Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Kada smo primili prvi gol počeo sam Rodžersa da psujem i j*bala ga gol-razlika koju ni u narednih 10 utakmica ne bi stigli...srce mi preskače od besa !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Titula je obezbedjena, tajni agenti su na zadatku![]()
Trener Vest Hema kaže: "Sa neutralne pozicije mogu da kažem da svi sigurno žele da Liverpul osvoji titulu."
"Što se mene lično tiče, voleo bih da Džerard osvoji titulu. To je jedino što nije osvojio sa Liverpulom i mislim da je zaslužio."
Kakva sam madjija...2:0 za Siti. Protiv Aston Vile su probili psiholoski bedem i verovatno ce da izmelju Vest Hem sa zadovoljstvom.

govnno egoistično. propao je žešće, vamo je bio klasa, napadač u vrhu samom, a u plavima qrton sa 250 iljada jura nedeljno, i status jedinog napadača sa po 5 golova po sezoni. Treba da se penzioniše, meni ga je mrsko gledat'. Nekada je bio brz ko konj, danas ko mrtav konj, kao da je sišao sa spida.
Bio je Suarez pre Suareza, za gracioznijim stilom, i rekao bih višom fuzbalskom pameću, ali džabe.
od reči do reči.govnno egoistično. propao je žešće, vamo je bio klasa, napadač u vrhu samom, a u plavima qrton sa 250 iljada jura nedeljno, i status jedinog napadača sa po 5 golova po sezoni. Treba da se penzioniše, meni ga je mrsko gledat'. Nekada je bio brz ko konj, danas ko mrtav konj, kao da je sišao sa spida.
Bio je Suarez pre Suareza, za gracioznijim stilom, i rekao bih višom fuzbalskom pameću, ali džabe.

Lazar Marković (20) na korak je od prelaska u Liverpul, posle samo jedne sezone u Benfiki, tvrdi portugalska Abola, koja važi za veoma pouzdan medij kada su u pitanju informacije iz lisabonskog velikana!
Liverpul već dugo ima na oku Markovića, a čovek koji je bio zadužen za njegovo praćenje, skaut Crvenih Beri Hanter, impresioniran je onim što je video. Kada je dobio Hanterove izveštaje, menadžer Brendan Rodžers se bacio na posao i doneo zaključak da bi njegovoj ekipi dobro došla pre svega Markovićeva brzina. Valja pomenuti i da je klub s Enfilda poslednjih nekoliko meseci u potrazi za takvim igračem, i da su transferi Konopljanke i Salaha propali u poslednji čas.
Liverpul je krenuo u ozbiljnu ofanzivu na mladog defanzivca Sevilje Alberta Morena! Kako piše španska Marka klub sa Enfilda poslao je prvu ponudu za reprezentativnog beka Furije koja glasi: 20.000.000 evra plus vezista Suso na pozajmicu s mogućnošću otkupa kompletnog ugovora.