Jbg, vodonik ne može u telefon.Treba ukinuti litijum i zameniti ga neškodljivim vodonikom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, vodonik ne može u telefon.Treba ukinuti litijum i zameniti ga neškodljivim vodonikom.
Natrijum jonske baterije mogu, Kinezi ih rade ... već sam napisao.Jbg, vodonik ne može u telefon.
Nisam, ali kad si ti tu znam da nema zime, ne treba nam jači stručnjak.Esi se po tom pitanju konsultovao sa onim tvojim strucljakom?
Moguće je sve. Ja u sve sumnjam i nikome ne verujem ništa. Ne verujem da je vađenje litijuma bezopasno, niti da je opasno koliko dižu paniku ovi dušebrižnici.Natrijum jonske baterije mogu, Kinezi ih rade ... već sam napisao.
Bolje su od litijumskih.
Nešto sumnjam da su oni pored litijuma našli još nešto ... tek ćemo saznati.
Covek je pisao o motorima na vodonik ne o motorima na struju sa natrijum-jonskim baterijama.Natrijumske baterije Kinezi već rade ... gde se vadi litijum ima još koječega.
Ukinuti i izbaciti iz Periodnog sistema elemenata.Treba ukinuti litijum i zameniti ga neškodljivim vodonikom.
Koja struka? Agronomi i meteorolozi,monah iz manastira. Niko zaista strucan nece da prica o katastroficnim ishodima jer ih nema. Vece zagadjene pravi TENT u Obrenovcu,ali treba nam struja pa se cuti.Struka je vec rekla svoje, diptrouteru sendvica.
Litijum iz Periodnog sistema elemenata, Vucica sa Andricevog venca, a tebe sa Krstarice.Ukinuti i izbaciti iz Periodnog sistema elemenata.
Moguće je sve. Ja u sve sumnjam i nikome ne verujem ništa. Ne verujem da je vađenje litijuma bezopasno, niti da je opasno koliko dižu paniku ovi dušebrižnici.

To bi sve dovelo do opšteg procvata. Srbija bi za nanosekundu postala Švajcarska sa luksemburškim platama a i ceo Univerzum bi strelovito krenuo putem napretka i progresa.Litijum iz Periodnog sistema elemenata, Vucica sa Andricevog venca, a tebe sa Krstarice.
Jeste tako, samo do stvarno upotrebljivih natrijumskih baterija može proteći mnogo više vremena nego što se misli: litijumske postoje već decenijama a tek od skora su napravljene takve koje izdrže više ciklusa pražnjenja i punjenja.Natrijumske baterije Kinezi već rade ... gde se vadi litijum ima još koječega.
Inače kolega Sizif voli i da pomalo rekreativno troluje.Jbg, vodonik ne može u telefon.
Oteli mu igračku pa kmeči. Oni doveli Rio Tinto, a ovaj im oteo...
Ljudi sami kažu da bi oni kao građanisti umeli da kopaju litijum tako da bude blagotvoran. Veliki Vođa AV i njegove izjave im samo dođu fin izgovor da se traži priznanje tzv “Kosova” kroz “borbu za zaštitu životne sredine”.
Pogledajte prilog 1586824
To što Mugatu ne prestaje da troluje ne znači da moraš i ti, pogotovo ne na ovako divisive temi na kojoj je polarizacija već dostigla 250% i to o nečemu što ne može a da nema negativnih posledica, bilo ekoloških, bilo u vidu daljeg zaostajanja Srbije, bilo i jedno i drugo.Nisam, ali kad si ti tu znam da nema zime, ne treba nam jači stručnjak.
Deli znanje, ne budi cicija.
Rio Tinto je prvi dovek neko od Đinđićevih saradnika, garantovano za par žvaka, čokoladu za decu i ružu za ženu.Oteli mu igračku pa kmeči. Oni doveli Rio Tinto, a ovaj im oteo...
E, stvarno je pokvaren.
Пун је форум лудих навијача...Izvinjavam se forumasima i forumasicama.
Nisam znao da cu otvaranjem teme da prizovem ludake na istu.
Не мешај бабе и кокошке.Jel ovo na foru "moraš biti kokoška da bi znao šta je jaje"?![]()
Закаснили су попови са литијама против литијума. Народ је сам покренуо масовне протесте, они теку и попови више нису потребни; када је требало да у Ваљеву зазвоне црквена звона, одбили су, међутим устала је Србија и без звоњаве. И ако би се сада појавиле некакве "званичне" литије (не рачунам суботње литије Светог Антонија Булеварског којих btw нешто нема у задње време), то знајте да је само бедан покушај попова да помогну свом Вољеном тако што ће литијама да спрече предстојеће блокаде пруга и путева
Ljudi sami kažu da bi oni kao građanisti umeli da kopaju litijum tako da bude blagotvoran. Veliki Vođa AV i njegove izjave im samo dođu fin izgovor da se traži priznanje tzv “Kosova” kroz “borbu za zaštitu životne sredine”.
A ja se ne raspravljam sa istomišljenicima oko dnevne politike...Ne znam ko je Cuta, ne pratim.
Litujumska ideologija, za ili protiv. Uskoro postaje i religija.Konfuzija je i kod SNSa,pola pola. U principu oni su antiprotivni,protiv zapada,protiv unijacenja,protivnici globalizacije. Ovaj litijum im dodje kao globalisticka ujdurma protiv srpskog naroda. Imace Vucic problema da mu ovo prodje,u stvari najveci izazov do sada.
Rio Tinto je sam po sebi problem. Preko svega ostalog.Posto stalno postavjas tu sliku i tekst koji sam lajkovala, ja sam to protumacila ovako i zato dala reputaciju - Da Vucic (Srbija) nema potencijala da sami kopamo litijum, pa ovi traze i podrzavaju Rio Tinto kao partnera koji bi kopao u Srbiji.
Nista spektakularno znacajno da bi ga topliko potencirao u temi.
Imas pouzdanu informaciju da su bolje te natrijumsko-jonske od litijum-jonskih?Natrijum jonske baterije mogu, Kinezi ih rade ... već sam napisao.
Bolje su od litijumskih.
Nešto sumnjam da su oni pored litijuma našli još nešto ... tek ćemo saznati.
Pa kad jeste, sta onda pises protiv?Rio Tinto je sam po sebi problem. Preko svega ostalog.
Ponudili sponzorstvo FK C.ZVEZDA od 15m.evra,aktuelno je 6m.evra godisnje od GAZPROMa koje istice,navijaci odbili? Delije protiv Vucica,svasta ce tu da bude.Rio Tinto je sam po sebi problem. Preko svega ostalog.