LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i jos nesto...

Nema smisla da se svadjamo medjusobno, jer nam je svima zajednicko da volimo njihovu muziku. To sto svako ima svoj uvid sta znaci biti LP fan, to je njegova stvar. Da vam kazem nesto, biti njihov fan nije onaj koji samo zna sve njihove pesme ili biografiju, a pogotovo ne onaj koji odslusa samo one nove pesme i krene dalje, jer su mu iste dosadile. Biti fan znaci voliti njihovu muziku, razumeti je. Ako je tako, te pesme nikad nece dosaditi.. Slazem se da treba cuti sve jer cete tako u njima videti smisao njihove muzike, uvek cete cuti nesto novo, prosiriti svoje vidike. Ja sam svaku njihovu pesmu koju imam cuo ni sam neznam koliko puta, i slusacu ih i dalje. Narvno nisam cuo sve pesme koje imaju, ali se nadam da hocu, pre nego sto izdaju novi album. Hibrid Theory EP nemam, jer ga nigde nisam uspeo naci, vec imam neke pesme na Mp3-u. Stoga nisam znao za Tecnique niti Part of Me, ali nikad nije kasno da se otkrije nesto novo, sto sam i sam saznao . Takodje cu probati i da nadjem starije pesme, da idem "dublje" kao sto to s pravom kaze Chester Girl.
Linkin Park slusam od sedmog razreda osnovne, znaci vec pet godina. Od kada sam prvi put cuo, tj odledao spot One step closer, znao sam da je njihova muzika deo mene, a naravno to i dalje mislim. Tebi dkole svaka cast ali nemoj da me potcenjujes i umanjujes moju posvecenost njima. Ja nisam neki klinac koji je pre neki dan video njihov spot na MTV-u pa se napalio, jer ja sam tu samo zbog njihove muzike i nizbogcega vise. Ja nepravim razlike izmedju njima i sve ih obozavam jednako, jer su oni grupa, koja jedino zajedno moze da uradi to sto jesu.
Ja jesam njihov fan, i to mogu sa ponosom da kazem. Gresio jesam, imao sam kao sto dkole kaze "bisera", pogotovo mislim na Tecnique, ali sta je tu je.
Pozdrav svima, i nadam se da mozemo u miru da nastavimo da komentarisemo o temi, bez daljnih prepucavanja i velicanja «ko je veci fan».

Ok, daba svaka cast, jako lep post...izvinjavam se ovom prilikom, nije mi bila namera da vas zezam, vec da od vas napravim bolje fanove...inace, sajtovi na kojima mozete naci, spotove, veliki deo biografija i jos svasta su (najbolji)...www.graffitidecorations.net, zatim, www.joehahn.com...i, ako ne znate english bas najbolje www.linkin-park-croatia.tk...ako do sada niste, obavezno pregledajte sve sa ovih sajtova, nacicete dosta toga korisnog. Izvinjavam se i chester, ali EP moras skinuti odnekle, bez toga ne mozes....

I ja mislim. Dabaman, bas lepo napisano, slazem se sa tim stvarima...
:P
Ok dkole, :wink:
Hvala za sajtove, za neke sam znala,nisam za taj grafiti decoration...Bas cu pogledati uskoro :P .

A za Hybrid EP cu se truditi da nabavim jos pesmu koja mi fali..Mozda jedna, nisam sigurna...

A da li ste nabavili pesme od Grey Daze?
Jake su, prepozna se Chesterov glas, ali drugacije su od Linkin Park pesama,...
:P pozzz

