LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala vam,na komentarima :roll:
Cula sam pesmu By Myself(dobra je),One step closer,Points of Authority,mada ne znam,meni se Meteora jako svidja,ali kako bilo poslusacu vas savet
Jer ima negde na internetu da se free skinu njihove pesme?Za sada sam uspela da skinem samo cetiri

Moony Angel:
Ne znam da li da se vratim slusanju LP-a. Posle onoga sa Jay Z-em UZASNO su me razocarali, i bilo mi je straaasno tesko da ih ostavim... kupicu novi album, kad god da izadje, ali da li cu ga preslusati samo jednom, tek da vidim sta je grupa koju sam obozavala skoro 3 godine uradila, ili cu im se vratiti... Iskreno-nEmAm pOjMa :(

A sta ako ti se album svidi, sigurno ga neces tek tako zanemariti. Inace, ja nikada nisam slusala JayZa, ali nisam imala nista protiv njega. Meni je spoj LP/JauZ sasvim prihvatljiv...

Ako je za utehu, nece oni vecno raditi s njim...ali i ako jos sa nekim budu hteli da saradjuju, to je njihova zelja, ipak mi treba da ostanemo verni obozavaoci i podrzavamo ih u svemu (ipak su oni tu zbog nas, koliko i mi zbog njih...)

LPhoklica:
Moony Angel:
Ne znam da li da se vratim slusanju LP-a. Posle onoga sa Jay Z-em UZASNO su me razocarali, i bilo mi je straaasno tesko da ih ostavim... kupicu novi album, kad god da izadje, ali da li cu ga preslusati samo jednom, tek da vidim sta je grupa koju sam obozavala skoro 3 godine uradila, ili cu im se vratiti... Iskreno-nEmAm pOjMa :(

A sta ako ti se album svidi, sigurno ga neces tek tako zanemariti. Inace, ja nikada nisam slusala JayZa, ali nisam imala nista protiv njega. Meni je spoj LP/JauZ sasvim prihvatljiv...

Ako je za utehu, nece oni vecno raditi s njim...ali i ako jos sa nekim budu hteli da saradjuju, to je njihova zelja, ipak mi treba da ostanemo verni obozavaoci i podrzavamo ih u svemu (ipak su oni tu zbog nas, koliko i mi zbog njih...)

Mislim da je ovo the best objasnjenje :D

ovo je bio oooooooocajan komentar...imas li ti mozak uopste??? Prihvatljivo ti ovo sr.anje sa Zijem? Kako glupih ljudi ima, ne mogu da verujem..."Mi smo tu zbog njih, koliko i oni zbog nas"??? Sta, ja sad treba da im se klanjam, da slusam svako sr.anje koje oni izbace...???? razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas gluposti...

dkole:
ovo je bio oooooooocajan komentar...imas li ti mozak uopste??? Prihvatljivo ti ovo sr.anje sa Zijem? Kako glupih ljudi ima, ne mogu da verujem..."Mi smo tu zbog njih, koliko i oni zbog nas"??? Sta, ja sad treba da im se klanjam, da slusam svako sr.anje koje oni izbace...???? razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas gluposti...

Daj sta ti je?Devojka je samo rekla sta misli,a ti se odmah treskas...Ako se tebi ne svidja ne mora da znaci i da se drugima ne svidja.Boze :roll: pa valjda svako ima pravo na svoj ukus
"Kako glupih ljudi ima, ne mogu da verujem"
"imas li ti mozak uopste"
Komentari su ti za medalju! :roll:

Ma meni je LP oduvijek bio najdrazi band, loodim za njima, ali pored njih slusam: Nirvanu, Guns n' Roses, Alice In Chains, Pearl Jam, Iron Maiden, Nightwish + jos mnogo toga, nego da ne nabrajam vise. Cini mi se da se u ove nabrojene bandove bas i ne uklapa Jay-Z. Lp-hoklice, svejedno, hvala puno, ali ja jednostavno to ne mogu da prihvatim. Mislim, rapp je jedna od vrsta muzike koje najvise prezirem. Jedino mogu da podnesem Mikeovo rappovanje, ali to je nesto sasvim drugo. PoZzZ za sve :D

dkole:
Kako glupih ljudi ima, ne mogu da verujem..."Mi smo tu zbog njih, koliko i oni zbog nas"??

ah, kad svakome moram da objasnjavam :roll:

*Ako ih sada ne podrzimo, posle samo jedne (prave) saradnje, onda nikada i nismo bili njihovi obozavaoci*

Ako u ovome ima nesto glupo, onda nemoj ni da ih slusas, baci njihove CDove i zaboravi ih...

