Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
Sta mislite koja je bolja 8800gt ili famuzna 8800gts 322mb?Dal je izasla kod nas gt?
Bolja je GT ubedljivo... I da...jeste....ali po velikoj...jos uvek...ceni..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite koja je bolja 8800gt ili famuzna 8800gts 322mb?Dal je izasla kod nas gt?
Bolja je GT ubedljivo... I da...jeste....ali po velikoj...jos uvek...ceni..
Pa kolika je ta cena??
Bolje ne diraj nista.Sta ako ti i ta rikne.kad ste vec kod oc, stradala mi graficka nVidia g-force 4 (i tako sam planirao da je menjam)pa dok ne kupim novu smem li da sadasnju integrisanu u compu overklokujem.
Mozeli neko da mi preporuci graficku karticu od nekih 60 - 80 eura...
razmisljam da kupim ATI Radeon X1550 512MB DDR2, ...cini mi se dobra a nije puno love...Hvala unaprijed
Mozeli neko da mi preporuci graficku karticu od nekih 60 - 80 eura...
razmisljam da kupim ATI Radeon X1550 512MB DDR2, ...cini mi se dobra a nije puno love...Hvala unaprijed
AAAAAAAAAAAA reakcija mi je ista ko tvojaAAAAA ne tu SLUCAJNO!!!! Samo cekaj da dodje Masinac pa ce ti kaze kako je "dobra" lol
E druze ja sam je uzo i grafa nije bash za igrice (nije nikako),vishe ti je za kanzelariju ili nesto tako .tj. neces bas igrati igrice sa njom.Ako ti treba za word i excel slobodno je uzmi al za igre ni slucajno.Nema veze da li je GDDR2 ili GDDR3 ,nikako je ne uzimaj.Ne cini istu gresku ko ja.Veruj mi kajem se sto sam je uzo.Kartica je shit.Bolje uzmi neku 7300GT ili 7600GT 256MB GDDR3.OK pricekacu tog Masinca...(ko god daje)...jel stvarno nevalja???....ajd dajte preporuke
Usput pitanje...to ispred DDR2 DDR 3 ...jel to se odnosi na ram memoriju???????
teo sam da pitam vredi li ova grafička išta http://www.buscomp.co.yu/catalogue.php?p=8173 ?
Ako uzimash 8600GT onda uzmi PALIT 8600GT sonic+ 256MB GDDR3,uzgred grafa je odlicnaSta mislite o 8600gt?
teo sam da pitam vredi li ova grafička išta http://www.buscomp.co.yu/catalogue.php?p=8173 ?
Ma nije problem ,al bolje je je ova sonic od Palita.Mocesh da igrash Crysis,al na kojoj res,e to stvarno ne znam jer je nemam a ne znam licno nikog ko je ima.Pretpostavljam da cesh moci na max sa minimum medium detaljima ili high (opet napominjem da nisam siguran)Hvala MasinacCcC.Rekli su mi samo 8600gt,e sada javicu ti koju marku ce staviti,jel problem u oc ako ne stave sonic?Dal cu moci igrati Crysis sa njom?Otprilike koja rez??
E to sam cuo... mislim ono naprave igru koju mogu da teraju quad procesori i 8800ultra sli... ali videcemoBezi od crajsisa ni na mojoj 8800 neradi dobro