LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
Anonymous:
Keeper:
oni su MTV pozeri :lol:
Ha...Ma ne, bolje da si rekao, oni pevaju laganu muziku, balade, ljubavne pesmice...Ludilo! :twisted:

ma svejedno, i da to rade bilo bi opet bulls*it :lol:
za njih vazi ono od KUD Idijota: "mi smo ovde samo zbog para"
hehehehheh
a smesni su mi ti LP momci, kao fora, mi smo jaki, opasni, mi przimo, a po facama im vidis da su LOST IN SPACE :P
O,da lost in space............ :lol: :) :D :lol: :) :D

Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
LP. Limp Bizkit i sl. su najveci pozeri i o njima netreba raspravljati. Ocajni su do BOLA!!!
Ma neeeeeeeeeeee :lol:
Ma daaaaaaaaaaa :P
Ju nije valjdaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma mozda malooooooo smaaaaaaaaarate :twisted:

Ja slusam L.P.i moram priznati da su stvarno odlicni :D Imaju super pesme i najvise vilim da dodjem kuci iz skole i odvrnem L.P.do daske 8) Imam ortakinju koja zivi samo za L.P.Znaci ne biste verovali koliko ih voli!

E,brate,ovde se raspravlja da li oni prave hitove zbog love ili ne!Pa,sta,kao ostali prave pesme,a da ih briga za lovu?Daj,nemojmo biti smesni,hahaha!Ja licno slusam tehno i sad po neke pesme od druge vrste muzike,bas me briga da li je LP hevi metal ili je nesto drugo,ali meni se svidjaju pesme NUMB i FAINT!Ranije se muzika slusala iz zadovoljstva,a sad je to kao neka fora,moras da slusas muziku-to je u modi!I moras da znas da li slusas metal ili rep ili tehno,a ako nesto pd toga slusas,recimo rok,to mora biti samo rok i nista drugo!!!Zar sve to nije smesno?
Jel sam u pravu??? 8) 8) 8)

Linkin Park je zaista najbolja grupa!
Njihove sve pesmu su fenomenalne, a kako i ne bi kad ih cini savrsen bend! Chester, Mike i drustvo su zakon! :shock:

Back