Liste za odstrel srpskih glumaca

Bez Boga Srbije nema... favorizujem Miloša Bikovića jer je otvoreno govorio o svojoj veri, negde, ne znam kako, koja beše emisija. On ima i bliskog člana porodice koji je sveštenik, sa njim se posavetuje i sl.; Tačno i emituje smirenost, nije najlepši glumac na svetu, ali je lep mimo konvencionalne lepote...
Mi bez Boga, a obožen narod po svemu, samo ovakve stvari možemo da očekujemo. Nama spoljni neprijatelj ne treba, sami smo među sobom neprijatelji!
Koji bi bedž ponosno nosili na protestima?
Bednik. Ja bih ponosno bila bednik. Ne bednica, nego baš ovako kako piše-bednik, ali... neću biti ikad i igde na protestima.
Moj protest može samo da pređe u molitvu, a da napuštam svoje mesto u porodici, na poslu, da pustim bašta da me čeka... Ne mogu. Nema para, nema sendviča, nema želje za proputovanjem...
Ono za šta sam odgovorna, tome sam i posvećena.

NASTAVAK LISTE ZA ODSTREL:

Screenshot_75.jpg

Screenshot_76.jpg

Screenshot_77.jpg

Screenshot_78.jpg

Screenshot_80.jpg

Screenshot_82.jpg

Screenshot_83.jpg

Screenshot_84.jpg

Screenshot_88.jpg

Screenshot_90.jpg

Bez Boga Srbije nema... favorizujem Miloša Bikovića jer je otvoreno govorio o svojoj veri, negde, ne znam kako, koja beše emisija. On ima i bliskog člana porodice koji je sveštenik, sa njim se posavetuje i sl.; Tačno i emituje smirenost, nije najlepši glumac na svetu, ali je lep mimo konvencionalne lepote...
Mi bez Boga, a obožen narod po svemu, samo ovakve stvari možemo da očekujemo. Nama spoljni neprijatelj ne treba, sami smo među sobom neprijatelji!

Bednik. Ja bih ponosno bila bednik. Ne bednica, nego baš ovako kako piše-bednik, ali... neću biti ikad i igde na protestima.
Moj protest može samo da pređe u molitvu, a da napuštam svoje mesto u porodici, na poslu, da pustim bašta da me čeka... Ne mogu. Nema para, nema sendviča, nema želje za proputovanjem...
Ono za šta sam odgovorna, tome sam i posvećena.
Lepojko moja, bas te puuuuuno volim!!

:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2::heart2:

FDU uz glumce: Izuzmite iz svoje arene naše kolege​

Fakultet dramskih umetnosti (FDU) oglasio se povodom napada na glumce poslednjih nedelja, a posebno
zbog pretnji upućenim glumici Tamari Dragičević i izrazio bezrezervnu podršku njoj i njenom suprugu Petru Benčini.

- Fakultet dramskih umetnosti takođe osuđuje, u javnosti, ali i u parlamentu iznete optužbe i uvredljive izjave usmerene
na zajednicu glumica i glumaca koji svojim glasom utiču na razumevanje aktuelnog trenutka u kome su empatija i
uvažavanje najbitnije, ali nažalost sve ređe prisutne vrednosti - navodi se u saopštenju FDU.

Benčina: Policija ne reaguje, sam ću da zaštitim svoju decu

Dodaje se da se Fakultet odlučno protivi i izveštavanju i targetiranju kojem je izložena dramska spisateljica i redovna
profesorka FDU Biljana Srbljanović.

- Zbog svega navedenog, Fakultet dramskih umetnosti apeluje na nadležne organe da hitno postupe u slučaju napada
na porodicu kolege Petra Benčine, ali i na sve aktere na medijskoj i političkoj sceni da iz svojih arena izuzmu naše kolege
koji svojim angažmanom ulažu napore u izgradnju boljeg društva, bez nasilja - poručio je Fakultet dramskih umestnosti.

Tužilaštvo postupa u vezi sa pretnjama glumici Tamari Dragičević

Glumici Tamari Dragičević upućene su pretnje preko društvenih mreža zbog njene podrške protestima protiv nasilja.
U tim porukama spominju se deca bračnog para Dragičević-Benčina, kao i lokacije na kojima se nalaze. Ove pretnje
osudile su mnoge javne ličnosti, glumci i opozicione političke partije.

