Limundo !

Постоје особе које већ дуже време на Лимунду продају половну очувану обућу, ташне, гардеробу и то у збиља великим количинама тако да је јасно да није реч о личним стварима.
Није ми јасно одакле тим лицима толика половна роба, јер, колико знам, нико у Србији не врши откуп половне очуване обуће, одеће и галантерије.
Ако је то некоме познато, молим за објашњење.

Постоје особе које већ дуже време на Лимунду продају половну очувану обућу, ташне, гардеробу и то у збиља великим количинама тако да је јасно да није реч о личним стварима.
Није ми јасно одакле тим лицима толика половна роба, јер, колико знам, нико у Србији не врши откуп половне очуване обуће, одеће и галантерије.
Ако је то некоме познато, молим за објашњење.
ja mislim da je to sve polovna roba donesena iz inostranstva.to sam i ja primetila. Sto bi neko otvarao SH radnju ,kad može da prodaje i ovako.I

Невероватно је како некима добро иде та продаја, ја не бих половну обућу купила да ми плате. Ајде ташне и одећа, то може на хемијско.

mene vise odusevljava zaplenjena roba na carini, koliko sam samo mp4 playera sa ogrebanim displejima video (ogrebu ih kako ne bi dosli u regularnu prodaju al zato zavrse na limunu )
a jedan clan isto tako iz inostranstva dolazi do enormno velike kolicine polovne tehnike koja je ispravna,sto nije on sredi,a to su usisivaci,grejalice,fenovi,tosteri ma sve zivo

Ма тај Лимундо је обичан смрдљак, кад видим шта све народ продаје...Стари јастук, квака, распаднути и исцепани каучи, копије парфема, начета шминка, ужас!!!

Ма тај Лимундо је обичан смрдљак, кад видим шта све народ продаје...Стари јастук, квака, распаднути и исцепани каучи, копије парфема, начета шминка, ужас!!!

Ljudi svašta prodaju, ali svašta i kupuju. Par puta mi se desilo da stavim neku stvar na aukciju, čisto onako, ubeđena da 99,99% neće biti prodata, a onda me neko demantuje već u prvom satu aukcije. I u tome ne vidim ništa loše, što svako može da prodaje od krša i gluposti do aviona, jedino bi mogao da se napravi bolji filter pretrage i bolje organizuju kategorije.

MIslim da sam vec negde rekao,al ne mari da ponovim...Po meni najveca mana Limunda je sto nema Androin App.
Cak sam ih i mazao na njihovom sajtu,zbog toga :D Velika sramota za njih.

mislim da android app planiraju za ovu godinu, mada takve aplikacije mi ne trebaju kada pretocis sajt u app,jedno te isto,pristupis browseru pa koristis
bila je neka nezvanicna verzija koja je bila puna bagova pa je uklonjena

evo zasto volim licitaciju

stavim neki telefon za pracenje samo zato sto je decko iz mog kraja, kao sto sam stavljao i druge, ako slucajno naletim na nesto sto mi treba a pod nosom su mi da licitiram od njih,ne placam kurirsku niti se cimam za grad.
uopste nisam imao nameru da uzimam taj telefon koji sam pratio,juce aj da udjem da vidim sta ima na limunu kad taj telefon 5min pred kraj stoji na 600din :eek: , ja na brzaka prelistao net da vidim specifikacije i koliko polovan kosta i vidim da se krece oko 2500-4000din ,zavisi od stanja i opreme.
na licitaciji je bio alcatel ot-800 poznatiji kao vip 626 ,nikakvu opremu nema,zakljucan je za vip,ima tragove koriscenja i jedino mu se skida hrom po gornjim tasterima
10142062.jpg

posto niko nema vip karticu od mojih, nadjem na netu free online uputstvo dekodiranja i resim da licitiram, pobedim sa 825din :mrgreen:
telefon sam naravno uspesno dekodirao i nista me nije kostalo,moze da se puni preko usb-a inace sam nasao i punjac za 200din,baterija koliko mogu da primetim je ok,sve ostalo radi,sve u svemu super licitacija
razlog male cene je tesko utvrditi,u pitanju je proveren clan sa preko 100 pozitivnih ocena,dostupan limundo kes, ali jednostavno mozda je vreme zavrsavajna bilo pogresno,cak ni ja nisam bio u planu da licitiram i mogao je otici i za manje. clanu svaka cast sto nije imao dvojni nalog u igri i sto je sve bilo fer

telefon je naravno zavrsio kod sestre

ja odavno ne smem da stavim nesto na limundo, ili mi se cini ili je teska besparica pa mnoge stvari odlaze po 30-40% manjoj ceni nego kad bi se stavilo bilo gde u oglase.
izlicitirao sam telefon za 40e a po oglasima je izmedju 60-80 , tako da se pitanje samo namece, da li se po oglasima forsiraju previsoke cene od onoga sto su ljudi spremni da ponude

ja odavno ne smem da stavim nesto na limundo, ili mi se cini ili je teska besparica pa mnoge stvari odlaze po 30-40% manjoj ceni nego kad bi se stavilo bilo gde u oglase.
izlicitirao sam telefon za 40e a po oglasima je izmedju 60-80 , tako da se pitanje samo namece, da li se po oglasima forsiraju previsoke cene od onoga sto su ljudi spremni da ponude

Ogromna besparica, oseća se po prodaji na limundu/kupindu...mislim da je prilično opao broj prodatih artikala na mesečnom nivou, ili se daju ispod svake cene po principu, daj šta daš.

ljudi su beda i sve bi za dz..a neke stvari prosto ne gube na vrednosti i licno bi ih pre bacio nego poklanjao za menje pare

Pitanje je da li je ta cena manja ili realna.
Mislim da je najbolji pokazatelj cene nečega to koliko je neko spreman da plati, a ako ode za 40% manje nego što ga ti ceniš, znači da si ga precenio.
I oglasi sad "pate" zbog limunda, jer ljudi hoće jeftinije, a oglas je uvek skuplji od licitacije.
A stvarno jeste velika besparica, to je činjenica.

Back