- Poruka
- 6.109
i pod kojim userom startujes igre?![]()
Spot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pod kojim userom startujes igre?![]()
Probaj plazmu sa HDD-a…Одушевљен сам са Slackware-ом. Како је брза Плазма на њему чак и у виртуалци.![]()

Probaj plazmu sa HDD-a…![]()
Ne koristis onda. Dosta vuce sa diska, pa to bude jezivo sporo, ko Winfows 10/11Па лаптоп ми и има само HDD. Знаш како лети све на Slackware-у и то на VM-у.![]()

Ne koristis onda. Dosta vuce sa diska, pa to bude jezivo sporo, ko Winfows 10/11![]()
Koristis kako? Koliko stavki u meniju? Koliko imas instaliranih programa?Шта не користим? HDD ми има лаптоп и користио сам Плазму на више дистрибуција. Чак шта више користим Void ми исто има. На Slackware-у све лети. .![]()

Koristis kako? Koliko stavki u meniju? Koliko imas instaliranih programa?![]()

7 minuta aptajmПошто видим да причаш напамет.... Колико програма? Па рецимо доста. Slackware је то.
Компајлирао сам Strawberry малочас...
Pogledajte prilog 1407582

7 minuta aptajm![]()

Sto rebutujes Linux?Зато што сам ребутовао систем... Кристална куглу следећи пут понеси..![]()

Sto rebutujes Linux?![]()

I ti kao koristis to?То је снимак одмах након инсталације кад сам урадио први slackpkg upgrade![]()

I ti kao koristis to?![]()

ma batali te fore sa virtual box-em. Tu drzim Solaris,Windows i poneki BSD ...Ма не тролујеш уопште само зато што не волиш Плазму а код Slackware-a Plasma ти је примарни десктоп док GNOME-a нема уопште... Да сам ставио XFCE ништа не би рекао...
Да не споменем што Плазму имам и даље на Void-y а имао сам је и на KaOS-у и Mageia-и знам тачно како ради под разним дистрибуцијама у VM-у на две језгра и кажем овде ЛЕТИ дословно. Брже је него на Void-у.
m
Pogledajte prilog 1408118

ma batali te fore sa virtual box-em. Tu drzim Solaris,Windows i poneki BSD ...![]()

Rešio sam da instaliram Debian (xfce) na sporednu mašinu.
Pošto će to ćale uglavnom čačkati interesuje me da li može da se instalira Gnome Store ili Discover sa punom podrškom za flatpack i snap (i kako)?
Negde na forumu sam naleteo na topic gde ljudi kažu da im izbacuje grešku u kojoj traži instalacioni disk prilikom instalacija programa preko paket menadžera.
Iskreno mrsko mi je da se cimam oko rešavanja tog problema, ne mogu da vičem na matorog kao on na mene dok držim lampu ispod haube![]()
Probao na brzinu, instalirao Gnome Store koji je poluprazan, nema ni FF.Пробај Pepermint. Он ти је Debian и имаш тамо све лепо...
Probao na brzinu, instalirao Gnome Store koji je poluprazan, nema ni FF.
Zato pitam za podršku za snap i flatpack.
Snaćiću se već.
Nakon čega je terminal počeo da učitava u beskonačnost u potrazi za repoom.
Nakon čega je terminal počeo da učitava u beskonačnost u potrazi za repoom.
Којим ? Мени су апдејти увек били проблем.Одушевљен сам са Slackware-ом. Како је брза Плазма на њему чак и у виртуалци.![]()