Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Зато Лимундо и Купиндо никада и неће бити аукција светског калибра, због тих примитивних правила.J
A to isključivo "na ruke ili kućnu adresu" ,neće ljudi da se cimaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато Лимундо и Купиндо никада и неће бити аукција светског калибра, због тих примитивних правила.J
A to isključivo "na ruke ili kućnu adresu" ,neće ljudi da se cimaju![]()
ja mislim da je to sve polovna roba donesena iz inostranstva.to sam i ja primetila. Sto bi neko otvarao SH radnju ,kad može da prodaje i ovako.IПостоје особе које већ дуже време на Лимунду продају половну очувану обућу, ташне, гардеробу и то у збиља великим количинама тако да је јасно да није реч о личним стварима.
Није ми јасно одакле тим лицима толика половна роба, јер, колико знам, нико у Србији не врши откуп половне очуване обуће, одеће и галантерије.
Ако је то некоме познато, молим за објашњење.
Ма тај Лимундо је обичан смрдљак, кад видим шта све народ продаје...Стари јастук, квака, распаднути и исцепани каучи, копије парфема, начета шминка, ужас!!!
Ма тај Лимундо је обичан смрдљак, кад видим шта све народ продаје...Стари јастук, квака, распаднути и исцепани каучи, копије парфема, начета шминка, ужас!!!
by LimundoСтари јастук, квака, распаднути и исцепани каучи,, начета шминка, ужас!!!
all rights reserved 
, ja na brzaka prelistao net da vidim specifikacije i koliko polovan kosta i vidim da se krece oko 2500-4000din ,zavisi od stanja i opreme.

ja odavno ne smem da stavim nesto na limundo, ili mi se cini ili je teska besparica pa mnoge stvari odlaze po 30-40% manjoj ceni nego kad bi se stavilo bilo gde u oglase.
izlicitirao sam telefon za 40e a po oglasima je izmedju 60-80 , tako da se pitanje samo namece, da li se po oglasima forsiraju previsoke cene od onoga sto su ljudi spremni da ponude
ljudi su beda i sve bi za dz..a neke stvari prosto ne gube na vrednosti i licno bi ih pre bacio nego poklanjao za menje pareja odavno ne smem da stavim nesto na limundo, ili mi se cini ili je teska besparica pa mnoge stvari odlaze po 30-40% manjoj ceni nego kad bi se stavilo bilo gde u oglase.
izlicitirao sam telefon za 40e a po oglasima je izmedju 60-80 , tako da se pitanje samo namece, da li se po oglasima forsiraju previsoke cene od onoga sto su ljudi spremni da ponude
ja odavno ne smem da stavim nesto na limundo, ili mi se cini ili je teska besparica pa mnoge stvari odlaze po 30-40% manjoj ceni nego kad bi se stavilo bilo gde u oglase.
dodje mi da placem, pratio i propustio
http://www.limundo.com/kupovina/Obuca/Obuca-za-muskarce/Patike/AIR-JORDAN-ORIGINAL-KAO-NOVE/12213509