Liste za odstrel srpskih glumaca

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.674
Nastavlja se progon glumaca koji su podrzali proteste "Srbija protiv nasilja"...

STAVLJANJE METE NA ČELO

Jezivo je šta rade legendama srpskog glumišta: Propagandni snimci izgledaju kao lista za odstrel​

Vučićeve pristalice su na društvenim mrežama počele objavljivati bizaran snimak kojim stavljaju metu na čelo glumcima
koji su podržali proteste "Srbija protiv nasilja".

"Glumci koji su uhlebljeni na projekte Telekoma, odnosno državnom budžetu i privatne kompanije Pink pozivaju na
antidemokratske metode rušenja države i ustavnog poretka te anticivilizacijske i nezakonite akte protiv TV Pink ili
direktno učestvuju u ovakvim činovima", navedeno je.

Screenshot_44.jpg

Screenshot_45.jpg

Screenshot_46.jpg

Nakon ovog skandaloznog uvoda smjenjuju se fotografije glumaca koji se bore za građansku Srbiju. Neki od umjetnika koji su prozvani na ovom snimku su:
Branislav Trifunović, Hana Selimović, Miodrag Dragičević, Vesna Trivalić, Dragan Bjelogrlić, Svetlana Bojković, Gorica Popović, Nikola Đuričko, Tamara
Dragičević, Ammar Mešić, Nataša Ninković, Nikola Kojo, Milan Marić, Sergej Trifunović, Seka Sablić...

Kao što je već poznato, glumci su pre nekoliko dana podneli tužbu protiv Nebojše Bakareca, poslanika SNS-a u Skupštini, koji je objavio kolike honorare im
je navodno isplatio Telekom. Nikola Kojo je za Nova.rs potvrdio i da je tužio ministarku kulture Maju Gojković.

Glumica Tamara Dragičević i njena djeca su nedavno dobili pretnje smrću. Njen suprug, glumac Petar Benčina je za portal Nova.rs izjavio da je slučaj prijavljen,
ali da policija ne reaguje...

Lista za odstrel sa metama na celu:

Screenshot_47.jpg
Screenshot_48.jpg

Screenshot_49.jpg
Screenshot_50.jpg

Screenshot_51.jpg
Screenshot_52.jpg

Screenshot_53.jpg

...//...

Najbolje od Srbije! Ja ove sve glumce volim i želim im da rade svoj posao, da ih gledam još dugo, najduže moguće! I moji ljudi koje lično znam, za dalje ne pišem, ih vole, čak i ako su u toj Naprednoj Stranci.
Bog neka čuva celu Srbiju, pa i naše glumce, ja sredstava da Srbiju branim od nekih drugih Srba nemam! Bog neka nam pomogne da mi, Srbi, ne ratujemo protiv drugih Srba-u Srbiji!

"Politika" samo treba da oprosti glumcima, kao i bilo kojim i kakvim stanovnicima Srbije jer imaju svoje mišljenje, svidelo im se ono ili ne!

Lično sam počela da se zgražavam snimkom na kom AB govori da JEDAN Ivan Ivanović, voditelj, ne može biti lice normalne Srbije... i ne prestajem da se zgražavam do sad.
Jedan Ivan Ivanović je duže sa Srbijom nego jedna AB. Ako ne znamo ko je jedan Ivan Ivanović do sad, svideo nam se ili ne... Ja ne znam šta ćemo dalje. Fuj!

Screenshot_74.jpg

Glumačka organizacija je u postu na društvenim mrežama pozvala građane na akciju pod nazivom:
"Stani uz glumce i prijavi se na spisak za odstrel".

Biković stao uz glumce kojima se crta meta: "Streljajte i mene"

Dragan Bjelogrlić ministarki kulture povodom napada na glumce: "Zašto ćutite, Majo? Šta čekate?"

- Podrži glumce tako što ćes metu staviti na svoj profil (story ili post) i taguj - poziva Glumačka organizacija Srbije.

Ova organizacija i ranije je reagovala na napada na glumce koji su se priključili protestima protiv nasilja, tražeći da
se zaustavi i nasilje upereno protiv glumaca.

Bikovic stao ?

Pogledajte prilog 1358992

Hoce li ovde neko da se urazumi u kakvoj drzavi zivimo ?
Glumci trebaju da budu jos glasniji.
Biković je faca i ne verujem da bi izostao/izbegao da podrži svoje kolege u ovakvoj situaciji.
Čak i njegov lik iz serije, Maraš, sa kojim ga je jedan aktivista identifikovao, bi uradio isto.
Bože sačuvaj, Bože sakloni i opameti ovaj narod!

Glumačka organizacija je u postu na društvenim mrežama pozvala građane na akciju pod nazivom: "Stani uz glumce i prijavi se na spisak za odstrel".

Biković stao uz glumce kojima se crta meta: "Streljajte i mene"

Dragan Bjelogrlić ministarki kulture povodom napada na glumce: "Zašto ćutite, Majo? Šta čekate?"

- Podrži glumce tako što će metu staviti na svoj profil (story ili post) i taguj - poziva Glumačka organizacija Srbije.

Ova organizacija i ranije je reagovala na napada na glumce koji su se priključili protestima protiv nasilja, tražeći da se zaustavi i nasilje upereno protiv glumaca.

Ma da oni su sigurno kod AV-a iz cistog patriotizma ...
Hoce li to djubre podrzati svoje kolege glumce , ima li obraza taj Ristovski ?
ne radi se o patriotizmu nego ima ljudi koji su iskreni vernici kulta ličnosti AV..ne znam da li je dotični jedan od njih ili je tu zbog para a i ne zanima me...njegovo pravo je da se opredeljuje ali stvarno red bi bio da se oglasi povodom targetiranja kolega...

Oni su se prvi dan pohvalili da su se Janko Tipsarević i još neko... jao, da, meni simpatičan iz detinjstva, košarkaš Zoran, kako ono beše- učlanili u stranku.
Ovo je klasično preziranje jer se toliko velikih imena na jednom skupu, tj. nizu skupova pojavilo i oglasilo, ali ne njima niz dlaku, ne kako vole.
To demokratija u koju se kunu?
Pa...
A prozivanje glumaca za zarade je tek ono... krajnje nisko, odvratno, gmizavački.

Back