LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@lp_rox_devojko
ne mislila sam da vam je svima dovoljna jedna tema ;) a sto se tice sranja,nisam mislila u bukvalnom smislu ;)
@tejchi
ja sam devojka ;)
sta treba da znaci? jednostavno-promuckajte pre upotrebe-koristite pretragu pre stavljanja nove teme-ovako samo bezveze pravite guzvu :cool:
btw-forumi za to postoje-da svako kaze svoje misljenje o necemu-ako hoce :mrgreen:

Kako vam se svidja novi album?Koja vam je naj pesma???Po meni uopste nisu u njihovom klasicnom fazonu,ali mi se jakooo svidja....Mislim da je In Pieces i Shadow of the day najbolje! :D
Svidja mi se i novi logo!!! :lol:

Pozdrav svima, ja sam veliki fan Linkin Park i slusam ih vec nekoliko godina. Imam bas dosta stvari od njih, a najvise volim live nastupe. Sto se tice metalaca koji su ih pljuvali zeleo bih da im kazem jednu stvar. Vi ste potpuno u pravu kad pricate o njihovim muzickim vestinama, oni nisu nikakvi muzicki talenti i virtouzi osim Chestera koji ima neverovatan raspon glasa (vocal range) jer moze da vristi veoma dobro sa obzirom na to da mu je bog dao tanak glas, a moze i briljantno da peva (soft singing). Nego da se vratimo na temu, istina je da Brad (gitarista) uglavnom okida samo duge tonove (al' sta ces kad se meni svidja, ali kao sto je neko rekao ume i on da iznenadi (A Place For My Head) i imace jedan solo na novom albumu. Ja znam za te njihove mane, ali mi se svidjaju pesme takve kakve su. Video sam raspravu oko toga koja je najpoznatija pesma od LP-a pa da se ukljucim. Najvise nagrada pokupio je Crawling, a najpoznatija pesma i prva asocijacija kao sto je neko rekao je nesumnjivo Numb. Sto se tice moje omiljene pesme od njih moracu da idem na Numb prosto zato sto ta pesma ima neki uticaj na mene i osecam se neverovatno lepo kad je cujem i nikad me ne smori . Nemojte da pomislite da sad nisam neki fan zato sto mi je najpoznatija pesma najbolja, ja znam sve textove napamet(ali ipak je Numb zakon i nije za dzabe najpoznatija) i od ostalih volim My December, Crawling, From The Inside, Don't Stay, With You, One Step Closer, Point of Authority itd.
Toliko od mene
Peace

Ajde da ozivimo temu.
Koji su vam omiljeni delovi pesama LP-a?
Evo meni, Hybrid Theory:
One Step Closer - Onaj famozni pocetak na gitari i kad pevaju uzivo i kad Chester peva onaj deo iz remixa :"These are the places that I can feel..."
Pushing Me Away - :"The sacrifice of hiding in a lie" ili na samom kraju "Pushes me awaaaaaaaaaaay"
Cure For The Itch - Nemam omiljeni deo
Forgoten - Refren, a pogotovu kad poslednji put kaze: " Untill the sun rises up"
A Place For My Head - intro na gitari i naravno: "Go away, you, try to take the best of me,go away, you, try to take the best of me,go away, you, try to take the best of me,go away, you, try to take the best of me,GO AWAY, YOUUU,TRY TO TAKE THE BEST OF ME,GO AWAY, YOUUU,TRY TO TAKE THE BEST OF ME,GO AWAY, YOUUU,TRY TO TAKE THE BEST OF ME,GO AWAY, YOUUU,TRY TO TAKE THE BEST OF ME,
In The End - opet intro (oni su stvarno carevi u pravljenju introa u pesmi) i onaj deo: "I' ve put my trust in you, pushed as far as I can go, for all this there's only one thing you should know, I PUT MY TRUST IN YOU, PUSHED AS FAR AS I CAN GO, FOR ALL THIS,THERE'S ONLY ONE THING YOU SHOULD KNOOOOOW"
By Myself - Mikeovo repovanje
Runaway - 1. i 2. strofa
Crawling - Intro i onaj deo: "To find myself again, my walls are closing in
(Without a sense of confindence, I'm convinced there's just too much pressure to take)
I've felt this way before, SO INSECURE
Point of Authority - Onaj mali deo posle drugog rep dela kad Chester bez muzike kaze:"You like to think you're never wrong!"
With You - onaj deo posle refrena kad Chester peva WITH YOUUUUUUUU, a Mike ubacuje rep stihove
Papercut - Ovo je bar lako:" The Suuuuun gooooes dooown, I feel the light betrayed me"
Meteora:
Don't Stay - i ovde je lako:" I don’t need you anymore, I don’t want to be ignored
I don’t need one more day of you wasting me away
I don’t need YOU anymore, I don’t want to be ignored
I don’t need ONE more day of you wasting me away
With no apologies
Somewhere I Belong - Mikeovo repovanje
Lying From You - ono posle onog dela sa repovanjem i vristanjem kad dodje refren: "Like THIS
This isn’t what I wanted to be, I never thought that what I said would
have you running from me
Like This
YOUUUUUUUUUU
Hit The Floor - Najjace je kad Mike sapuce:"I know I’ll never trust a single thing you say
You knew your lies would divide us but you lied anyway
And all the lies have got you floating up above us all
But what goes up has got to fall".
Easier To Run - ova pesma nije nesto, ali ima ovaj fenomenalan deo:"
Just watching in the sun
All of my helplessness inside
Pretending I don’t feel misplaced
It’s so much simpler to change
Faint - najbolje je kad ide tiho:"I can't feel the way I did before
Don't turn your back on me
I WON'T BE IGNORED!"
Figure09 - intro i refren
Breaking The Habit - intro i ovaj fenomenalan deo:"I'll paint it on the walls
Cuz I'm the one that falls
I'll never fight again
And this is how it ends"
i refren
From The Inside - Chesterov deo u 1. i 2. strofi, posebno ono:"aaaaaaaaaaaaaa"
Nobody's Listening - intro i refren
Session - nemam omiljeni deo
Numb - cela pesma! Ako vec moram da izdvajam rekao bih intro koji je najbolji LP intro, i na kraju, kad pevaju uzivo i Chester peva na kraju, poslednji put:" I' ve become so nuuuuuuuUUUUUUUUUUMB"
toliko od mene, da vidim vas

