно доведе озбиљан централни бек, а не да се склапамо са свак по мало повређеним Агером, и несигурним Шкртелом, Туреом, оним Сакоом како се већ зваше.
Озбиљан везни играч, по могућству задњи везни са Стивеном да игра, нешто као ономад Ћаби Алонсо. И тако. Штета за Џерарада који, сва је прилика, неће осетити у својим рукама пехар првака. јбг.

Данас искрено нисам ни гледао, а мислим и да није било директног преноса.

1897800_10152537108517573_8860868648131474289_n.jpg

Sve u svemu,dosta uspesna sezona.Ko je ocekivao da do zadnjeg kola budemo u igri za titulu?Ko je ocekivao da sezonu zavrsimo ispred Celzija,Junajteda,Arsenala pa i Totenhemu su davali vise sansi od nas...
Rodzers radi dobar posao.Nadam se da ce se ovako nastaviti :super:

Lalana želi u Liverpul

Kapiten Sautemptona Adam Lalana želi da napusti klub i preseli se u Liverpul, i to što pre.

Kako prenose britanski mediji, Lalana želi pre početka Svetskog prvenstva da završi transfer na Enflid, što je plan i menadžera "redsa" Brandana Rodžersa.
Sautempton će za svog 26-godišnjeg kapitena navodno da traži 25 miliona funti, što je pet miliona manje od onoga što je Liverpul spreman da odmah ponudi.
Lalana će igrati na Mundijalu za Englesku, pa je realno očekivati da ovaj tranfer bude realizovan u roku od desetak dana.

Lalana je ove sezone potigao 10 golova za Sautempton.

Za Ivanu:

TORES: Uništio sam Džerarda kada sam prešao u Čelsi

Fernando Tores je jedan od onih igrača o kojima se uvek priča. Ako ga niko ne spominje, „El ninjo“ priča sam.
Tri godine nakon prelaska iz Liverpula u Čelsi, dok svi pričaju o njegovoj budućnosti na Stamford bridžu, Tores je „otvorio dušu“ i pričao o selidbi iz Liverpula u London.

„U Liverpulu sam se osećao kao kralj. Ali, želeo sam da saznam kako izgleda osvojiti Ligu šampiona, a osećao sam da mi se to neće desiti sa Liverpulom.“
„Razgovarao sam sa kapitenom, Stivenom Džerardom. On mi je bio najbolji prijatelj u timu. Takvog prijatelja i saigrača nikada više neću naći. Mi smo bili stvoreni da igramo zajedno.“
„Džerard mi je rekao – Fernando, moraš da misliš sam za sebe. Uradi šta misliš da mora da se uradi.“

„Jedan od najtežih momenata u mojoj karijeri bio je onaj kada sam Stivenu saopštio da odlazim iz Liverpula. Kada sam mu rekao da sam prihvatio ponudu Čelsija, mislim da ga je to uništilo.“

Srceparajuća ispovest, nema šta.

80171138.jpg

govnno egoistično. propao je žešće, vamo je bio klasa, napadač u vrhu samom, a u plavima qrton sa 250 iljada jura nedeljno, i status jedinog napadača sa po 5 golova po sezoni. Treba da se penzioniše, meni ga je mrsko gledat'. Nekada je bio brz ko konj, danas ko mrtav konj, kao da je sišao sa spida.

Bio je Suarez pre Suareza, za gracioznijim stilom, i rekao bih višom fuzbalskom pameću, ali džabe.

govnno egoistično. propao je žešće, vamo je bio klasa, napadač u vrhu samom, a u plavima qrton sa 250 iljada jura nedeljno, i status jedinog napadača sa po 5 golova po sezoni. Treba da se penzioniše, meni ga je mrsko gledat'. Nekada je bio brz ko konj, danas ko mrtav konj, kao da je sišao sa spida.

Bio je Suarez pre Suareza, za gracioznijim stilom, i rekao bih višom fuzbalskom pameću, ali džabe.

:tick: od reči do reči.

:klap:
A mogao je da bude gospodin co'ek.Legenda kluba sa najvecim brojem navijaca na svetu.Ali mu dupe zinulo za parama pa je od najubojitijeg napadaca u Evropi postao najveci predmet sprdnje u fudbalskom svetu.
Stigla ga ona cuvena Liverpulova kletva "he who betrays will forever walk alone"!!!

Crveni su spremni da izdvoje čak 35 miliona evra za Lazara Markovića

Lazar Marković (20) na korak je od prelaska u Liverpul, posle samo jedne sezone u Benfiki, tvrdi portugalska Abola, koja važi za veoma pouzdan medij kada su u pitanju informacije iz lisabonskog velikana!
Liverpul već dugo ima na oku Markovića, a čovek koji je bio zadužen za njegovo praćenje, skaut Crvenih Beri Hanter, impresioniran je onim što je video. Kada je dobio Hanterove izveštaje, menadžer Brendan Rodžers se bacio na posao i doneo zaključak da bi njegovoj ekipi dobro došla pre svega Markovićeva brzina. Valja pomenuti i da je klub s Enfilda poslednjih nekoliko meseci u potrazi za takvim igračem, i da su transferi Konopljanke i Salaha propali u poslednji čas.

i još jedna vest:

Liverpul je krenuo u ozbiljnu ofanzivu na mladog defanzivca Sevilje Alberta Morena! Kako piše španska Marka klub sa Enfilda poslao je prvu ponudu za reprezentativnog beka Furije koja glasi: 20.000.000 evra plus vezista Suso na pozajmicu s mogućnošću otkupa kompletnog ugovora.

joj nemojte markovića molim vas.
to mi liči na promašaj iskreno.
da me ne shvati neko pogrešno. dobar je markec, ali nema on šta da traži u premijeru. bar ne još. izgleda da je pomodarstvo danas, a bogme i poslednju deceniju, da igrači odigraju 1 sezonu i da odmah zasluže jak ugovor. kao da endi kerol nije dovoljna opomena.
spominjao se benzema, kako je sada Lpool stigao do markeca? -35 mil nije šala, a nije ni objektivna vrednost, mada posle bejla i ronalda ništa nije objektivno, vrednost igrača je otišla u **** sa raznim arapima koji upropastiše fuzbal mater im debilisanu.

Štoper pod obavezno da se nabavi. i vezni. ne treba marković, tu ima igrača. bolje da se gleda tamo gde ne štima. škrtel je očajan bio, uprkos jebbenih 6 golova, ili kol'ko već. Ture ni zaqrac. Ager dobar, ali vazda povređen; Sakho jbm li ga, kikser, ali nije tolko očajan.

Mali je dobar ali kako su samo procenili 35 miliona?!
Znam da smo imali ispade i debele promašaje za koje su bile bačene ogromne pare ali baš ovolika suma za Markovića je OGROMNA !
Umesto da traže igrače odbrane oni se razbacuju sa parama na pozicijama koji su mnogo manje bitni klubu u ovom trenutku.

Back