MasinacCcC
Primećen član
- Poruka
- 946
Pa da eto bas uvek nosim 120e viska pa ne znam gde da ih potrosimA pouka je i 8600GT,ili HD2600XT cena 120e,šta ćeš manje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da eto bas uvek nosim 120e viska pa ne znam gde da ih potrosimA pouka je i 8600GT,ili HD2600XT cena 120e,šta ćeš manje.
Licno imam 8800 gts i sve igre teram na ultra detaljima+antialiasing+anisotropic ( DIRT , Lost Planet , Bioshock...) . Jedina razlika koju sam primetio izmedju dx9 i dx10 je u malo boljem sencenju i hd osvetljenju nista spektakularno . O da veoma bitna razlika u Bioshock-u izmedju dx9 i dx10 je u planktonima ( kada pogledate kroz prozor u vodu ) WOW . Mislim da neko tu nekog vuche za nos , recimo Microsoft ceo svet![]()
u malo boljem sencenju i hd osvetljenju
Sad u Novembru treba da izadje G92 ( nVidia 8800 GT ) koja ce imati 256 bit 256 MB DDR3 memorije i treba da popuni rupu izmedju 8600 GTS i 8800 GTS... Kartica ce biti PCI-E 2.0 ( to je kao da PCI-E 1.0 radi na brzini 32 X ) i bice bolja od 8800 GTS ali zato je nVidia najavila novu 8800 GTS koja ce imati povecan broj sream procesora za 12 komada..... PCi-E 2.0 je kompatibilan sa PCI-E 1.0 pa ce kartica moci da se ubode u PCI-E 1.0 slot pod uslovom da taj slot moze da obezbodi dovoljno struje....
Cena 8800 GT ce biti neshto preko 200 €
ATI doneo jos malo poboljsanja sa najnovijim hotfix-om za svoje kartice.
Utisci:
Hotfix je *****.
Prilikom instalacije vavlja se windows s nekim prozorom kako se menja neki digitalni potpis i kako taj proizvod (graficka) vise nece biti kompatibilna sa windowsom.E tu sam izabro opciju stop instalation,i ono lepo prekine taj potpis i instalira sve ostalo.
Posle restarta javlja kako nije instaliran Driver za ATI graficku i da se to sve sto pre uradi.
Al su mi ubrzali sve,samo sam potrosio svoje vreme
Ko je radoznao ko ja nek proba,al ja vise necu.
Izlazi tačno 29. oktobra ove godine (Digi-Times) Geforce 8800GT , u dve verzije sa 256 i 512 ddr3 memorije koja će raditi na 900 mHz (efektivno na 1800 mHz) , 256-bitna kartica , G92 kodno ime GPU koji radi na 600mHz , nezvanično radiće sa 112 stream procesora na 1,5Ghz. Cena će biti između 199 i 249 $ . I najavljuju i novo grafično jezgro koje će imati kodno ime G98 ali njegov izlazak nije preciziran.Sad u Novembru treba da izadje G92 ( nVidia 8800 GT ) koja ce imati 256 bit 256 MB DDR3 memorije i treba da popuni rupu izmedju 8600 GTS i 8800 GTS... Kartica ce biti PCI-E 2.0 ( to je kao da PCI-E 1.0 radi na brzini 32 X ) i bice bolja od 8800 GTS ali zato je nVidia najavila novu 8800 GTS koja ce imati povecan broj sream procesora za 12 komada..... PCi-E 2.0 je kompatibilan sa PCI-E 1.0 pa ce kartica moci da se ubode u PCI-E 1.0 slot pod uslovom da taj slot moze da obezbodi dovoljno struje....
Cena 8800 GT ce biti neshto preko 200 €
Ma nisam heto to "Continue Anyway" jer bog zna sta moze biti (tamo pisalo da uredjaj mozda nece raditi).Gde da skinem 7.10 ja imam 7.9?Znam da ne moze al sta kosta probati :-DJoj choveche..... Treba da dash "Continue Anyway" pa da ti instalira driverShta je tebe briga shto ATI driver nema digitalni potpis od Microsofta ??
I instaliraj lepo ovaj najnoviji driver ( Catalist 7.10 ) i nemoj vishe da ga chachaksh poshto na onoj X1550 vishe ubrzanja nemozesh dobiti ni sa jednim driverom.....
Proguglo i kolko vidim diver ce doneti i malo ubrzanje i za ovu moju x1550.Jes jes :-D:-D:-DOnda proguglaj.
Pa pitao sam bas zato sto sam i bio na officijalnom site-u i video da je zadnja verzija 7.9,pa reko gde ima 7.10