OK, kad smo vec krenuli sa srcecepajucim tekstovima, da dodam ja jos neki...
slicno DabaMAN-u, i ja sam bend poceo slusasti u periodu oko 8.razreda sa pojavom prvog albuma...cuo sam u nekom klubu pesmu Pushing me Away, nevidjeno se nalozio, i odmah sutradan kupio cd...to mi je i do danas ostala omiljena pesma, uz Papercut...
Rekao sam to i ranije, smatram da LP u srzi svoje muzike poseduje dozu odredjene agresivnosti i jacine, koja mi je stvarno pomogla u izgradnji sopstvene licnosti u tom periodu...ona takodje nosi i puno emocija sa nabojem, tendencije ka nekoj slobodi licnosti i misli, pronalazenju sebe...jako kompleksne stvari, nije to samo puko vristanje u mikrofon...
Ne znam zasto, ali za mene je linkin park simbol nekog zivota na ulici, zivota na betomu u urbanoj dzungli...Mike je jednom prilikom bend nazvao "Street fighters of the world", sto im zaista odgovara, a i ona sjajna fotografija pozadi na omotu za Hybrid Theory...
Voleo bih da cujem jos neki komentar o tome sta muzika LP izaziva u vama...slobodno, zato i sluzi ovaj forum...
E, Chester, jedna preporuka za tebe...moras negde da nadjes pesmu She Shines od Grey Daze...sjajna je...i mislio sam da ako te ne mrzi da mi posaljes tu koju si rekla da ti je najbolja na mail...sm.dkole&neobee.net. ako te ne mrzi....

EEEEEEEE zdravo narode!
Malo se kasno ukljucujem, ali nema veze... Ja sam looooodi fan Linkin Park-a, obozavam ih. Imam naravno sve CD-ove, spotove, znam sve textove napamet, bla, bla, bla... da vas ne davim vise time... Oni su bas strava i ne znam kako ljudi koji slusaju Maiden i Metallicu mogu iamti nesto protiv njih, i kako govore da su to gluposti, kad nisu, da samo procitaju text BAR jedne pjesme, vidjeli bi... Ja ne izdvajam njihove pjesme, svaku volim podjednako, a ne izdvajam ni clanove banda, svi su mi jednako dragi jer su sjajni muzicari... Sta da vam kazem... volim vas sve...
LP RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!! LINKIN PARK 4-EVER!!!!!

Ti koji slusaju Maiden i Metallicu jednostavno ne vole NU metal muziku, vec samo cistokrvni metal. Ma neznaju oni sta valja, kao sto kazes samo da su procitali jedan tekst neke LP pesme, znali bi sta je kvalitet.

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink:
theeeeeeeeee suuuuuuuunnnnnn goooooooooeeeesssss ddddoooooooowwwwwwnnnnnn

like a face that I hold iniside
face that awakes when I close my eyes

Nadam se da ce se Chazy smilovati da mi poshalje pesme sa chuvenog NE OBJAVLJENOG ALBUMA LP :lol: ...mislim...mogao bi neko da mi da sajt na kom mogu naci te pesme...Chazy...DabaMan...uja... :roll:
U Lp zivotu nishta novo...
P0z svim pridoshlicama... :wink:
Moj savet...
drzite se nu-metalla....nemoj da ga neko ne gotivi! :evil:
LP 43v3r 8)

Ok, posto vidim da je zadnjih dana nastupila smaracina, moram da zapocnem neku konstruktivnu temu, da se malo aktivirate...
Recimo da pricamo o..... Live in texas...recimo...eto, napr. ja MRZIM taj album. najveci sam fan tog benda, ali ne moram slepo da ih volim, imam pravo i da kritikujem...samo poneka pesma je otpevana dobro (One Step Closer, Papercut), dok je vecina unakazena (Numb je Prosto iskasapljen)...glavni uzrok lezi u Chesteru, glas mu je jadan, ali nije on kriv, verovatno nije mogao da pobedi tu ogromnu kolicinu ljud i prostora...ukoliko ima jos neko razocaran, nemojte ocajavati, skinuo sam neke live snimke u salama sa oko 3000 ljudi (u mraku, naravno, sto daje poseban dozivljaj, bas su glupi koncerti po danu), i tu sve zvuci mnoooogo bolje...

