bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
evo jedne neobicne distre iz Rusije, staticki sve linkovano...
Static Linux
Static Linux
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Windows XP je radio i u 256MiB. Nego skini RedHat 9, i sve iz 2001.-2003. radice. Fora je da je sa prelaskom na 64 bita, sve skocilo duplo naglo.Покушао сам да инсталирам Alpine na 1GB. Инсталирао xorg, feh, openbox, sakura, tint2, htop, neofetch и pcmanfm. Нажалост није могао да стане ни један browser aли на 2GB меморије би стао глат. Толики је мали дистро... Идеалан дистро за стари лаптоп са 40GB HDD. Како би се тамо башкарио. Меморије ко кућа...![]()
Windows XP je radio i u 256MiB. Nego skini RedHat 9, i sve iz 2001.-2003. radice. Fora je da je sa prelaskom na 64 bita, sve skocilo duplo naglo.

Koristi kompjuterske, ne telefonske izraze, da se razumemo... dakle hdd 1GB. Onda ce ti trebati slackware iz 1997.На 1GB интерне меморије. Не RAM-a.![]()
Koristi kompjuterske, ne telefonske izraze, da se razumemo... dakle hdd 1GB. Onda ce ti trebati slackware iz 1997.
I eto ti sad, novi Manjaro update, i nece jer jdk-openjdk ima konflikt. I sad prosto reinstaliras jdk-openjdk, koji ce automatski
da povuce novu verziju, pa ponovis update Kolko njih zna to da uradi?

firefox
![]()
program za catovanje (na slici mozete da vidite koje sve vrste chata podrzava)
![]()
sto ti je rezolucija tako mala?
Mozes i windows da skinujes...Razliciti su ukusi. A i u ostalom, izgled na linux distribucijama mozes u par klika da namestis kako tebi odgovara dok na windowsu ne mozes. Ako zelis da diskutujes o linuxu/ubuntu koristi temu "moj ubuntu", a ova tema sluzi za uputstva.
Edit: Na sledecem linku su prikazane neke mogucnosti. Softerskih ogranicenja nema, samo pustis masti na volju i eto
http://storecrowd.com/blog/linux-themes/
Jbg, videh da je svez a nije...Пост из 2009. Тад смо још користили 4:3 мониторе.![]()
Mozes i windows da skinujes...
Dobra rezolucija.Siduction је дистрибуција базирана на Debian Sid-у (unstable,rolllig) са укљученом њиховом додатно репозоторијом са поправке и додатне пакет. Одличан дистро нарочито ако тражите Debian Rolling а да буде лакши.
Репозиторије су подељене у три класе
1. debian.list где се налази само Debian Unstable + коментаран еxperimental
2. fixes.list - њихова репозиторија које садрже поправке багове
3. extra.list - додатни пакети дистрибуције где се на пример налази њихов кернел.
Pogledajte prilog 1442828
Gde je krstarica tu?Па то ми је резолуција од лаптопа...
Pogledajte prilog 1446153
Gde je krstarica tu?
Kad je oovo postovano?sto ti je rezolucija tako mala?

Nego da te pitam,nisam ranije imao problema sa apgrejtom.Nesto mi ne da da apgrejtujem Ubuntu 20.04 na 22.04,a ranije nije bilo problema.Probao sammnostvo predloga sa pretrabe i klipova,ali nista.Pre mi je se sam nudio apgrejt sa 20.04 na 22.04.Bez 21.04 i 21.10