Limundo, kao i sve ostalo sto tezi populizmu, ima ozbiljnih problema...
Postoji opsta jurnjava za pozitivnim ocenama, bolje receno za napumpavanjem pozitivnih ocena... Lik masovno prodaje diskove Linuxa, poklon vaucere mts-a i slicne stvari koje se inace besplatne... Prodaje ih po 10 dinara samo da bi napumpao pozitivne ocene... Nije toliki problem u naduvavanju ocene, koliko u pretrpavanju ponuda... Poneka prelistam desetak strana i 99% su znacke, salvete, kovanice i sl. stvari koje niko nece ni za 10 dinara...
Takodje, pretrpan je raznim glupostima... Stvarima koje ljudi prodaju da ociste djubre iz kuce... Pre neki dan vidim da lik prodaje najobicniji kljuc za bravu... I ceni ga 50 dinara...

Cesto se mogu videti jos besmislenije ponude... Opis, ovo je nesto za nesto ne znam cemu slizu... A na slicici neka savijena zicica... Podseca me na Cigane sa vasara koji prostru carsav sa strane i imaju sve i svasta... Naravno, pola ne radi, pola je polomljeno, pola iz pretproslog veka ali sve od igle do lokomotive... Koliko sam video, za veliku vecinu slicnih stvari bukvalnu niko ne ponudi ni tih 10 dinara...
I glavni problem je sto ljudi ne razlikuju aukciju od klasicne ponude... Gomila ponuda je za Kupindo i treba ih brisati sa Limunda... Koji je smisao da se na aukciju daju nove stvari za koje se za pocetnu cenu stavi realna cena (cena iz prodavnice)... Sta bi se tu licitiralo... Ko je lud da nesto plati skuplje nego sto moze da kupi u prodavnici... I uz to dobije i garanciju... I ne plati par stotina dinara postarinu... To nije za aukcije, to je za oglase... A sustina kod aukcija bi bila da se ponude polovne stvari sa pocetnom cenom od 10 ili 100 dinara pa dokle se stigne...
Sve je predimenzionirano i to gusi...