Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Nije los zreb...Nije los...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crni necu da ti rusim iluziju ,niti da se svadjam sa tobom(dobro de,mozda ti tako mislis)ali problem je u VLASNICIMA.Hiksom i drugom svinjom...ovo je bio scenario...Ameri su htijeli da izgrade stadion ,pa su se zaduzili banci Skotske,a sad otplacuju dug i ZATO ne daju pare za transfere,a ujedno MNOGO zahtjevaju...e ne moze tako.
'oce.ma Rafa je kriv
saberi novac na Reponju, Kretenoida (Sisoko), Penanta, Celavca (Aurelija) (Marsovac i Rodni su mi pod ?) i to je cist gubitak
stvarno su ispod svakog nivoa
Hoce li vise Kretenoid potpisati za Juve? Koliko moramo da platimo da ode?
meni reponje malo zaonisi ga dovoljno pratila, pa ne znas
on (Marsovac) bi trebao da bude prevaga na sredini terena i protiv petoligasa to jeste, ali protiv nekog ko zna da igra nema sta da trazi, mozda od njega previse trazimo, ipak on nije Luis Garsija
sto se tice Reponje, aj sto ne moze da se uigra sa drugima, ali vrlo cesto se svadja sa svojim nogama
...trudi se co'ek
New Liverpool FC Shirts & Kits 2008/09
![]()
The new LFC Home Shirt 2008/10
![]()
The new LFC Away Shirt 2008/09
![]()
The new LFC 3rd Shirt 2008/09

cestitamLiverpool platio 25 milijuna eura za Mascherana
Nakon više mjeseci polemike danas je objavljeno kako je Liverpool kupio Argentinca Javiera Mascherana za 25 milijuna eura, pišu engleski mediji.
Grizzly...hoces malo priganica?Ovaj Liverpul je u depresiji...podsjeca me na Saru![]()

Grizzly...hoces malo priganica?![]()