novajlija34
Zainteresovan član
- Poruka
- 158
Kako da omogućim Floating Panel?
Kada uđem u Edit mode nemam tu opciju.
U pitanju je verzija 5.24.7
Ili je to samo dostupno na 5.25 verziji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada uđem u Edit mode nemam tu opciju.
U pitanju je verzija 5.24.7
Ili je to samo dostupno na 5.25 verziji?

Kao što rekoh nemam tu opciju.
Nema je ni na jednoj preinstaliranoj temi![]()
KDE je opet mess, ne mogu da pomerim na desnu stranu tray ikone, datum i ostalo, zalepilo se na levo, pomerim na desno, pa se vrati...
Sad sam na Gnometu, KDE mi je useless na Wayland jer nema remote desktop.Можеш. Имаш spacer између...

Besplatno je za licnu upotrebu na do 5 masina, ili vise, ako si clan zajednice, nemoj da tripujes...Da li zaista traže nadogradnju na Pro da bih ažurirao određene stvari ili mi se čini?
Ako je tako Ubuntu i svi derivati automatski postaju veliki NO za mene.
Shvatam da ih finansira privatna kompanija ali opet...
Pogledajte prilog 1435841
Da li zaista traže nadogradnju na Pro da bih ažurirao određene stvari ili mi se čini?
Ako je tako Ubuntu i svi derivati automatski postaju veliki NO za mene.
Shvatam da ih finansira privatna kompanija ali opet...
Pogledajte prilog 1435841
Pa da, cim su paketi held back, to znaci da ima nesto instalirano, sto zavisi od tih verzija, a moze da se polomi, ukoliko ih apdejt pregazi.пошто видим да користиш бекпортове

Da, al ne mozes da vuces novije pakete. Ne mozes ni na ovim drugim... samo security apdejte. E tu onda upada snap, koji je resio tajUbuntu LTS je sasvi dobar i siguran OS.
Pa da, cim su paketi held back, to znaci da ima nesto instalirano, sto zavisi od tih verzija, a moze da se polomi, ukoliko ih apdejt pregazi.
Sad treba da ide da vidi sta bi sve polomio, pa da apdejtuje i to, u paketu, sto je najtmer na UBuntu, pa sam zbog toga presao na Manjaro![]()

Snap je dosao ranije u paketima i to je veom dobra stvar.Da, al ne mozes da vuces novije pakete. Ne mozes ni na ovim drugim... samo security apdejte. E tu onda upada snap, koji je resio taj
problem. Da je snap postojao 2014. mozda ne bih prelazio na Manjaro...

Spiral Linux, u osnovi čist Debian.

Mozes na bilo koji distro da stavis bilo koji kernel. Cak i direktno iz Linusovog git repoa. Ali moras sam da iskompajliras...Mageia 9 ладно у backport-у тера до linux 6.5. Има и steam у репоу. Али urpmi како је брз сунце ти увек ме изненади којом брзином се инсталирају пакети с њим...![]()
Mozes na bilo koji distro da stavis bilo koji kernel. Cak i direktno iz Linusovog git repoa. Ali moras sam da iskompajliras...