Andrej Bolkonski
Iskusan
- Poruka
- 6.420
Srbi nikada nisu bili neki vernici,i dobri hriscani.Psovka koja se najcesce upotrebljava u srbiji,glasi:J,,,,,,ti boga.!Што мрџинговасте тему, сад убисте ми у појам постове изнад..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi nikada nisu bili neki vernici,i dobri hriscani.Psovka koja se najcesce upotrebljava u srbiji,glasi:J,,,,,,ti boga.!Што мрџинговасте тему, сад убисте ми у појам постове изнад..?
Занимљива опаска, али историја Срба не почиње од 1945те.Srbi nikada nisu bili neki vernici,i dobri hriscani.Psovka koja se najcesce upotrebljava u srbiji,glasi:J,,,,,,ti boga.!
Ja sam i ime tito,pisao malim slovom.Valjda necu jedno izmisljeno nestvarno bice,da pisem velikim.!Занимљива опаска, али историја Срба не почиње од 1945те.
П.С. Реч ''Бог'' се пише великим словом, а Срби углавном псују оног са малим словом.
Па онда живи у матриксу, чим тако реална бића негираш... сам си пао, сам си се убијо...Ja sam i ime tito,pisao malim slovom.Valjda necu jedno izmisljeno nestvarno bice,da pisem velikim.!
Ne znam,sta ti je to,matriks.Kazi to na srpskom,da te ceo svet razume.???Па онда живи у матриксу, чим тако реална бића негираш... сам си пао, сам си се убијо...
Меј- значи може, од глагола may / моћиNe znam,sta ti je to,matriks.Kazi to na srpskom,da te ceo svet razume.???
Мораш боље изучити француску револуцију, а још боље енглеску, да би могла да схватиш са каквом бандом безбожника и сатаниста ми имамо посла. Монархија је штит религије, зато сад имамо сви републике.
Није масонска, јер је краљ ограничио парламент... Наслеђе српске монархије је народно, а не интересно-групационо, тј. органско а не системско.Ako je masonska, kao sto je nasa bila u novijoj istoriji, onda neka hvala.
Pa dobro, nisam ni protiv monarhije striktno, samo smatram da nije neophodna za ocuvanje religije....onolike republike danas narocito na pravoslavnom istoku Evrope, pa ne odustase od svoje religije.Није масонска, јер је краљ ограничио парламент... Наслеђе српске монархије је народно, а не интересно-групационо, тј. органско а не системско.
Чим се парламент осилијо у СХС, масонерија је убила краља у Марсеју, а Србе у Србији бацио у тамницу...
Организовали су масони Лондонски пуч 27ог марта и тим уништили најбољи део Срба и скоро све своје противнике у другим народима краљевства.
Како пишеш Стаљин; малим? Лењин малим?Ja sam i ime tito,pisao malim slovom.Valjda necu jedno izmisljeno nestvarno bice,da pisem velikim.!
Немаш шта да сматраш пре него што се добро упознаш... обезбеди своје ставове о вери, сигурносном тампон зоном која се зове - можда грешим скроз.Pa dobro, nisam ni protiv monarhije striktno, samo smatram da nije neophodna za ocuvanje religije....onolike republike danas narocito na pravoslavnom istoku Evrope, pa ne odustase od svoje religije.
Meni nema potrebe Vladane na to da ukazujes, nisam ja ogrezla i oslepela u mrznji, nego neki drugi.Немаш шта да сматраш пре него што се добро упознаш... обезбеди своје ставове о вери, сигурносном тампон зоном која се зове - можда грешим скроз.
Мораш увек имати отклон од свог виђења, попут ограде у башти, да не би ослепела за сагледавање разлике споља и изнутра.
Монархију сам баталио након пубертета и тзв. одрастања, ал све више долазим на мисао неких умних људи (Срба) да нам нема друге до монархије. И то изборне, апсолутне монархије с правом побуне и "линчовања" монарха. Момчило Селић је у својим књигама наводио пример неких латиноамеричких индиоских племена; ко жели бит поглавица мора голом задњицом сести на ужарену камену плочу. Месецима након тога није у стању "нормално" функционисати, али то је цена власти. Мораш бити спрема жртвовати се да би могао "владати". Мислим да је последњи такав владар којег смо имали био вожд Карађорђе.Pa dobro, nisam ni protiv monarhije striktno, samo smatram da nije neophodna za ocuvanje religije....onolike republike danas narocito na pravoslavnom istoku Evrope, pa ne odustase od svoje religije.
Монархију сам баталио након пубертета и тзв. одрастања, ал све више долазим на мисао неких умних људи (Срба) да нам нема друге до монархије. И то изборне, апсолутне монархије с правом побуне и "линчовања" монарха. Момчило Селић је у својим књигама наводио пример неких латиноамеричких индиоских племена; ко жели бит поглавица мора голом задњицом сести на ужарену камену плочу. Месецима након тога није у стању "нормално" функционисати, али то је цена власти. Мораш бити спрема жртвовати се да би могао "владати". Мислим да је последњи такав владар којег смо имали био вожд Карађорђе.
Слажем се, зато сам и линчовање ставио под наводне знаке. Једноставно ми смо политички незрео народ. Ех да нам је сада један Карађорђе.Takav vladar je vec nesto drugo, samoprekoran.
Medjutim, ipak ne bih volela da se nikad ponovi ubistvo kralja cemu smo ocigledno skloni bili kao monarhija. To je bruka koja se jednom dogadja i posle toga samo prst na celo - koliko smo mi uopste za monarhiju. Jer mi ocigledno da nismo ni za republiku a kamoli za monarhiju.
Слажем се, зато сам и линчовање ставио под наводне знаке. Једноставно ми смо политички незрео народ. Ех да нам је сада један Карађорђе.
Samo cvrsta i mudra ruka.Нажалост, лоша селекција истура лоше људе и зато тонемо. Никако да дођемо до дна.Samo cvrsta i mudra ruka.

Нажалост, лоша селекција истура лоше људе и зато тонемо. Никако да дођемо до дна.
Podignuta krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija
22.06.2020.
Osim toga, protiv njega je podneta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnim okupljanjima
Podgorička policija podnela je krivičnu prijavu protiv mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, kao organizatora javnog okupljanja, zbog kršenja mera Ministarstva zdravlja.
Iz policije navode da se mitropolit Srpske pravoslavne crkve sumnjiči da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.
- On je ovo delo, sumnja se, počinio na način što je organizovao javno okupljanje u pokretu kojem je po procenama policije prisustvovalo oko 8.000 građana što je suprotno meri Ministarstva zdravlja o dozvoljenom broju građana na javnim okupljanjima - saopšteno je iz policije, a prenosi RTCG.
Osim toga, protiv njega je podneta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnim okupljanjima i javnim priredbama.
Неће се смирити олош комунистички док не добију ОНО ШТО ЗАСЛУЖУЈУ....... н е ћ е ...........
....turizam će cvasti.
POPUT AMERIČKIH JEDINICA
Vojska Crne Gore objavila video o obuci specijalnih snaga
Jedan dio oklopnih vozila Crnoj Gori donirale su i Sjedinjene Američke Države i Njemačka
https://avaz.ba/globus/region/577455/vojska-crne-gore-objavila-video-o-obuci-specijalnih-snaga