• Podržavam
Reactions: DJM
Pazi, ja necu da ih podrzavam u pravljenju gluposti, to nikako...svako je podlozan kritici, zasto ne bi bili i oni?? mogu otvoreno da kazem kad mi se nesto ne svidja...a to da cu da bacim njihove albume...nikako...ne bih prestao da slusam Hybrid Theory ni kada bi sutra izbacili mash-up sa Britney Spears...cak i Metallica ima fanove koji se dele ne grupu do neke godine, kada su postali komercijala, i ove novije koji mogu sa tim da zive...zasto slicno ne bi bilo sa LP? Samo sto je njihovo zlatno doba prekratko trajalo...nadam se da je Collision Course samo kratak period krize, da ce se sledecim albumom vratiti na stare staze... :roll:

Hello!Evo i mene posle toliko vremena :lol: Vidim da uveliko raspravljate o saradnji sa Jay Z-ijem,pa i ja da se malo ukljucim.Mislim da oni koji ih ne podrzavaju ne znaci da nisu fanovi!Ja sam njihov veeelikiii fan ali ovo mi se bas i ne svidja.To ne znaci da treba da prestanemo da ih slusamo.Pre svega to je bilo uradjeno zbog neke emisije na MTV-u i nisu ni planirali da to izdaju kao CD,ali tako je ispalo.Jos malo da se strpimo i opet cemo uzivati u starom dobrom zvuku LP-a! 8) Pozz svima!!!!

e kakvi su sve komentari stigli.... ajmo ovako....biti fan ne znaci da mi moramo da obozavamo sve sto oni urade ili da nam se svidi svaka pesma. nama se svidjaju oni kao grupa, pronasli smo se u tekstovima, muzici ili nesto slicno. nema to veze sa tim obaveznim i neprestalnim obozavanjem svega sto naprave. a to da njih ne zanimaju pare. sve se radi za pare! da njima ne trebaju pare i da ih one ne zanimaju oni bi sedeli kuci i blejeli u tv. ne kazem da oni ne vole ono sto rade samo da pare tu imaju veliku ulogu. to ako su imali jedan kiks sa jay z-em ne znaci da nisu i dalje kvalitetni i da imaju dobre pesme. ko zna mozda ce njihov novi album biti fenomenalan. mozda nece. ali oni ne zive za nas, ne znaju cak ni da postojimo. oni ce i dalje imati svoje fanove, neke nove kojima se svidelo to sto su sada uradili ili stare kojima to ne smeta, ne svidja im se i ne slusaju ali se prave toliku frku. a verovatno ce vremenom izgubiti neke od onih prvih koji su sa njima od pocetka...sve se menja i nista ne traje zauvek

be_what_u_wanna_be:
e kakvi su sve komentari stigli.... ajmo ovako....biti fan ne znaci da mi moramo da obozavamo sve sto oni urade ili da nam se svidi svaka pesma. nama se svidjaju oni kao grupa, pronasli smo se u tekstovima, muzici ili nesto slicno. nema to veze sa tim obaveznim i neprestalnim obozavanjem svega sto naprave. a to da njih ne zanimaju pare. sve se radi za pare! da njima ne trebaju pare i da ih one ne zanimaju oni bi sedeli kuci i blejeli u tv. ne kazem da oni ne vole ono sto rade samo da pare tu imaju veliku ulogu. to ako su imali jedan kiks sa jay z-em ne znaci da nisu i dalje kvalitetni i da imaju dobre pesme. ko zna mozda ce njihov novi album biti fenomenalan. mozda nece. ali oni ne zive za nas, ne znaju cak ni da postojimo. oni ce i dalje imati svoje fanove, neke nove kojima se svidelo to sto su sada uradili ili stare kojima to ne smeta, ne svidja im se i ne slusaju ali se prave toliku frku. a verovatno ce vremenom izgubiti neke od onih prvih koji su sa njima od pocetka...sve se menja i nista ne traje zauvek

Ovo prvi put čujem.

CobRa-SiC-:
be_what_u_wanna_be:
e da njima ne trebaju pare i da ih one ne zanimaju oni bi sedeli kuci i blejeli u tv. ne kazem da oni ne vole ono sto rade samo da pare tu imaju veliku ulogu.

