DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.062
Posle u jeeee jak je Linux, uvek neko drkanje i uvek neki problem, pola vremena covek potrosi na resavanju nekog problema umesto da koristi sistem i da ne razmislja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једном изгубиш цео дан за нешто, идући пут решиш за 5 минута.Posle u jeeee jak je Linux, uvek neko drkanje i uvek neki problem, pola vremena covek potrosi na resavanju nekog problema umesto da koristi sistem i da ne razmislja.
Ne koristim Windows pa sam postedjen od tog maltretiranja.Једном изгубиш цео дан за нешто, идући пут решиш за 5 минута.
Боље и тако него данас Windows 10, сутра 12, прекосутра купи нови компјутер овај ти није подржан.
Или кад ти Windows апдејт сруши цео систем.
И при томе има гомиле некаквих програма који се све посебно плаћају.
Нека хвала.
Коме хоће да му све ради без подешавања нека оде на Windows па кад му неки апдејт направи проблем нека тражи како то да реши.
Окрени обрни не може ништа да ради без грешке.
Мораш и нешто сам да научиш осим ако не желиш да за најмањи проблем носиш у сервис.
Па човек око кола научи сам да поправља да не би носио у сервис. Мора се мало и око компјутера научити.
Шта је био Линукс пре 15 година, сад је још и добар.
Имао је ружан фонт и није био оптимизован за нове лаптопове тј. нове уређаје.Ne koristim Windows pa sam postedjen od tog maltretiranja.
A sto se tice Linuksa pogotovo Ubuntu-a on je mnogo bolji bio pre 15 godina, znam jer sam ga koristio, radio je sasvim korektno.
Posle u jeeee jak je Linux, uvek neko drkanje i uvek neki problem, pola vremena covek potrosi na resavanju nekog problema umesto da koristi sistem i da ne razmislja.
Nema veze ali je lepo radio, jedan od retkih distroa koji je ono bio bez problema.Имао је ружан фонт и није био оптимизован за нове лаптопове тј. нове уређаје.
To mi nije bitno, niti prioritet ali je zato sistem stabilan kao stena.Ово ти је један изглед и то је то. Линукс може да изгледа на 1001 начин.
To mi nije bitno, niti prioritet ali je zato sistem stabilan kao stena.
Moze sve i bolje...najbolji programi se prave za Mac.Али не може софтверски оно што може Windows...
Moze sve i bolje...najbolje programi se prave za Mac.
Sta mislis zasto filmska industrija koristi Macintosh i njihove softvere.
Macintosh ima softvere koje Windows nije ni imao, oni su jaki za office i za igrice.Програми се праве прво за Windows па тек онда јер највећи број људи га користи. То се зове тржиште.
Ima tamnu temu imam vidzete i to puno, ikonice takodje mogu da stvaram, kreiram ali volim cist izgled...ne volim taj windows izgled vec sve koristm preko dock-a ...jedino sto treba da promene fontove da budu razliciti...tu su i dalje uniformisani.
Macintosh ima softvere koje Windows nije ni imao, oni su jaki za office i za igrice.
Koriste profesionalci i onima kojima je to neophodno.И онда тај софтвер користи 12% људи а већина би онда морала да купи читав нови хардвер од једне компаније. Ми Линуксаши смо свесни да смо 2-3% тржишта...![]()
izbacuje mi ovoJeл ради овако ?
nano etc/asound.conf
Сними то у nano едитору. Провери да ли си снимиоdefaults.pcm.card 1
defaults.ctl.card 1
nano etc/asound.conf