- Poruka
- 4.765
ne volim linkin park.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sun, 20 Jan
Festhalle
Frankfurt, Germany
Presale – Nov 1 at 9am // Public onsale – Nov 2 at 9am
Pozdrav svima, verovatno ste svi koji citate ovo culi za bend pod imenom Linkin Park. Mala je verovatnotja da tje oni dotji u nashu zemlju, ali ja sam napravio online peticiju u nadi da ipak neshto mozemo uciniti, zato molim sve ljude koji slushaju Linkin Park i one koji ne slushaju, da potpishu ovu online peticiju. Nadamo se da tjemo sakupiti mnogo potpisa i bar nekim procentom uvetjati shansu da ovaj bend dodje u nashu zemlju. Zahvaljujem se svima koji su glasali i koji su stali za nas. Hvala
Evo i linka:
www.petitiononline.com/lpserbia/petition.html
Pozdrav svima, verovatno ste svi koji citate ovo culi za bend pod imenom Linkin Park. Mala je verovatnotja da tje oni dotji u nashu zemlju, ali ja sam napravio online peticiju u nadi da ipak neshto mozemo uciniti, zato molim sve ljude koji slushaju Linkin Park i one koji ne slushaju, da potpishu ovu online peticiju. Nadamo se da tjemo sakupiti mnogo potpisa i bar nekim procentom uvetjati shansu da ovaj bend dodje u nashu zemlju. Zahvaljujem se svima koji su glasali i koji su stali za nas. Hvala
Evo i linka:
www.petitiononline.com/lpserbia/petition.html
Da li ih neko sluša? Ja sam pre neki dan kupila Minutes To Midnight i Hybrid Theory. Mnogo mi se dopada njihov stil muzike, stvarno je extra.
Izvinjavam se ako je ovo ponovljeno.
Nema veze. Linkin Park... Pa, saradjivala sam na njima. Napisala sam im neke hitove, malo sam i kompomnovala radila aranzmane. Neke deonice sam im i otpevala.Problem je nastao jer su se Cester i Majk posvadjali zbog mene. Izgleda da su se palili na mene. Ja sam tada ogranicila svoje druzenje sa njima. Ipak, meni je muzika pre svega u zivotu. 8)
najbolji album ikada,
ostali su samo varijacije na temu kojoj kvalitet vremenom opada
i, za razliku od pulike, oni ne mrdaju sa mjesta po pitanju tema koje obradjuju tako da sa odrastanjem ne mozes nego ostaviti ih iza ledja