POZDARAV SVIMA KOJI VOLE LP, MISLIM DA CE IM OVAJ ALBUM BITI DOBAR KAO PRETHODNI I NOVI SPOT IM JE ODLICAN. JA SAM ISKRENO MISLILA DA OD NJIH VISE NECE BITI NISTA JER IM JE PAUZA BILA PRILICNO DUGA A I ONA SARADNJA SA REPEROM I FORT MINOR MI SE UOPSTE NISU DOPALI. JEL ZNA NEKO HOCE LI U SKORIJE VREME KRENUTI NA TURNEJU?

UNLIMITED BAD GIRL:
POZDARAV SVIMA KOJI VOLE LP, MISLIM DA CE IM OVAJ ALBUM BITI DOBAR KAO PRETHODNI I NOVI SPOT IM JE ODLICAN. JA SAM ISKRENO MISLILA DA OD NJIH VISE NECE BITI NISTA JER IM JE PAUZA BILA PRILICNO DUGA A I ONA SARADNJA SA REPEROM I FORT MINOR MI SE UOPSTE NISU DOPALI. JEL ZNA NEKO HOCE LI U SKORIJE VREME KRENUTI NA TURNEJU?
Imace turneju... ;) Sto Fort Minor jr skroz O.K.! :-D
Pauza i nije bila velika 3 god. samo.... :)
Album jeee OOOOODLICAN!Dala sam vam sajt as kog ga mozete skinuti...:D
Bye!

Као што сам рекао ја мислим на овој теми већ , најпопуларнија, најприхватљивија песма за рају од ЛП је Намб. ОК је све то, песма је воистину одлична, предобра али по мени њихов врх је у песми Ин ди енд. За сада. Моћда нас сад обрадују неком још бољом песмом на новом албуму. Имали су времена

Neandertalac:
Ajde da ozivimo temu.
Koji su vam omiljeni delovi pesama LP-a?
Sad sam probala da izdvojim neke delove koji mi se sviđaju i skontala sam da bi mi za to trebao ceo dan. :D
U skoro svakoj pesmi postoji neki deo koji mi privlači pažnju,bilo po muzici bilo po textu (što je češći slučaj).
Ali ajde da ipak uzdvojim ponešto:

Somewhere I Belong - onaj deo kada Čester peva "I will never know myself until I do this on my own..." pa to do kraja. Vrhunac pesme.

Don't Stay - isto pri kraju "I don't need you anymore....I don't need one more day of you wasting me away without apologies..."

Easier To Run - "Something has been taken from deep inside of me,a secret I kept locked away,no one can ever see,wounds so deep they never show,they never go away,like moving pictures in my head,for years and years they've played..."

Qwerty - početak sa gitarom i refren (pogotovo "You're lost inside that cold disguise,behind your lies")

Part of me - sveee! :D

Numb - "And I know,I may end up failing too,but I know,you were just like me,with someone dissappointed in you"

Runaway - kao i Part Of Me...

I tako u nedogled...zavisi od raspoloženja,u svakoj pesmi ima neki deo koji mi odgovara...

Back