Ovo prvi put čujem.
Prvi put čuješ da neko zapravo želi da naplati svoj uloženi trud? :?
Pa šta je tu čudno?
Oni jesu talenti i sigurna sam da vole to što rade, pa kad mogu što za to da ne dobijaju pare?

be_what_u_wanna_be:

bravo...jako lepo sroceno...realnost je surova, ali takva jeste...imam samo jednu ispravku...da ne rade za pare, ne bi sedeli kuci...da ne rade za pare, radili bi ovo sto sada rade...po tome se razlikuju od ostalih...vole svoj posao i muziku...i, iako to ne zvuci istinito, stalo im je do fanova...napr. 2002. su imali Euro tour samo za clanove LP Underground, njihovog fan-klana...besplatno, naravno...njima naravno nije stalo do pojedinaca, ali vade racuna o ljudima koji ih vole...svi clanovi benda jednom mesecno dodju na neki chat, i chatuju sa ljudima...a to ne moraju da rade...i ne rade to zato sto im pise u ugovoru...a to za prolaznost fanova...lepo si to rekla...cak, necete verovati koju popularnost je Collision Course postigao u USA...neverovatnu...ljudi se odusevljavaju, i stvar zbog koje me dusa boli je to sto se Mike i ostali odusevljavaju zajedno sa njima...barem da su rekli, kao sa Reanimmation da se nece svideti odredjenom krugu ljudi, oni se uopste ne izvinjavaju...i ono sto me najvise nervira, POJAVLJUJU SE KLINCI KOJI POCINJU SADA DA SE LOZE NA LP, KADA SU CULI NUMB ENCORE, A ZA HYBRID THEORY NISU NI CULI...e, to je problem...

dkole:
POJAVLJUJU SE KLINCI KOJI POCINJU SADA DA SE LOZE NA LP, KADA SU CULI NUMB ENCORE, A ZA HYBRID THEORY NISU NI CULI...e, to je problem...
km km...ja u tome ne vidim nikakav problem.
Evo ja sam pocela da ih slušam (tek) od meteore, i mogu da se pohvalim da sam njihov obožavatelj. Uživam slušajući oba albuma i o njima mogu reći samo dobro.
Ako nekoga zaista zanimaju odslušaće i predhodni album, svideće im se, ili ne... Nije mi jasno zašto bi novi fanovi bili problem, njima, LPu je cilj da privuku novu publiku, a staru zadrže.
Razumem to da može da nervira, kad neki koji ne znaju mnogo, kažu *e ja slušam LP*, a nisu čuli sve njihove pesme, ali bez obzira na to, ovi klinci jesu dobra stvar. :wink:

LPhoklica:
dkole:
POJAVLJUJU SE KLINCI KOJI POCINJU SADA DA SE LOZE NA LP, KADA SU CULI NUMB ENCORE, A ZA HYBRID THEORY NISU NI CULI...e, to je problem...
km km...ja u tome ne vidim nikakav problem.
Evo ja sam pocela da ih slušam (tek) od meteore, i mogu da se pohvalim da sam njihov obožavatelj. Uživam slušajući oba albuma i o njima mogu reći samo dobro.
Ako nekoga zaista zanimaju odslušaće i predhodni album, svideće im se, ili ne... Nije mi jasno zašto bi novi fanovi bili problem, njima, LPu je cilj da privuku novu publiku, a staru zadrže.
Razumem to da može da nervira, kad neki koji ne znaju mnogo, kažu *e ja slušam LP*, a nisu čuli sve njihove pesme, ali bez obzira na to, ovi klinci jesu dobra stvar. :wink:
E jbg, i meni malo to smeta, priznajem, imam jednu drugaricu koja inace slusa iskljucivo narodnjake,a svaki put kad pomenem LP, ona meni kao nesto ubaci bezveze u razgovoru i kaze a FAINT, A da, imaju dobre pesme, i samo mi navede te komercijalne pesme...meni to smeta cisto zato sto ne volim kad neko umislja da je fan samo ako zna te pesme sto se vrte na MTV-u...mislim ako zelis da budes fan, moras se zanimati vise za bend, i zaista mi je drago sto ovde ima vas koji se dobro razumete, sto ste culi dosta toga i van tih komercijalnih pesama...mislim ja od LP volim i te pesme, ali kazem da sam fan jer volim i sve ostale//....peace

LPhoklica:
CobRa-SiC-:
be_what_u_wanna_be:
e da njima ne trebaju pare i da ih one ne zanimaju oni bi sedeli kuci i blejeli u tv. ne kazem da oni ne vole ono sto rade samo da pare tu imaju veliku ulogu.

