Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro smo prošli na kraju... Sva sreća pa je Valverde uveo Dembelea...
Na stranu što su Mesi i Suarez veliki majstori fudbala i što ne postoji taktika koja bi ih omela da postignu gol, ipak mislim da je Klop usrao utakmicu sa Vajnaldumom na mestu napadača, a onda je promašio sve izmene.
Posebno je ubacivanje Origija na levo krilo bilo promašaj. Origi je neupotrebljiv tako daleko od gola, dok je s druge strane Maneu oduzet prostor za manevar.

545394

: )))
We'll bite back next week! Nema predaje. : )
Čoveče...ne verujem koliko nema sreće danas.

Ja kukam na Klopove postavke cele sezone.
Konkretno u ovoj utakmici ako Bobi nije bio fit za utakmicu trebalo je ili da menja sistem što je neozbiljno jer cele sezone igramo samo jedan ili da uklopi nekog igrača koji može da izgura tu ulogu. Vajnaldumu čovek nema šta da zameri, nije to njegovo mesto u postavci, u trenucima je delovalo kao da smeta prosto. Korisniji bi bio pozadi.
Možda bi sa Keitom to izgledalo nešto bolje ali kad se povredio gde Hendersona jbt. stavlja Kao prošle sezone što je isforsirao Lovrena ove sezone ima fiksaciju sa Hendersonom koji je od čitave te plejada naših mediokritetskih veznjaka najneupotrebljiviji . Posebno kada ti treba ofanzivni igrač. Znači Vajnaldum pozadi ubacuj Staridža ili Šaćirija. Čemu bespotrebno experimentisanje.

E sad Gomez jeste bolji defanzivac od Arnolda ali ovaj je napred daleko korisniji tj makar ume da centrira, čime bi smo kad smo kad igramo preko krila dobili šansu da napadnemo sa te strane ovako je bilo providno da se čeka Robertson koji danas opet nije sastavio jedan kršteni. Opet s obzirom protiv koga smo igrali razumem ovo.

Na kraju realno nismo zaslužili ovakav poraz,čak i nismo bili loši ali upravo ti "sitni" momenti u čitanju igre nedostaju Klopu da bude ta extra klasa trenera.

Zato smo uostalom i ispušili najverovatnije za titulu. Kad se lomilo nije bio na visini zadatka.Ne treba ga menjati,dobro se sećamo gde smo bili pre nego je došao i ovo jeste ponavljam veliki napredak poslednje tri godine, ali sledeće sezone je zaista vreme da se i on i uprava uozbilje i da uz pojačanja jurnemo na sve trofeje. U samom vrhu Evrope smo ponovo, niko više ne može pričati o slučajnosti i sreći.

YNWA
545400

Barsina sredina je smesna...Messi stalno se sputa po loptu sve kroz njega sad se pise da je ovo njegova najbolja verzija ikada vidim neke naslove...ne nije ovo najbolji messi idalje je sjajan i na sredini i tu je najbolji na svetu mislim pricamo o najboljem svih vremena ali se trosi i nije ga svaka lopta slusala kao nekad u najbolje doba....i jos jednom da ponovim igras protiv najboljeg ikada i vredi ponoviti jos hiljadu puta toliko mu malo treba malo mu das kaznice te brutalno a i kada mu nedas onda ti pasom provuce loptu kroz iglene usi ili izmisli mrtav ladan gol kao onaj slobodnjak da te ubije u pojam...Da se razumemo Liverpul je bila bolja ekipa na terenu ali dzabe steta sto nenadose jedan da iscekuje "This is Enfild klasik" posto je ovako vec vidim Barsu u finalu...E sad zamaptite da ce Ajax ovu Barselonu da oduci od fudbala nadigrace ih nema sumnje...Sto neznaci da Messi opet nece resiti finale ali uzdamo se da ce i Ajax da pogadja...a i da ce Tadic proigrati Messijevski :)

Pobedice Liverpul u revansu sa 4:0..... Videcete..

Kakav bre Pele taj nikad nije igrao u Evropi, plus sto su tad igraci bili takticki i fizicki daleko ispod danasnjeg nivoa. Lako je bilo Peletu... Za mene najdrazi igrac svih vremena je Ronaldinjo samo da je duze trajao, al jbg covek je sve uzeo sto se moze uzeti i smorio se. Zato ako gledamo konstantnost Mesi i CR7 su najbolji svih vremena. Mesi je veci talenat, ali je CR7 najveci primer, sportista, uzor, radnik i golgeter. Mislim da takvih igraca vise nikad nece biti. To su ljudi koji vec deceniju daju prosecno po 50-60 golova po sezoni i tako iz godine u godinu. Naravno Mesi i razigrava i asistira i zato je bolji i sad ima dobru sansu da se izjednaci sa Ronaldom po broju osvojenih LS... Ali ja mislim da nece uspeti. Sto ne znaci da nece vec mozda sledece sezone.

Kakav bre Pele taj nikad nije igrao u Evropi, plus sto su tad igraci bili takticki i fizicki daleko ispod danasnjeg nivoa. Lako je bilo Peletu... Za mene najdrazi igrac svih vremena je Ronaldinjo samo da je duze trajao, al jbg covek je sve uzeo sto se moze uzeti i smorio se. Zato ako gledamo konstantnost Mesi i CR7 su najbolji svih vremena. Mesi je veci talenat, ali je CR7 najveci primer, sportista, uzor, radnik i golgeter. Mislim da takvih igraca vise nikad nece biti. To su ljudi koji vec deceniju daju prosecno po 50-60 golova po sezoni i tako iz godine u godinu. Naravno Mesi i razigrava i asistira i zato je bolji i sad ima dobru sansu da se izjednaci sa Ronaldom po broju osvojenih LS... Ali ja mislim da nece uspeti. Sto ne znaci da nece vec mozda sledece sezone.
pobedice liverpul barsu cetiri nula?

nisi ti normalan

tu je prica kraj

: )) Bravo!

Back