Ovo je čitavo naše glumište današnjice. Ne znam ko nedostaje... A, možda Milica Milša i kompanija?
Elem;
Bogoboračko je sve to.
Mi ćemo sami da pokušamo da izborimo nešto-a, gde ste Boga smestili, u koji zapećak? Bez Boga ni luk nećemo posaditi pa da nikne.
To su sve svetske igre... i tu Boga nema, to su igre nekih drugih vladara.
Znaju i političari s vlasti na koga da udare, da nije baš na narod koji je ionako već izudaran da ne zna gde bije, ali da se i taj običan narod dodatno zaplaši.

Ovo je čitavo naše glumište današnjice. Ne znam ko nedostaje... A, možda Milica Milša i kompanija?
Elem;
Bogoboračko je sve to.
Mi ćemo sami da pokušamo da izborimo nešto-a, gde ste Boga smestili, u koji zapećak? Bez Boga ni luk nećemo posaditi pa da nikne.
Znaju i političari s vlasti na koga da udare, da nije baš na narod koji je ionako već izudaran da ne zna gde bije, ali da se i taj običan narod malo zaplaši.
kad smo kod Boga ne vidim da se crkva oglašava povodom protesta..ne očekujem da ih podrži nego naprimer da apeluje na smirivanje strasti u društvu, na prestanak govora mržnje na javnoj sceni, da pozove vlast na pomirenje sa opozicionim političkim opcijama umesto targetiranja onih koji protestvuju govorom mržnje

kad smo kod Boga ne vidim da se crkva oglašava povodom protesta..ne očekujem da ih podrži nego naprimer da apeluje na smirivanje strasti u društvu, na prestanak govora mržnje na javnoj sceni, da pozove vlast na pomirenje sa opozicionim političkim opcijama umesto targetiranja onih koji protestvuju govorom mržnje
Kad smo kod Boga... Bog nam je dao i pravila, ali i našu slobodnu volju.

Da iskažem ljubav prema njima-mislim da ne postoji pravilo koje to zabranjuje, ali mi je jasno da je to bogoboračka sila, bogoboračka bitka;
Stvar je slobodne volje. Ako Bog ne brani, ne treba da branim ni ja.
Mogu za njih kao ljude da se pomolim, pa ako sam veliki čovek, moja molitva će...
Oops;
Restart!

šta je bogoboračka bitka i zašto?
Bogoboračko je protiv Boga;
Ljudi se fokusiraju na ovaj ovde, krajnje materijalistički svet koji se vrti oko para, slave, sujete i sl.;
Bave se stvarima "rekla-kazala", uzimaju to k' srcu, to im je važno.
Sve to da se ne uzme u obzir, ipak, sebi smo dužni postaviti pitanje: Ko je osoba koja me na nešto nagovara, motiviše, želi da smo na istoj strani?
Pa...

Poslednja izmena:
Nije se oglasila ni povodom bogohuljenja na gey paradi...

Ne zelim nikome zlo,ali ovo je preteralo svake mere.I nadam se da ce se mete naci na celima svih onih koji su protiv glumaca i koje zele samo dobro svom narodu i sebi.Sram ih bilo,to mogu samo idioti koji su pokupovali diplome.
To što osećaš može da bude ljubav, da ti produži život;
Možemo da se grčimo, da ne, nama se to ne sviđa, da šaljemo poruke u tom duhu...
E, pa, volim, ali... imam ovo gde ne možete doći.

Nama spoljni neprijatelj ne treba, sami smo među sobom neprijatelji!
Kao šolja dobrog čaja
Grad u polju raznih prednosti
To je centar svih sistema
To je magnet, to su radosti

Drago mi je da postoje
Dobri ljudi kao što si ti
Ja u stvari, ne postojim
To su samo gradski talasi

Ref. 4x
Svi mi nekom trebamo
Kako to misliš - mi

(Obojeni program - Kako to mislis - mi)

Elem;
Bogoboračko je sve to.
Znaju i političari s vlasti na koga da udare, da nije baš na narod koji je ionako već izudaran da ne zna gde bije, ali da se i taj običan narod dodatno zaplaši.
Cetkovici.

Back