E, hvala ti na ovim recima, znace puno u ovim teskim trenucima...kao sto vidis po postovima, nekada nas je ovde bilo i preko 10...nas 6-7 stalnih clanova plus gosti...medjutim, usled skorasnjih dogadjaja, ostali smo samo Daba i ja...bilo bi lepo da nam se i ti pridruzis, a ja dajem obecanje da necu ostaviti ovu sobu, pa makar ja sam pisao sve...tebi savet...prvo treba da preslusas, ako vec nisi, sve zvanicne albume...a onda da se bacis na download retkih stvari...sto u principu i nije vazno, bitno je koliko ih volis...evo, ja sam naprimer, danas slusao
Crawling, i onaj zvuk vode koja otice na pocetku, i prvi taktovi...najezim se isto kao i kad sam prvi put cuo tu pesmu...neverovatno...i tako svaki dan, nedelje...nalozim se po milioniti put na jednu pesmu i slusam je ceo dan...e to znaci biti zaludjen...voleo bih da ostanes sa nama...
jedna novost...objavljen je intervju pre jedno nedelju dana sa sefom izdavacke kuce za koju radi lp...rekao je da ocekuje novi album do kraja godine...suprotno onome sto su oni najavljivali...mozda je ovo iznenadjenje...