nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
dobro je,izvukli smo tri boda a oni budjavci iz Londona i dalje tavore. nek ispadnu u drugu ligu,mamicu im skorojevicku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... koja igra promenljivoBenitez: Liverpool konačno ima izbalansiranu momčad...
vs.![]()
![]()
03.10.2007. 20:45h, Champions league #2
Pennant ce propusti mec zbog suspenzije...
Tako cemo i posle ove utakmice ostati bez primljenog gola....mislim da ovi mogu da nam posluze za popravljanje gol-razlike....come on,go ahead LiverpoolReina pet utakmica bez primljenog gola
ŠPANJOLSKI vratar Liverpoola Jose Manuel Reina u posljednjih pet utakmica Premiershipa nije primio niti jedan pogodak.
Reina je u cijelom prvenstvu primio sam dva gola. Oba u prva dva kola (Aston Villa, Chelsea), i oba iz jedanaesterca. Niz od pet utakmica bez primljenog gola prvi je Liverpoolov još nakon sezone 1977/78.
"Jako smo ponosni na taj rekord. Ali, nije to samo moja zasluga, kredit ide na račun cijele momčadi, svi smo zajedno jednako zaslužni za taj učinak", solidarno je rekao Reina.
Totalsport
mislim da ce ovo biti dranje boranije
Evo prošlog vikenda Portsmut i Reding igraše 7:4. Vrlo nezanimljivoKonacno zanimljiva utakmica sa Engleskim timom.
Ne, uopšte. Baš uzivam da gledam kada igrači izvode autBroj golova ne cini utakmicu zanimljivom.
Dešava se nekada(retko) da bude tekma bez golova, a opet da bude zanimljiva. Jedina koja mi pada na pamet je Arsenal - Real Madrid(pre dve sezone na Hajberiju, druga tekma osmine finala)Danas je pao samo 1 gol, a utakmica je bila bas zanimljiva.
Engleski fudbal nebi mogao biti zanimljiv cak i kad bi padalo 15 golova na utakmici.
Kad sam dosao u Ameriku mislio sam da je baseball dosadan. Baseball je najzabavniji sport na svetu u poredjenju sa Engleskim fudbalom.
Potpisujem.Najlepsi fudbal igraju englezi...8-)8)
Kad bi pravio listu koje drzave imaju najlepsi fudbal, Englezi bi bili na 1. mestu ... od pozadi.