dkole:
Ok, posto vidim da je zadnjih dana nastupila smaracina, moram da zapocnem neku konstruktivnu temu, da se malo aktivirate...
Recimo da pricamo o..... Live in texas...recimo...eto, napr. ja MRZIM taj album. najveci sam fan tog benda, ali ne moram slepo da ih volim, imam pravo i da kritikujem...samo poneka pesma je otpevana dobro (One Step Closer, Papercut), dok je vecina unakazena (Numb je Prosto iskasapljen)...glavni uzrok lezi u Chesteru, glas mu je jadan, ali nije on kriv, verovatno nije mogao da pobedi tu ogromnu kolicinu ljud i prostora...ukoliko ima jos neko razocaran, nemojte ocajavati, skinuo sam neke live snimke u salama sa oko 3000 ljudi (u mraku, naravno, sto daje poseban dozivljaj, bas su glupi koncerti po danu), i tu sve zvuci mnoooogo bolje...
Pevanje uzivo zahteva mnogo energije, jer to jednostavno nije lako. Nije Chesteru glas jadan, vec je jadan covek promukao od vikanja. Nakon jedne pesme on se sav oznojio, a glas mu je poceo da slabi...
Preslusao sam sve pesme, i slazem se za Numb, zaista je "iskasapljena", ali ipak opet isticem, pevanje uzivo nije kao i u studiju. Mozda je za to najbolji primer Faint, u kome mu je glas dosta "prigusen" i "hrapav", ni nalik onoj pesmi sa meteore.
Ipak konstatujem da je odlicno pevao, mozda i najbolje moguce u tim uslovima.

Mike girl:
DabaMAN:
Mike girl:
hello ljudi........pitala sam neshto...
PS nemoj da dirate LP uzivo...Live in Texas je jedan od najjachih DVD i koncerta uzivo...sve zvuchi sjajno i Mike izgleda fenomenalno :lol:
A sta ono trazis, koje pesme tacno?
Pa one pesme sa Under Atteck...
Neznam stvarno, volio bih i ja neke da nadjem. Iskreno, nisam cuo cak ni And One :oops: , ali ima vremena! :D
Nego dali ste culi pesmu Bring me to life, koju pevaju sa Evanescene. Jednom recju - REMEK DELO.

one step closer:
CAOOOO!
IZVINITE STO DUUUUUUUUUGO NISAM NISTA NAPISALA.POLOMILA SAM NOGU,PA SAM TUMARALA PO BOLNICAMA.
NA WWW.MP3SEARCH.COM IMATE NEKE OD ''REDJIH'' PESAMA ZA SKIDANJE NPR. PART OF ME,STICK N MOVE I DRUGO
Pa, nadam se da ces uskoro oporaviti. :cry: :arrow: :wink: :arrow: :D
Ja znam za taj sajt od davnina i skinuo sam mnoge LP pesme preko njega, ali moram se pozaliti da je velik broj pesama loseg kvaliteta zvuka, pa su pesme dosta tihe.

Daba, taman te nekako prihvatim, napises nesto pametno s vremena na vreme, ali tvojim odvalama stvarno nema kraja...
Kao prvo pise se Evanescence, ne Evanesene, ili kako si vec napisao, i kao drugo, odakle ti molim te ideja da je pesma Evanescence-a duet sa Linkin Parkom???? Pesma je stvarno odlicna, ali nema veeeeeze sa LP.
Daj covece, saberi se vise...

DabaMAN:
Mike girl:
DabaMAN:
Mike girl:
hello ljudi........pitala sam neshto...
PS nemoj da dirate LP uzivo...Live in Texas je jedan od najjachih DVD i koncerta uzivo...sve zvuchi sjajno i Mike izgleda fenomenalno :lol:
A sta ono trazis, koje pesme tacno?
Pa one pesme sa Under Atteck...
Neznam stvarno, volio bih i ja neke da nadjem. Iskreno, nisam cuo cak ni And One :oops: , ali ima vremena! :D
Nego dali ste culi pesmu Bring me to life, koju pevaju sa Evanescene. Jednom recju - REMEK DELO.
Poslacu ti ja And One...samo na koji mail kazi...

P.S. nisi ti glup bwe...... :wink:

Back