Red_Zmaja
Domaćin
- Poruka
- 3.211
Koji firewall je u pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red_Zmaja:Koji firewall je u pitanju?
Red_Zmaja:Nisam nikad petljao s tim Firewallom al to bi trebala da resi neka skriptica koju bi ubacio u init.d ili da dodas komandu za pokretanje tog firewall-a u rc.local...

RiSK:Cekaj bre... pa i firestarter nije firewall nego GUI oko iptablesa...
@nikodim: Pogledaj da taj tvoj firewall nije jos jedan front-end za iptables. Ako jeste, sve sto je potrebno je da ti skripta /etc/init.d/iptables (ili nesto slicno) bude prlikom podizanja sistem pokrenuta sa 'start' opcijom. T.j. podesi run-level. Ovo ce da ti pokrene iptables sa svim 'rules'-ima koje si upotrebio.
p0zz
Red_Zmaja:Ko je rekao da sam ja admin na linuxo.org Admin je tomaja i imao oko 5000 registrovanih korisnika. A coveka sam uputio na linuxo.org zato sto su meni pomogli...pa bato ako neces da citas ja ti sigurno prepricati necu....ne razumem zasto bi ti ja na nesto odgovorio ako vec postoji odgovori ne razumem cemu sve ovo sta nisi zadovoljan linkovima....ili bi nekako odjednom da ti se to znanje ulije sta ne razumem
P.S. Ako sam ja mogao da citam howtos i drugi ljudi citaju ako im treba ne vidim zasto bi ti bio izuzetak...

A mogu da se kladim u sta god hoces da ne bi umeo da setujes IPsec
Red_Zmaja nema pojma, Red_Zmaja nema pojma, Red_Zmaja nema pojma
Red_Zmaja:et ne znam i sta sad?
Red_Zmaja:Shto da se stidim...ja nemam problema...al uvek ce se naci neko ko je juce nesto instalirao i on uvek sve zna a ostali nista...