Ovo prvi put čujem.
Prvi put čuješ da neko zapravo želi da naplati svoj uloženi trud? :?
Pa šta je tu čudno?
Oni jesu talenti i sigurna sam da vole to što rade, pa kad mogu što za to da ne dobijaju pare?

Malo sam omašio sa podebljavanjem.

Pre su svi tvrdili da biti pravi LP fan znači voleti sve njihove pesme, da u slučaju LPa pare stoje na poslednjam mestu...

Stvar je u tome što mnogi budući fanovi mogu steći pogrešan utisak o Linkinu kada čuju Collision, neznajući da on nema veze sa njihovom pravom muzikom. Plašim se da jednostavno ne okrenu leđa njima, ili možda ono što je mnogo gore, a to je da im se taj album čak dopadne. :shock:
Ako neko sada počne slušati LP, prvo na što će nabasati jeste upravo taj feat. sa JayZ-om. Jer jeli, to je on o što se sada reklamira. Kada uđete u prodavnicu šta ćete prvo naći? Hybrid Theory? Malo sutra, taj sveti gral Linkin muzike teže je nabaviti nego i jedan drugi njihov album. I Meteora je nekada punila prodavnice širom sveta, pa nije ni čudo što je HT praktično isčeznuo. Ali naravno, meteora je bila dosledni naslednik Hybrid-a, pa o tome i netreba previše polemisati.
Ali znate šta, tome su najviše krivi i sami oni. O Collision-u pričaju na sav glas, objavljuju neke statistike o stotinama hiljada prodatih primeraka, mislim.... pogledajte samo oficijalni sajt.... "enter Linkin Park, enter LPJZ"?! Pa koji je to k..... I sad, kako biti smiren i gledati to sve sa strane? A lepo je sve to izračunato. Fanovi Linkina + fanovi Jay-Za, - svi kupuju album = dupla zarada. It's simple as that. :evil:

Ajde bre, necemo valjda sve to dozivljavati na takav nacin.... Pa bre ovo nije njihov nov album, ovo je samo zaj. album sa Jay Z...napravice oni nesto novo, mislim mi koji smo stari fanovi, nama je vec dokazano da oni umeju da naprave dobre stvari, znaci, bice bolje, pa ne mislite valjda da ce opet izdati nesto sa Jay Z., a ocigledno je da im je on i dobar prijatelj,,,,,...... ma samo se ne nervirajte, porucujem da oni sto su skoro poceli sa LP, culi NUMB ENCORE, da odslusaju stare pesme sa hybrida i meteore, pa ako im se to svidi krenite , postanie fanovi, a vi koji znate vec te stare, probajte da nadjete neke jos starije od gray daze ili sl, pa slusajte opet i opet hybrid, a ako vam se toliko ne slusa collision, iskulirajte, menjajte kanal kad se pojavi :-)

E nemoj ti "deciji bend", to bas vredja,mislim ja za takve smatram Britney i ostalu takvu ekipu, obicno se klinci pale na takvu muziku, a sve fanove koje ja znam su normalne osobe, a i za ove sa foruma imam takav utisak... Jesu postali komercijala, ali nije sve komercijalno,...... Sumnjam da deca" uopste mogu shvatiti tekstove linkin parka, dok se mi ostali fanovi pronalazimo u tim realnim tekstovima i recima.

DabaMAN:
A vidim ti i dalje nastavljaš da zayebavaš ljude ko i obično. Kad nameravaš da promeniš forum? :)

Ah... teshko je ne zezati vas kad se tako ponashate.

Na postavljeno pitanje... pa verovatno kad me totalno (do)smorite sa nightfishom, onim tenkreom azrom, hevi metal dinosaurusima, pozerskim numetal-om, nacistichkim moderatorima... mogao bih do besvesti.

p/s josh se drzim.

Chester girl:
E nemoj ti "deciji bend", to bas vredja,mislim ja za takve smatram Britney i ostalu takvu ekipu, obicno se klinci pale na takvu muziku, a sve fanove koje ja znam su normalne osobe, a i za ove sa foruma imam takav utisak... Jesu postali komercijala, ali nije sve komercijalno,...... Sumnjam da deca" uopste mogu shvatiti tekstove linkin parka, dok se mi ostali fanovi pronalazimo u tim realnim tekstovima i recima.

Chek, chek... ti si 89'.
What's your point? Ti se dete.

Back