Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.901
Bez Boga Srbije nema... favorizujem Miloša Bikovića jer je otvoreno govorio o svojoj veri, negde, ne znam kako, koja beše emisija. On ima i bliskog člana porodice koji je sveštenik, sa njim se posavetuje i sl.; Tačno i emituje smirenost, nije najlepši glumac na svetu, ali je lep mimo konvencionalne lepote...
Mi bez Boga, a obožen narod po svemu, samo ovakve stvari možemo da očekujemo. Nama spoljni neprijatelj ne treba, sami smo među sobom neprijatelji!
Moj protest može samo da pređe u molitvu, a da napuštam svoje mesto u porodici, na poslu, da pustim bašta da me čeka... Ne mogu. Nema para, nema sendviča, nema želje za proputovanjem...
Ono za šta sam odgovorna, tome sam i posvećena.
Mi bez Boga, a obožen narod po svemu, samo ovakve stvari možemo da očekujemo. Nama spoljni neprijatelj ne treba, sami smo među sobom neprijatelji!
Bednik. Ja bih ponosno bila bednik. Ne bednica, nego baš ovako kako piše-bednik, ali... neću biti ikad i igde na protestima.Koji bi bedž ponosno nosili na protestima?
Moj protest može samo da pređe u molitvu, a da napuštam svoje mesto u porodici, na poslu, da pustim bašta da me čeka... Ne mogu. Nema para, nema sendviča, nema želje za proputovanjem...
Ono za šta sam odgovorna, tome sam i posvećena.