Lista grafickih kartica i overklokovanje.

AAAAA ne tu SLUCAJNO!!!! Samo cekaj da dodje Masinac pa ce ti kaze kako je "dobra" lol
AAAAAAAAAAAA reakcija mi je ista ko tvoja :D

OK pricekacu tog Masinca...(ko god daje)...jel stvarno nevalja???....ajd dajte preporuke

Usput pitanje...to ispred DDR2 DDR 3 ...jel to se odnosi na ram memoriju???????
E druze ja sam je uzo i grafa nije bash za igrice (nije nikako),vishe ti je za kanzelariju ili nesto tako .tj. neces bas igrati igrice sa njom.Ako ti treba za word i excel slobodno je uzmi al za igre ni slucajno.Nema veze da li je GDDR2 ili GDDR3 ,nikako je ne uzimaj.Ne cini istu gresku ko ja.Veruj mi kajem se sto sam je uzo.Kartica je shit.Bolje uzmi neku 7300GT ili 7600GT 256MB GDDR3.
Ni slucajno nemoj da si uzeo x1550,ni slucajno.

Koju god grafu da uzimash samo gledaj da ima GDDR3 memoriju i bez nje ne uzimaj nista.Koliko vidim max ti je 80e pa sto lepo nebi prodo tu sadasnju sto imash i uzeo neku 8600GT 256MB GDDR3.

PS: Preporuke za x1550 ne postoje

Hvala MasinacCcC.Rekli su mi samo 8600gt,e sada javicu ti koju marku ce staviti,jel problem u oc ako ne stave sonic?Dal cu moci igrati Crysis sa njom?Otprilike koja rez??
Ma nije problem ,al bolje je je ova sonic od Palita.Mocesh da igrash Crysis,al na kojoj res,e to stvarno ne znam jer je nemam a ne znam licno nikog ko je ima.Pretpostavljam da cesh moci na max sa minimum medium detaljima ili high (opet napominjem da nisam siguran)

Back