Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Benitez: Liverpool konačno ima izbalansiranu momčad

MENADŽER Liverpoola Rafael Benitez priznao je kako igra Redsa u posljednjem kolu protiv Wigana nije bila impresivna.

Liverpoola je pobijedio 1-0 na gostovanju kod Wigana zahvaljujući fantastičnoj solo akciji i pogotku Yossija Benayouna.

"Ne može se reći kako samo prikazali bogzna kakvu igru, ali kontrolirali smo igru, pogotovo u prvom poluvremenu, i imali smo nekoliko dobrih prilika. U drugom poluvremenu sam uveo Benayouna i Andreja Voronina, želio sam da više držimo loptu u našem posjedu. Pokazali su se kao ključni igrači u našoj pobjedi", ustvrdio je Benitez nakon utakmice te je dodao: "Razlika u odnosu na prošlu sezonu ili dvije je u tome što sada imamo kvalitetne zamjene koje mogu promijeniti tijek utakmice. Momčad je konačno izbalansirana, imao vrlo dobru obranu, ali i napad. "

Totalsport

Reina pet utakmica bez primljenog gola

ŠPANJOLSKI vratar Liverpoola Jose Manuel Reina u posljednjih pet utakmica Premiershipa nije primio niti jedan pogodak.

Reina je u cijelom prvenstvu primio sam dva gola. Oba u prva dva kola (Aston Villa, Chelsea), i oba iz jedanaesterca. Niz od pet utakmica bez primljenog gola prvi je Liverpoolov još nakon sezone 1977/78.

"Jako smo ponosni na taj rekord. Ali, nije to samo moja zasluga, kredit ide na račun cijele momčadi, svi smo zajedno jednako zaslužni za taj učinak", solidarno je rekao Reina.

Totalsport

7889.gif
vs.
52748.gif

03.10.2007. 20:45h, Champions league #2

Pennant ce propusti mec zbog suspenzije...

Reina pet utakmica bez primljenog gola

ŠPANJOLSKI vratar Liverpoola Jose Manuel Reina u posljednjih pet utakmica Premiershipa nije primio niti jedan pogodak.

Reina je u cijelom prvenstvu primio sam dva gola. Oba u prva dva kola (Aston Villa, Chelsea), i oba iz jedanaesterca. Niz od pet utakmica bez primljenog gola prvi je Liverpoolov još nakon sezone 1977/78.

"Jako smo ponosni na taj rekord. Ali, nije to samo moja zasluga, kredit ide na račun cijele momčadi, svi smo zajedno jednako zaslužni za taj učinak", solidarno je rekao Reina.

Totalsport
Tako cemo i posle ove utakmice ostati bez primljenog gola....mislim da ovi mogu da nam posluze za popravljanje gol-razlike....come on,go ahead Liverpool

Džerard automobilom udario dečaka

Kapiten Liverpula Stiven Džerard udario je automobilom 10-godišnjeg dečaka u predgrađu Liverpula, ali je incident prošao bez težih posledica, piše Miror u izdanju od utorka. Incident se dogodio prošle nedelje kada se dečak, kako je izjavio Džerard, "iznenada pojavio sa njegove leve strane". Nezgoda je bila neizbežna. Džerard je dečaku odmah protekao u pomoć a ubrzo su stigla i kola hitne pomoći koja je engleski reprezentativac pozvao.

Lekari su konstatovali višestruki prelom noge ali je dečakov život bio van opasnosti. Džerard je pokazao veliku brigu za dečakovo zdravlje, posećujući ga svakodnevno u bolnici, a porodica dečaka je izjavila da "Džerard nije izlazio iz bolnice dok se mališanovo stanje nije stabilizovalo".

Izvor: B92

Engleski fudbal nebi mogao biti zanimljiv cak i kad bi padalo 15 golova na utakmici.

Kad sam dosao u Ameriku mislio sam da je baseball dosadan. Baseball je najzabavniji sport na svetu u poredjenju sa Engleskim fudbalom.

Back