LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
linkin park je jedna od najgorih grupa koja je tenutno aktivna (kome god zanru da pripadaju). savrseno uklapanje u duh 2000ih - bezlicni, prazni, neinventivni. bez osecaja za muziku; oni BUKVALNO proizvode pesme! svaka vrlo slicna predhodnoj, neopredeljenost u zanru, od svega po malo, zaokruzujuci najmasovnije (najslusanije) muzicke pravce, tj. cvrst ritam, malo semplova, malo hip hopa... pa samo pogledajte u forumu muzika o kojoj vrsti muzike se najvise prica: metal i hip hop. odvratni su! prave pesme da bi se prodale, a ne da bi licile na nesto i da bi vredele necemu. tvrdim da nece ostati nikakvo ime u muzickom svetu, da ce svet zaboraviti na njih. prave hitove da bi im se prodali diskovi, hitove za mesec dana. koliko vas u ovom trenutku razmislja o "crawling"? vrlo malo, jer to je BIO hit, a sad nije ni za ****!
trenutno su popularni samo zato sto su nastali u pravom trenutku (era mtv-a, spotova, i gomila nalozenih klinaca, koja nema pojma nista o muzici). meni je zao, linkin park stavrno ima milione fanova, ali pateticni su! :!:

Stvarno mi nije jasno zasto se toliko vas javlja na ovo pitanje kad ih ne volite. Meni je takodje cudno sto ih ne volite kad su oni stvarno mnogo dobri! Ko ih stvarno voli, pisite... Odgovarajte na Chester Bennigton

Keeper:
child in time:
Keeper:
to,makar je neko ovde!!!ali ja ne znam sta da pricam sa tobom posle onog "skandala" :wink: :wink: :oops: :(

ma rece ti mortishaaa da se zezamo :wink:
nego, ja ne planiram da se zadrzavam ovde, izvinjavam se :cry: ..... samo d vidim sta ima.
imao sam utakmicu pa nisam stigao da uplatim novo vreme ...
Keeper znas sta?Smorio si sve!BOLJE BI TI BILO DA SI SEBI DAO IME "KRETEN PUN NEGATIVNOSTI" :evil: :evil: :!: :!:

Keeper:
child in time:
Keeper:
to,makar je neko ovde!!!ali ja ne znam sta da pricam sa tobom posle onog "skandala" :wink: :wink: :oops: :(

nego, ja ne planiram da se zadrzavam ovde, izvinjavam se :cry: ..... samo d vidim sta ima.
Keeper znas sta?Smorio si sve!BOLJE BI TI BILO DA SI SEBI DAO IME "KRETEN PUN NEGATIVNOSTI" :evil: :evil: :!: :!:

Laurina:
Keeper:
child in time:
Keeper:

ma vazi ...... ti promeni ime u "IMAM PROBLEM" i ja cu se tako nazvati

Keeper:
Laurina:
Keeper:
child in time:
Keeper:

da imim problem to si TI!Ne budi kukavica hajde da vidim tvoje novo ime i N E V R E DJ A J L I N K I N P A R K !!!!!!

Imam problem/NERVIRAS:
Keeper:
Laurina:
Keeper:
child in time:
Keeper:

da imim problem to si TI!Ne budi kukavica hajde da vidim tvoje novo ime i N E V R E DJ A J L I N K I N P A R K !!!!!!

da vidis moje novo ime ??? :shock: BUAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAH

ladno nasede ....... :lol: hihihiih.
ne verujem .........

da ne mislis da sam tolko blesav da to uradim? :shock:

a osim toga, kad se registrujes jednom pod jednim imenom ne mozes da ga menjas ......

Keeper:
Imam problem/NERVIRAS:
Keeper:
Laurina:
Keeper:
child in time:
Keeper:

da vidis moje novo ime ??? :shock: BUAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAH

ladno nasede ....... :lol: hihihiih.
ne verujem .........

da ne mislis da sam tolko blesav da to uradim? :shock:

a osim toga, kad se registrujes jednom pod jednim imenom ne mozes da ga menjas ......
KUKAVICA KUKAVICA!!!NJA-NJA-HA-Ha

NIKITA_NIKI:
E,brate,ovde se raspravlja da li oni prave hitove zbog love ili ne!Pa,sta,kao ostali prave pesme,a da ih briga za lovu?Daj,nemojmo biti smesni,hahaha!Ja licno slusam tehno i sad po neke pesme od druge vrste muzike,bas me briga da li je LP hevi metal ili je nesto drugo,ali meni se svidjaju pesme NUMB i FAINT!Ranije se muzika slusala iz zadovoljstva,a sad je to kao neka fora,moras da slusas muziku-to je u modi!I moras da znas da li slusas metal ili rep ili tehno,a ako nesto pd toga slusas,recimo rok,to mora biti samo rok i nista drugo!!!Zar sve to nije smesno?
Jel sam u pravu??? 8) 8) 8)
BRAVO!!!!!!!!Potpuno si upravu!!!!!!

Witty:
Tipkaros:
Samo mi se jedna i svidja- Behind blue eyes.
Inace, to je zato sto volim rok balade.
Zar to nije Limp Bizkit???

E, kad biste samo znali koliko bih sad hteo da izbrisem onaj post, ali kasno. Vise nikad ne pisem postove posle 2 nocu jer ne razmisljam kako treba. (to vec znaju neki sa podforuma Fudbal kada sam nalupao neke gluposti)

Inace, ne slusam ni LB ni LP (samo ona jedna pesma) i ne znam zasto se uopste i zadrzavam ovde...

Tipkaros:
Witty:
Tipkaros:
Samo mi se jedna i svidja- Behind blue eyes.
Inace, to je zato sto volim rok balade.
Zar to nije Limp Bizkit???

E, kad biste samo znali koliko bih sad hteo da izbrisem onaj post, ali kasno. Vise nikad ne pisem postove posle 2 nocu jer ne razmisljam kako treba. (to vec znaju neki sa podforuma Fudbal kada sam nalupao neke gluposti)

Inace, ne slusam ni LB ni LP (samo ona jedna pesma) i ne znam zasto se uopste i zadrzavam ovde...

EEE a zato ja slusam OBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LINKIN PARK 4EVER!!!!!!!!!
LIMP BIZKIT 4EVER!!!!!!!!!

Izvinjavam se na smarnjU!!! :oops: :wink:

Back